Energiaa Elämään L

Energiaa Elämään L on suunnattu maksimoimaan energisyytesi, elinvoimasi ja terävyytesi. Paketista löytyy kolme luonnollista ja huippulaadukasta tuotetta, jotka ovat omiaan nostamaan kapasiteettisi seuraavalle tasolle. Olipa kyseessä iso projekti, raskas työputki, energiaa kuluttava elämäntilanne tai haluat vain maksimoida elinvoimasi, terävyytesi ja hyvinvointisi, on tämä paketti varma valinta siihen tarkoitukseen! Yllätä itsesi ja läheisesi uudella energisyydellä ja terävyydellä tämän ultimaattisen paketin avulla!

  • Lisää energiaa ja elinvoimaa
  • Nopeuttaa palautumista
  • Parantaa stressin sietoa
  • Tukee henkistä ja fyysistä jaksamista
  • Tehostaa aivotoimintaa
  • Edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia

132,70  124,90 

Saatavuus: Vain 2 varastossa

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Kuvaus

Jos haluat kokea Energiaa isolla E:llä, on tämä paketti jotain mitä sinun kannattaa kokeilla. Paketista löytyvät tuotteet ovat huippulaatuisia ja auttavat jokainen omalla tavalla lisäämään elinvoimaasi ja yleistä terveyttäsi. Kyse ei ole siis pelkästä energiasta vaan tämä yhdistelmä tukee ennenkaikkea kokonaisvaltaista terveyttäsi monella eri tavalla.

Ubikinoni Q10&BioPQQ+shilajit on jo yksistään varsinainen paketti. Valmisteesta löytyvä ubikinoni Q10 (kaneka Q10) on luonnollinen versio tästä vitamiinin kaltaisesta yhdisteestä, jota tarvitaan solutasolla mitokondrioiden energian tuotantoon. Sitä esiintyy eniten runsaasti energiaa kuluttavissa elimissä kuten aivoissa ja sydämessä ja se auttaa suojaamaan niitä. BioPQQ puolestaan vaikuttaa mm. mitokondrioiden tuotantoon, eli toisin sanottuna solunsisäisten energialaitostesi määrä lisääntyy ja tämän ansiosta myös energisyytesi lisääntyy. Tämän lisäksi BioPQQ voimakas antioksidantti ja se on hyväksi erityisesti aivoille, sydämelle ja verisuonille. Kaiken kruunaa shilajit, joka tarjoaa yleisen terveyden kannalta tärkeitä kasvipohjaisia orgaanisia mineraaleja, hivenaineita, antioksidantteja, aminohappoja ja fytoravinteita.

Paketista löytyvä Ginseng-uute tarjoaa sinulle puolestaan vuosisatoja vanhan legendaarisen yrtin voiman hienovaraisesti raakauutetussa muodossa. Se miksi ginseng on saavuttanut niin suuren suosion johtuu sen adaptogeenisistä vaikutuksista. Toisinsanottuna se pyrkii tasapainottamaan sitä, mikä on epätasapainossa. Sana ginseng ei kuitenkaan viittaa vain yhteen kasviin vaan niitä löytyy ympäri maailmaa. Tästä maanmainiosta tuotteesta löytyykin useita adaptogeenisiä ainesosia ympäri maailmaa, näin pääset nauttimaan niiden jokaisen uniikista vivahteesta!

Viimeisenä muttei vähäisimpänä on paketista löytyvä Biosuper B-vitamiinit. B-ryhmän vitamiinit ovat erittäin tärkeitä energiantuotannon ja yleisin hyvinvoinnin kannalta. Ne ovat kuitenkin vesiliukoisia eivätkä näin ollen varastoidu elimistöömme, tästä johtuen puutokset ovat todella yleisiä. B-ryhmän vitamiinit tarvitsevat toisiaan toimiakseen kunnolla ja siksi on järkevintä nauttia ne laadukkaana kompleksina. Valmisteen PANMOL® B-vitamiinit ovat täysin luonnollisessa muodossa ja ne tulevat tärkeiden koentsyymien ja kofaktoreiden kanssa. Tämän vuoksi ne ovat helposti hyödynnettävissä ja saat niistä täyden potentiaalin irti, juuri niin kuin luonto on tarkoittanut!

Energiaa Elämään L sopii sinulle kun haluat kyllästää itsesi energialla ja elinvoimalla sekä tukea yleistä terveyttäsi. On siis aika riisua väsymyksen raskas viitta ja kokea uusi energisempi ja elinvoimaisempi itsesi!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Valikoimissamme olevat tuotteet ovat luomulaatuisia eivätkä sisällä GMO-pohjaisia ainesosia. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain lisäravitsemuksen parhaat palat.

Sisältö

Energiaa Elämään L sisältää:

1x Ubikinoni Q10 & BioPQQ + shilajit

1x Ginseng-uute

1x Biosuper B-vitamiinit

Käyttö

Energiaa Elämään L sisältämiä valmisteita käytetään tuotteista löytyvien annosteluohjeiden mukaan.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Energiaa Elämään L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus

Vieritä ylös