B12-Tehotipat, B12 Tri-blend

B12-Tehotipat on laadukas ja hyvin imeytyvä valmiste tukemaan B12-vitamiinin saantia. Tämä maanmainio valmiste pitää sisällään kolmea B12-vitamiinin luonnollista muotoa höystettynä mineraaleilla ja hivenaineilla, jotka yhdessä pitävät huolen siitä, että elimistösi saa tarvitsemansa helposti ja vaivattomasti. Me kaikki tarvitsemme tätä vitamiinia, koska emme pysty sitä omatoimisesti tuottamaan. B12-vitamiini on tärkeässä roolissa mm. aivojen optimaalisessa toiminnassa, solujen uusiutumisessa, energiatasojen ylläpidossa ja monessa muussa asiassa.

  • Antaa energisyyttä ja vireyttä
  • Tukee aivojen terveyttä
  • Auttaa soluja uusiutumaan
  • Helposti imeytyvä ja laadukas valmiste

28,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Koetko tarvitsevasi B12-vitamiinia? Jos et ole varma, kokeiltuasi B12-Tehotippoja tulet huomaamaan olitko B12-vitamiinin tarpeessa. Me kaikki tarvitsemme B12-vitamiinia, koska emme pysty sitä omatoimisesti tuottamaan. Varsinkin iäkkäämmät henkilöt sekä kasvisyöjät ovat usein eniten sen tarpeessa, mutta nykyisin myös imeytymishäiriöt ovat yleisiä ja altistavat puutokselle. B12 onkin yksi tärkeimmistä vitamiineista yleisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Riittävä B12-vitamiinin saanti antaa sinulle energisyyttä, tukee muistiasi ja aivojesi tervettä toimintaa, auttaa solujasi uusiutumaan ja on jopa tärkeässä roolissa DNA:n muodostumisessa. B12-Tehotippojen avulla varmistat tämän tärkeän vitamiinin saannin luonnollisesti ja tehokkaasti.

Vastapainona ovat valmisteet, jotka sisältävät halpaa syanokobalamiinia, joka puolestaan on  B12-vitamiinin synteettinen ja inaktiivinen muoto. Elimistömme joutuu siis muuntamaan tämän B12-vitamiinin synteettisen muodon sen aktiiviseen muotoon. Jos esimerkiksi imeytymishäiriöt ovat sinulle todellisuutta on järkevämpää tarjota elimistöllesi valmiiksi hyödynnettävässä muodossa olevaa B12-vitamiinia sen synteettisen ja inaktiivisen muodon sijasta, joka voi myös aiheuttaa turhaa rasitusta suolistollesi.

Tästä maanmainiosta valmisteesta löytyvät metyylikobalamiini ja adenosiinikobalamiini ovat  B12-vitamiinin luonnollisia ja elimistöllemme valmiiksi hyödynnettävissä olevia muotoja, kun taas hydroksokobalamiini on hitaasti ja tasaisesti käyttöön vapautuva B12-vitamiinin luonnollinen muoto. Lisäksi tähän valmisteeseen on lisätty mineraaleja ja hivenaineita parantamaan tuotteen imeytyvyyttä ja hyödynnettävyyttä. Sillä eihän luontokaan tarjoa vain yksittäistä vitamiinia, vaan se tulee aina lukuisien mineraalien ja hivenaineiden kanssa, joilla on oma roolinsa näiden vitamiinien hyödynnettävyyden kannalta. Jos tämän tärkeän vitamiinin riittävä saanti on sinulle haaste B12-Tehotipat on takuuvarma valinta, useimmat huomaavatkin valmisteen energisoivan vaikutuksen jo ensimmäisen annoksen jälkeen.

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää noin 30 annosta (n. 30 ml)

Ravintosisältö per annos (1 ml)

  • B12-vitamiini     5000 μg    *208330%
  • (60% metyylikobalamiini, 20% adenosiinikobalamiini, 20% hydroksokobalamiini)

Ainesosat: metyylikobalamiini, adenosiinikobalamiini, hydroksokobalamiini, kasviglyseriini (luomu), mineraalit ja hivenaineet (korean bambusuolasta), triplatislattu vesi

*päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Ota 1 ml (n. 20 tippaa) suuhusi, pidä suussasi 15 sekuntia ja niele. Tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan.

Toimii parhaiten tyhjään mahaan otettuna. Suositeltavaa ottaa aamulla tai päivällä.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “B12-Tehotipat, B12 Tri-blend”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös