Black Stuff -kapselit

Black Stuff eli lisäravinnemarkkinoiden musta kulta on tehokas ja edistyksellinen valmiste tukemaan suolistosi mikrobiomin hyvinvointia. Tukemalla suolistosi mikrobiomin hyvinvointia tuetkin kokonaisvaltaista hyvinvointiasi perustavan laatuisesti. Valmisteesta löytyvät luonnolliset tehoaineet kuten polyfenoleihin lukeutuvat ligniinit sekä fulvo- ja humushapot ovat tärkeitä elementtejä ravinteiden imetymisen, kehonpuhdistuksen ja suoliston mikrobiomin hyvinvoinnin kannalta. Black Stuff edistää elimistössä tapahtuvien kemiallisten prosessien normaalia toimintaa ja ylläpitää terveyttä 100% luontaisilla luonnon omilla raaka-aineilla. Black Stuff on koivu-ja pakuriuutteesta valmistettu polyfenoliyhdiste, joka yhdessä monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen kanssa edistää tehokkaasti suoliston ja sen mikrobiomin hyvinvointia.

 • Tukee suoliston mikrobiomia
 • Edistää ravinteiden imeytymistä
 • Tukee kehonpuhdistusta
 • Edistää elimistössä tapahtuvien kemiallisten prosessien toimintaa
 • Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen.

22,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Humusaineet kuuluvat maapallon organismien ravintoon yhtä oleellisesti kuin mineraalit ja vitamiinitkin. Valitettavasti nykypäivän tehoviljely on köyhdyttänyt maaperän humusaineksen määrää. Tämä puolestaan näkyy ruoan heikentyneinä ravinnepitoisuuksina, joka puolestaan näkyy mahdollisina puutostiloina, jotka puolestaan vaikuttavat heikentävästi kokonaisvaltaiseen terveyteemme. Black Stuff onkin hyvä valinta edistämään ravintoaineiden kuljetuksessa tarvittavien happojen määrää.

Tämä maanmainio valmiste pitää sisällään luonnon omia tehoaineita kuten polyfenoleihin lukeutuvia ligniinejä sekä fulvo- ja humushappoja. Nämä ovat tärkeitä elementtejä ravinteiden imetymisen, kehonpuhdistuksen ja ennenkaikkea suoliston mikrobiomin hyvinvoinnin kannalta. Black Stuff edistääkin elimistössä tapahtuvien kemiallisten prosessien normaalia toimintaa ja ylläpitää terveyttä 100% luontaisilla luonnon omilla raaka-aineilla. Kyseessä on siis koivu-ja pakuriuutteesta valmistettu polyfenoliyhdiste, joka yhdessä monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen kanssa edistää tehokkaasti suoliston mikrobiomin hyvinvointia ja sitä mukaa kokonaisvaltaista terveyttämme. Metsän voimaa suoraan pussista! Kokeile siis lisäravinnemarkkinoiden mustaa kultaa ja suolistosi kiittää.

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Black Stuff -kapselit 30 kpl (15 g)

Ravintosisältö per 100g

 • Energia 190 kcal
 • Rasva  1,13 g 
 • Joista tyydyttyneitä rasvahappoja 0,49 g
 • Hiilihydraatit 12,4 g
 • Joista sokereita 0,5 g
 • Proteiini 3,63 g
 • Suola 0 g

Ainesosat: koivu- ja pakurikääpäuute, polyfenolit, kinonit, fulvohappo, kivennäisaineet.

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Ota päivittäin yksi kapseli aterian yhteydessä.

Nauti kuuriluontoisesti 30 vuorokauden ajan. Kuurin voi toistaa 4-5 kertaa vuodessa.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Black Stuff -kapselit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös