EMF-Suoja Harmonic Shield 6-pack

EMF-Suoja Harmonic Shield on puhelimen säteilyn haitallisen vaikutuksen vähentämiseen tarkoitettu tuote. Kännykän ja muiden älylaitteiden emf-säteily on siis epäedullista terveytemme kannalta, voidaan puhua epäharmonisesta säteilystä. Tämän EMF-Suojan teho perustuu sen terveyttä edistävää säteilyä tuottaviin ainesosiin kuten turmaliiniin ja harvinaisiin maametalleihin lantanoideihin. Nämä ainesosat tuottavat siis terveydelle hyödyllisiä negatiivisia ioneja sekä fir-infrapunasäteilyä, jotka ovat luonteeltaan puolestaan harmonista säteilyä. Suojan sisältämät ainesosat toimivat siis yhdessä kumoten älylaitteiden säteilyn haittavaikutukset lähes 100 prosenttisesti. Tätä EMF-Suojaa kannattaa käyttää ennenkaikkea puhelimessa, joka kulkee jatkuvasti mukana. Muita yleisiä käyttökohteita ovat tabletit, läppärit, wifi-reitittimet ja itkuhälyttimet. Muunna laitteesi säteily harmonisemmaksi EMF-Suoja Harmonic Shieldin avulla!

  • Vähentää yli 97% laitteiden säteilyä mittaavaa SAR-arvoa
  • Helppo asentaa eikä kulu loppuun
  • Laboratorio testattu
  • Ei vaikuta laitteen kuuluvuuteen tai signaaliin

68,90 

Saatavuus: Vain 1 varastossa

kuvaus

Älylaitteiden yleistyessä ja nopeuksien kiihtyessä yhä useampi ihminen alkaa tulla tietoiseksi puhelimen säteilystä ja sen mahdollisista haitavaikutuksista. Puhelimen ja muiden älylaitteiden säteily eli EMF-säteily onkin tullut mukaan päivittäiseen elämäämme ja oikeastaan jokainen altistuu sille enemmän tai vähemmän älylaitteidensa kautta. Harvemmin tuleekaan ajateltua, että mukanasi kulkeva puhelin on todellisuudessa antennivastaanotin, joka vastaanottaa ja lähettää dataa sähkömagneettisen säteilyn muodossa. Kaikista suurin säteilyn lähde päivittäisessä elämässä onkin meille niin rakas älypuhelin, jota valitettavan usein puhelinta pidetään vieläpä taskussa, jolloin säteilylle altistutaan jatkuvasti. Erityisesti syrjäseudulla asuvien kannattaa olla tietoisia puhelimen säteilystä, sillä yhteysasemat ovat kauempana ja siksi puhelin joutuu nostamaan tehot moninkertaiseksi pitääkseen yhteyden yllä. Onneksi puhelimen ja älylaitteiden säteilyn harmonisointiin on olemassa ratkaisuja!

EMF-Suoja Harmonic Shield on tarkoitettu juurikin tähän tarkoitukseen. Se ei siis eliminoi tai heikennä laitteesi EMF-säteilyä vaan sen sisältämät ainesosat tuottavat harmonista ja tasapainoista säteilyä joka kumoaa laitteesta tulevan emf-säteilyn haitalliset vaikutukset. Tämä suoja on laboratorio testattu ja se vähentää puhelimen säteilyä mittaavaa SAR (specific absorption rate) arvoa yli 97%. Harmonic Shieldiä voi käyttää langattomiin  ja langallisiin laitteisiin kuten puhelimeen, tablettiin, tietokoneeseen, wifi reitittimeen, televisioon, itkuhälyttimiin ja muihin vastaaviin laitteisiin eikä se myöskään kulu loppuun. Suosittelemme suojaa erityisesti lapsien laitteisiin sillä lapset ovat paljon herkempiä säteilyn vaikutuksille. Sano ei laitteiden epäedulliselle EMF-säteilylle ja muunna laitteesi harmonisemmaksi Harmonic Shieldin avulla!

Jos haluat tietää lisää lukea aiheesta blogistamme

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EMF-Suoja Harmonic Shield 6-pack”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös