Detox-Kuuri XL

Detox-Kuuri XL on markkinoiden tehokkain ja monipuolisin paketti, joka on suunnattu laajamittaiseen kehonpuhdistukseen, suoliston hyvinvoinnin edistämiseen ja kokonaisvaltaisen terveyden lisäämiseen. Elimistömme altistuu toksiselle kuormitukselle nykyisin enemmän kuin koskaan aiemmin. Siksi detoxointi eli kehonpuhdistus onkin yksi tärkeimmistä asioista kun tavoitellaan ja halutaan ylläpitää kokonaisvaltaista terveyttä. Detox-Kuuri XL on loistava valinta kun haluat eroon toksiineja erittävistä ja ravinteitasi kuluttavista haitallisista mikro-organismeista sekä elimistöäsi heikentävästä toksisesta kuormituksesta. Oletko valmis riisumaan toksisen kuormituksen raskaan viitan ja aloittamaan kirkkaamman ja kevyemmän elämän?

  • Tehokas ja monipuolinen detox-kuuri
  • Tasapainottaa ja tukee suoliston mikrobiomia
  • Auttaa häätämään ei toivottuja mikro-organismeja
  • Puhdistaa suolistoa ja edistää ravinteiden imeytymistä
  • Alkalisoi kehoa ja parantaa kokonaisvaltaista terveyttä
  • Kuuriluontoinen, sisältää ohjeet käyttöön + infon videoyhteydellä

299,90 

Varasto loppu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Kuvaus

Nykypäivän ihminen altistuu toksiselle kuormitukselle modernissa maailmassamme enemmän kuin koskaan aiemmin. Saasteiden, raskasmetallien, mikromuovin, torjunta-ainejäämien ja lisäaineiden koktaili on käsittämättömän suuri. Elimistömme pystyy kyllä käsittelemään ja poistamaan näitä toksisia elementtejä, mutta silläkin on rajansa. Kun nämä rajat ylitetään jatkuvasti ei elimistöllemme jää muuta vaihtoehtoa kuin alkaa varastoida näitä toksisia elementtejä kudoksiin. Sinne kerääntyessään ne eivät muutu yhtään vähemmän haitalliseksi, vaan määrän lisääntyessä myös negatiiviset vaikutukset kasvavat. Valtava toksinen kuormitus, haitalliset mikro-organismit ja dysbioosi eli suoliston mikrobiomin epätasapaino ja heikentyminen ovat arkipäivää monelle Suomalaiselle. Nämä ovatkin perimmäisiä syitä useimpien terveysongelmien taustalla.

Siksi detoxointi eli kehonpuhdistus on yksi tärkeimmistä asioista kun halutaan elää kokonaisvaltaisesti tervettä ja hyvinvoivaa elämää. Detox-Kuuri XL tarjoaa sinulle monipuolisen ja laajamittaisen kehonpuhdistuksen. Tämä paketti on suunnattu tukemaan ja edistämään kehonpuhdistukseen liittyvien elinten toimintaa, häätämään haitallisia mikro-organismeja, kuten sieniä, hiivoja, loisia ja muita haitallisia mikrobeja, alkalisoimaan kehoa, vähentämään elimistön toksisen kuormituksen määrää, puhdistamaan suolistoa ja tasapainottamaan mikrobiomia. Kyseessä on 40-50 päivän kuuri johon sisältyy kattava info, josta löytyy tarkat ohjeet kuurin suorittamiseen sekä ohjeita kuuria tukeviin muutoksiin ruokavaliossa ja elämässä. Jos olet kyllästynyt kantamaan toksisen kuormituksen raskasta viittaa ylläsi, on Detox-Kuuri XL varma valinta matkalla kohti kirkkaampaa ja kokonaisvaltaisesti terveempää elämää.

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Valikoimissamme olevat tuotteet ovat luomulaatuisia eivätkä sisällä GMO-pohjaisia ainesosia. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain lisäravitsemuksen parhaat palat.

Sisältö

Detox-Kuuri XL pitää sisällään:

1x Superprobiootti

1x Happijauhe

1x Chlorella tabletit

1x Black Stuff -jauhe

1x Vehänorasjauhe

1x Hiivabalanssi

1x Detox-savisekoitus

1x Ultrabalans

1x Ultradetox

1x Sappientsyymit

+Kattavat ohjeet käyttöön

Käyttö

Kyseessä on 40-50 päivän kuuri.

Noudata paketin mukana tulevaa ohjeistusta tuotteiden käytöstä ja muutoksista ruokavalioon.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Detox-Kuuri XL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus

Vieritä ylös