EMF-Suoja Harmonic Shield 1-pack

EMF-Suoja Harmonic Shield on puhelimen ja muiden langattomien laitteiden säteilyn harmonisointiin tarkoitettu tuote. Tämän suojan sisältämät ainesosat toimivat yhdessä kumoten älylaitteiden säteilyn haittavaikutukset lähes 100%. Harmonic Shieldin teho perustuu sen harmonista säteilyä tuottaviin ainesosiin kuten turmaliiniin ja harvinaisiin maametalleihin lantanoideihin. Tätä EMF-Suojaa kannattaa käyttää ennenkaikkea puhelimessa, joka kulkee jatkuvasti mukana. Muita yleisiä käyttökohteita ovat tabletit, läppärit, wifi-reitittimet ja itkuhälyttimet. Muunna laitteesi harmonisemmaksi Harmonic Shieldin avulla!

  • Vähentää yli 97% laitteiden säteilyä mittaavaa SAR-arvoa
  • Helppo asentaa eikä kulu loppuun
  • Laboratorio testattu

13,90 

Saatavuus: Varastossa

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

kuvaus

Älylaitteiden yleistyessä ja nopeuksien kiihtyessä yhä useampi ihminen alkaa tulla tietoiseksi sähkömagneettisen säteilyn eli EMF-säteilyn negatiivisista vaikutuksista. Modernissa maailmassamme lähes jokainen altistuu EMF-säteilylle enemmän tai vähemmän. Kaikista suurin säteilyn lähde päivittäisessä elämässä on kuitenkin puhelin. Harvemmin tuleekaan ajateltua, että mukanasi kulkeva puhelin on todellisuudessa antennivastaanotin, joka vastaanottaa ja lähettää dataa sähkömagneettisen säteilyn muodossa. Valitettavan usein puhelinta pidetään vieläpä taskussa, jolloin säteilylle altistutaan jatkuvasti. Erityisesti syrjäseudulla asuvien kannattaa olla tietoisia puhelimen säteilystä, sillä yhteysasemat ovat kauempana ja siksi puhelin joutuu nostamaan tehot moninkertaiseksi pitääkseen yhteyden yllä. Onneksi puhelimen ja älylaitteiden säteilyn harmonisointiin on olemassa ratkaisuja!

EMF-Suoja Harmonic Shield on tarkoitettu juurikin tähän tarkoitukseen. Se ei siis eliminoi tai heikennä laitteesi EMF-säteilyä vaan sen sisältämät ainesosat tuottavat harmonista ja tasapainoista säteilyä joka kumoaa laitteesta tulevan sähkömagneettisen säteilyn haitalliset vaikutukset. Tämä suoja on laboratorio testattu ja se vähentää puhelimen säteilyä mittaavaa SAR (specific absorption rate) arvoa yli 97%. Harmonic Shieldiä voi käyttää langattomiin  ja langallisiin laitteisiin kuten puhelimeen, tablettiin, tietokoneeseen, wifi reitittimeen, televisioon, etäluettavaan sähkömittariin, itkuhälyttimiin ja muihin vastaaviin laitteisiin eikä se myöskään kulu loppuun. Sano ei laitteiden haitalliselle EMF-säteilylle ja muunna laitteesi harmonisemmaksi Harmonic Shieldin avulla!

Jos haluat tietää lisää lukea aiheesta blogistamme

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EMF-Suoja Harmonic Shield 1-pack”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös