Energiahoito Janne

Energiahoito on hyvä valinta jos kaipaat edistystä omien sisäisten prosessien ja tunnetilojen kanssa. Hoidot ovat hyvin rakkaudellisia ja ne ovat aina täysin turvallisia. Hoitajamme tekevät hoidot aina hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi sekä asiakkaan esittämän intention mukaisesti. Ostettuasi Energeettisen Etähoidon saat välittömästi sähköpostiisi tilausvahvistuksen jossa on liitteenä 4-sivuinen PDF-dokumentti, josta käy ilmi kaikki tarpeellinen hoitoon liittyvä. Tämän jälkeen hoitaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi aikataulusta hoidon suhteen. Energeettinen etähoito sopii sinulle jos haluat edistyä polullasi ja saada apua elämäsi haasteisiin. Kokeile ihmeessä mitä hoitajamme kanavoima universaali rakkauden energia saa aikaan! Annamme energeettiselle työllemme täyden rahat takaisin takuun jos koet, että et saanut mitään vaikutuksia hoidosta ja olet siksi tyytymätön. Energeettinen etähoito Jannen toimesta on luonteeltaan hyvin rakkaudellinen ja harmonisoiva, mutta myös tehokkaan syväpuhdistava. Kokeile rohkeasti Suomen edistyksellisimpiä etähoitoja ja edisty polullasi! Tiedustelut ja kysymykset hoitoihin liittyen energiahoidot@tthyvinvointi.fi

64,90 

Varasto loppu

Kokemuksia

Jannen hoito tuli todella tarpeeseen. Oli ihanaa kun sain olla kerrankin se joka on heikko ja tarvitsee apua. Tunsin kuinka hoidon aikana minusta puhdistui loputtomalta tuntuvaa mustaa energiaa. Hoidon jälkeisenä päivänä olin ihan romuna. Parin päivän kuluttua tunsin olevani kuin uusi ihminen ja minulla oli energiaa tehdä asioita joita olin lykännyt jo pitkään.-Katri M.

Oisinko ollut puolituntia hereillä ja sitten simahdin kun oli niin turvallista nukahtaa siihen. Sen valokielen aikana jo nipisteli ja tuntu tuolla kohtu alueella. Sit ku laitto puhelimen kiinni niin alako käsissä virtaamaan ja nimenomaan solutasoja asti ihan niinku suonistoa pitkin. Ja ennen kun nukahdin niin oli semmonen lämpö niinku olis jossaki hellan päällä maannut. Tää energiahoito oli kyllä erityisen spesiaali kokemus vaikka ei vaan aina riitä älyyn tämä etähoito. -Anni T.

Otin ensimmäistä kertaa elämässäni energiahoidon ja hoidon aikana pystyin tuntemaan selkeästi energian virtauksen. Hoidon jälkeisessä koosteessa kävi ilmi, että hoitaja oli nähnyt hoidon aikana minulle läheisen henkilön ja kuvaili sen minulle tietämättä asiasta mitään. Kolmannen päivän jälkeisenä iltana koin myös syvän voimakkaan meditaation kaltaisen olotilan. Hyvä kokemus -Isto A.

Jannen hoito oli hyvä kokemus. Tunsin hoidon aikana vahvaa energian virtausta jaloissa ja myöhemmin selvisi, että juuri niihin oli keskitytty hoidossa. Ennen hoitoa pelkäsin, että missaan häät sairastelulla. Minua vaivannut flunssa ja tukkoisuus kuitenkin katosi kuin taika iskusta. Ihmettelin mihin se hävisi yks kaks. -Seija R.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Energiahoito Janne”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös