Energiaa Elämään M

Energiaa Elämään M tarjoaa sinulle kaksi laadukasta tuotetta, jotka lisäävät energisyyttä, elinvoimaa ja yleistä terveyttä elämässäsi. Paketista löytyvä ginseng-uute pitää sisällään useita hienovaraisesti raakauutettuja adaptogeenisiä ainesosia, jotka lisäävät energisyyttä, auttavat sietämään stressiä sekä palautumaan nopeammin rasituksesta. Paketista löytyvä Biosuper B-vitamiinit tarjoaa sinulle puolestaan energiantuotannon sekä henkisen ja fyysisen jaksamisen kannalta välttämättömät B-ryhmän vitamiinit luonnollisena kompleksina. Yllätä itsesi ja läheisesi uudella energisyydellä ja elinvoimalla tämän fantastisen paketin avulla!

  • Lisää energiaa ja elinvoimaa
  • Nopeuttaa palautumista
  • Parantaa stressin sietoa
  • Tukee henkistä ja fyysistä jaksamista
  • Edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia

69,80  64,90 

Saatavuus: Vain 4 varastossa

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Kuvaus

Tuntuuko sinusta, että energiasi ei riitä oikein mihinkään työpäivän jälkeen tai ehkä kaipaat vain yleistä boostausta henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiisi? Elämän ei tarvitse olla väsymyksen ja uupumuksen täyteistä vaan päivittäinen energisyys ja elinvoimaisuus on täysin mahdollinen olotila. Uupumusta voidaankin pitää merkkinä epätasapainosta ja sen korjaaminen on täysin mahdollista. Tämä paketti tarjoaa sinulle kaksi laadukasta tuotetta, jotka auttavat tasapainottamaan yleisimpiä syitä uupumuksen taustalla ja tukevat samalla yleistä terveyttäsi.

Paketista löytyvä Ginseng-uute tarjoaakin sinulle vuosisatoja vanhan legendaarisen yrtin voiman hienovaraisesti raakauutetussa muodossa. Se miksi ginseng on saavuttanut niin suuren suosion johtuu sen adaptogeenisistä vaikutuksista. Toisin sanottuna se pyrkii tasapainottamaan sitä, mikä on epätasapainossa. Sana ginseng ei kuitenkaan viittaa vain yhteen kasviin vaan tämän tyyppisiä kasveja löytyy ympäri maailmaa. Tämä maanmainio valmiste tarjoaakin sinulle useita adaptogeenisiä ainesosia ympäri maailmaa, näin pääset nauttimaan jokaisen uniikista vivahteesta!

Toinen paketista löytyvä tuote on Biosuper B-vitamiinit. B-ryhmän vitamiinit ovat erittäin tärkeitä energiantuotannon ja yleisin hyvinvoinnin kannalta. Ne ovat kuitenkin vesiliukoisia eivätkä näin ollen varastoidu elimistöömme, mistä johtuen puutokset ovat todella yleisiä. B-ryhmän vitamiinit tarvitsevat toisiaan toimiakseen kunnolla ja siksi on järkevintä nauttia ne laadukkaana kompleksina. Valmisteen PANMOL® B-vitamiinit ovat täysin luonnollisessa muodossa ja tulevat tärkeiden koentsyymien ja kofaktoreiden kanssa. Tämän vuoksi ne ovat helposti hyödynnettävissä ja saat niistä täyden potentiaalin irti, juuri niin kuin luonto on tarkoittanut!

Energiaa Elämään M sopii sinulle jos haluat lisätä energisyyttäsi ja elinvoimaasi sekä tukea yleistä terveyttäsi. On siis aika riisua väsymyksen raskas viitta ja elää energisempää elämää. Kokeile ja koe uusi energisempi itsesi!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Valikoimissamme olevat tuotteet ovat luomulaatuisia eivätkä sisällä GMO-pohjaisia ainesosia. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain lisäravitsemuksen parhaat palat.

Sisältö

Energiaa Elämään M sisältää:

1x Ginseng-uute

1x Biosuper B-vitamiinit

Käyttö

Energiaa Elämään M sisältämiä valmisteita käytetään tuotteista löytyvien annosteluohjeiden mukaan.

 

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Energiaa Elämään M”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus

Vieritä ylös