B12-Tehotipat, B12 Tri-blend

Kalvaako energianpuute ja tuntuuko, että aivojesi toimintaan olisi mukava saada piristystä? Jos vastasit kyllä niin B12-Tehotipat on varma valinta sinulle. Tämä maanmainio valmiste pitää sisällään kolmea eri B12-vitamiinin luonnollista muotoa, joista yksi on hitaasti imeytyvä hydroksokobalamiini jota käytetään B12-vitamiinin puutostilojen hoitoon. Me kaikki tarvitsemme tätä vitamiinia ja koska emme pysty sitä omatoimisesti tuottamaan on sen saantiin syytä kiinnittää huomiota. Siihen tarkoitukseen kannattaa valita B12-Tehotipat, joka on helposti markkinoiden paras ja laadukkain B12-vitamiinivalmiste. Kokeile ja totea tuotteen teho itse!

  • Antaa energisyyttä ja vireyttä
  • Tukee aivojen terveyttä
  • Auttaa soluja uusiutumaan
  • Helposti imeytyvä ja laadukas valmiste
  • Ei sisällä syanokobalamiinia

29,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Koetko tarvitsevasi B12-vitamiinia? Jos et ole varma niin kokeiltuasi B12-Tehotippoja tulet huomaamaan olitko B12-vitamiinin tarpeessa. Me kaikki tarvitsemme B12-vitamiinia, koska emme pysty sitä omatoimisesti tuottamaan. Varsinkin iäkkäämmät henkilöt sekä kasvisyöjät ovat usein eniten sen tarpeessa, mutta nykyisin myös imeytymishäiriöt ovat yleisiä ja altistavat puutokselle. B12 onkin yksi tärkeimmistä vitamiineista yleisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Riittävä B12-vitamiinin saanti antaa sinulle energisyyttä, tukee muistiasi ja aivojesi tervettä toimintaa, auttaa solujasi uusiutumaan ja on jopa tärkeässä roolissa DNA:n muodostumisessa.

B12-Tehotippojen avulla varmistat tämän tärkeän vitamiinin saannin luonnollisesti ja tehokkaasti. Tästä maanmainiosta valmisteesta löytyvät metyylikobalamiini ja adenosiinikobalamiini ovat  B12-vitamiinin luonnollisia ja elimistöllemme valmiiksi hyödynnettävissä olevia muotoja, kun taas hydroksokobalamiini on hitaasti ja tasaisesti käyttöön vapautuva B12-vitamiinin luonnollinen muoto. Lisäksi tähän valmisteeseen on lisätty mineraaleja parantamaan tuotteen imeytyvyyttä ja hyödynnettävyyttä. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä vatsakipuja joita valmisteet, jotka sisältävät halpaa ja synteettistä syanokobalamiinia aiheuttavat. Jos koet tarvitsevasi B12-vitamiinia niin B12-Tehotipat on takuuvarma valinta! Useimmat huomaavatkin valmisteen energisoivan vaikutuksen jo ensimmäisen annoksen jälkeen. B12-Tehotippojen avulla varmistat tämän tärkeän vitamiinin saannin luonnollisesti ja tehokkaasti. Kokeile ja ihastu!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana, jolloin tuotamme eniten arvoa asiakkaillemme. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä ja laadukkaita valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää noin 30 annosta (n. 30 ml)

Ravintosisältö per annos (1 ml)

  • B12-vitamiini     5000 μg    *208330%
  • (60% metyylikobalamiini, 20% adenosiinikobalamiini, 20% hydroksokobalamiini)

Ainesosat: metyylikobalamiini, adenosiinikobalamiini, hydroksokobalamiini, kasviglyseriini (luomu), ormus mineraalit, triplatislattu vesi

*päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Annostele 1 ml suuhusi, pidä suussasi 15 sekuntia ja niele.

Toimii parhaiten tyhjään mahaan otettuna. Suositeltavaa ottaa aamulla tai päivällä.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “B12-Tehotipat, B12 Tri-blend”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös