Biosuper B-vitamiinit

Biosuper B-vitamiinit on laadukas valinta varmistamaan B-ryhmän vitamiinien saantisi. Valmisteen PANMOL® B-vitamiinit ovat täysin luonnollisessa ja helposti hyödynnettävässä muodossa. Koska B-ryhmän vitamiinit toimivat kompleksina eli vaikuttavat toistensa toimintoihin, voi yhden puutos altistaa usean B-vitamiinin puutokselle. Jos todellisuuteesi kuuluu väsymystä ja apaattisuutta, ihon huonokuntoisuutta, lihasheikkoutta ja vaikeuksia saada nukuttua, on mahdollista, että kärsit B-vitamiinien puutoksesta.

  • Antaa virkeyttä ja energiaa
  • Edistää mentaalista tasapainoa
  • Parantaa ihon ja hiuksien kuntoa
  • Tukee aineenvaihdunnan toimintaa
  • Lisää kokonaisvaltaista terveyttä

34,90 

Varasto loppu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Kuvaus

Harvemmin kuulee puhuttavan B-vitamiinien riittävästä saannista, vaikka niiden merkitys yleiseen hyvinvointiin on valtava. B-vitamiinit toimivatkin kompleksina eli vaikuttavat toistensa toimintoihin ja siksi yhden puutos voi altistaa usean B-vitamiinin puutokselle. Koska B-ryhmän vitamiinit ovat vesiliukoisia eivätkä varastoidu elimistöömme, on niiden riittävään saantiin syytä kiinnittää huomiota. Riskiryhmiin kuuluvat paljon alkoholia ja kahvia kuluttavat henkilöt, vegaanista ruokavaliota noudattavat, vähäravinteista ja paljon hiilihydraatteja sisältävää ruokaa syövät henkilöt, iäkkäämmät henkilöt sekä imeytymishäiriöistä kärsivät.

Yleisimpiä merkkejä B-vitamiinien puutoksesta ovat väsymys ja apaattisuus, muistihäiriöt, iho-ongelmat, hiusten lähtö, pääkivut, suolisto-ongelmat, jatkuvat mustelmat sekä lihasheikkous. Harvemmin kuitenkaan kuulee puhuttavan B-vitamiinien riittävästä saannista, vaikka ne ovat todella suuressa roolissa kokonaisvaltaisen terveyden kannalta.

Biosuper B-vitamiinit on luonnollinen ja laadukas valinta varmistamaan B-ryhmän vitamiinien saantisi. Valmisteen PANMOL® B-vitamiinit ovat täysin luonnollisessa muodossa ja tulevat tärkeiden koentsyymien ja kofaktoreiden kanssa. Tämän vuoksi Biosuper B-vitamiinit on helposti hyödynnettävissä ja saat niistä täyden potentiaalin irti, juuri niin kuin luonto on tarkoittanut. Kokeile ja ihastu!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 60 kapselia

Ravintosisältö per annos (2 kapselia)

Luonnollinen B-vitamiini -kompleksi  1000mg
Benfotiamiini                                150 mg
Tiamiini (B1-vitamiini)                  15 mg  *150%
Riboflaviini (B2-vitamiini)           200 μg  *364%
Niasiini (B3-vitamiini)                  20 mg  *125%
Pantoteenihappo (B5 vitamiini)  10 mg  *200%
Pyridoksiini (B6-vitamiini)             2 mg  *118%
Biotiini (B7-vitamiini)                  300 μg  *1000%
Folaatti (B9-vitamiini)                 665 μg  *166%
Kobalamiini (B12-vitamiini)            6 μg  *250%

Ainesosat: Luonnolliset B-vitamiinit (luomulaatuisista kvinoan iduista), benfotiamiini, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), askorbyylipalmitaatti, piidioksidi

*päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Ota 2 kapselia päivittäin, tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Biosuper B-vitamiinit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus

Vieritä ylös