Chlorella tabletit

Chlorella on vihreä makean veden levä, joka on yksi luonnon ravinnerikkaimmista kasveista. Se koostuu noin 60 prosenttisesti korkealaatuisesta proteiinista ja se sisältää paljon aminohappoja, vitamiineja, mineraaleja sekä terveydelle hyödyllisiä rasvahappoja. Se sisältää myös enemmän klorofylliä kuin mikään muu ruoka maailmassa. Chlorellan hyödyt eivät kuitenkaan jää pelkästään runsaan ravinnepitoisuuden tasolle, vaan se auttaa myös vähentämään elimistön toksista kuormitusta sen raskasmetalleja puhdistavan vaikutuksen vuoksi.

  • Todella ravinnerikas
  • Tukee kehonpuhdistusta
  • Chlorella Yaeyama Premium -laatu
  • Helposti nautittavina puristetabletteina

23,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Kun etsitään todellista superfoodia Chlorella on varmasti listan kärkipäässä! Tästä makean veden levästä löytyykin aimo kattaus terveydelle hyödyllisiä aminohappoja, vitamiineja, mineraaleja sekä rasvahappoja. Chlorella koostuu noin 60 prosenttisesti proteiinista ja kyseessä on yksi luonnon ravitsevimmista kasveista. Se sisältää myös enemmän klorofylliä kuin mikään muu ruoka maailmassa (4-5 kertaa enemmän kuin Spirulina). Chlorella tunnetaan myös sen detoxoivasta vaikutuksesta, joka johtuu sen soluseinien kyvystä sitoa raskasmetalleja itseensä.

Holisticin Chlorella on peräisin Ishigakin saarelta läheltä Taiwania, missä se kasvatetaan, kuivataan ja puristetaan tableteiksi. Soluseinät murskataan hellävaraisella menetelmällä, joka edesauttaa ravinteiden imeytymistä ja niiden säilyvyyttä. Chlorella Yaeyama Premium -laatua pidetäänkin maailman puhtaimpana ja laadukkaimpana Chlorellana. Tämä valmiste sopiikin loistavasti päivittäiseen käyttöön tai kuuriluontoisesti esimerkiksi puhdistuskuurin yhteyteen. Anna syvänvihreän virkistää elämääsi ja valitse laadukkaat Yaeyama Premium Chlorella tabletit!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 250 chlorella puristetablettia

Yksi tabletti sisältää 400 mg chlorellaa

Ravintosisältö per annos (10 tablettia)

  • Energiaa              16 kcal / 67 kj
  • Rasvaa                                0,4 g
  • Hiilihydraatteja                   0,2 g
  • Kuitua                                   0,4 g
  • Proteiinia                              2,5 g
  • Klorofylli                             0,12 g

Ainesosat: Chlorella vulgaris

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Aikuinen ota 5 tablettia 2 kertaa päivässä. Voit aloittaa 1/4 tai 1/2 annoksella ja nostaa sen vähitellen ohjeistuksen tasolle.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Chlorella tabletit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös