Detox-savisekoitus

Detox-savisekoitus sisältää kaksi laadukasta savilajia, joita jo alkuperäiskansat käyttivät niiden terveyttä edistävien vaikutusten vuoksi. Bentoniitti- ja montmorilloniittisavi ovatkin tunnettuja mm. niiden elimistöä puhdistavan vaikutuksen vuoksi. Tämä johtuu saven negatiivisesta varauksesta, jonka ansiosta se vetää tehokkaasti puoleensa positiivisen varauksen omaavia haitallisia toksiineja ja mikrobeja. Nämä kyseiset savilajit kykenevätkin sitomaan itseensä jopa 40 kertaa painonsa verran toksisia elementtejä. Detox-savisekoitus on hyvä valinta kun haluat tukea kehonpuhdistusta, vähentää toksista kuormitusta ja edistää suoliston hyvinvointia.

  • Tukee kehonpuhdistusta
  • Hyväksi suolistolle
  • Alkalisoi elimistöä
  • Sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön

9,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Elimistömme altistuu toksiselle kuormitukselle nykyisin enemmän kuin koskaan aiemmin. Siksi detoxointi eli kehonpuhdistus onkin yksi tärkeimmistä asioista kun tavoitellaan ja halutaan ylläpitää kokonaisvaltaista terveyttä. Saven kehoa puhdistava vaikutus perustuu sen negatiivisen varaukseen. Juurikin tämän negatiivisen varauksen ansiosta Detox-savisekoituksesta löytyvät bentoniitti- ja montmorilloniittisavi pystyvät sitomaan itseensä moninkertaisen määrän positiivisesti varautuneita kehon saasteita kuten myrkkyjä ja mikrobeja. Nämä savilajit ovat myös yleisimmät syötäväksi sopivat savet ja koska elimistömme ei pysty hyödyntämään niitä, ne kulkevat läpi ruuansulatusjärjestelmän sitoen jopa 40 kertaa painonsa verran toksiineja itseensä vähentäen tehokkaasti elimistön toksista kuormitusta.

Vähentämällä elimistön toksista kuormitusta saavutetaankin lukuisia hyötyjä yleiselle terveydelle. Perinteisesti saven on sanottu parantavan ruoansulatusta, verenkiertoa, unta, energiatasoa, yleistä hyvinvointia ja vastustuskykyä. Saven sanotaan auttavan myös painonpudotuksessa ja ihannepainon ylläpidossa. Tämän lisäksi montmorilloniitti- ja bentoniittisavi auttavat tasapainottamaan kehon liiallista happamoitumista niiden alkalisoivan vaikutuksen vuoksi. Detox-savisekoitus on varma valinta kun haluat tukea kehonpuhdistusta ja edistää suoliston hyvinvointia.

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää n.80 g savisekoitusta

Ravintosisältö per annos (1 g = 1/2 tl)

  • 50% bentoniittisavi 50% montmorilloniittisavi

Ainesosat: bentoniittisavi, montmorilloniittisavi

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Sisäinen käyttö: Sekoita ½ teelusikallista savea vesilasilliseen, sekoita hyvin ja juo seos. Ota päivittäinen annos vähintään 2 tuntia erillään lääkkeistä. Toimii parhaiten tyhjään mahaan otettuna.

Ulkoinen käyttö: Lisää saven sekaan pieni määrä vettä ja sekoita se. Levitä seos esimerkiksi kasvonaamioksi, hiuspohjaan tai haluamallesi alueelle. Pese naamio pois 10-15 min kuluttua.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Detox-savisekoitus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös