Ginseng-uute, Ginseng Fuzion

Väsyttääkö ja tuntuuko, että puhti on poissa vai kaipaatko vain elämääsi lisää energiaa? Jos vastasit kyllä niin sinun kannattaa kokeilla Ginseng-uutetta! Kyseessä on siis yhdistelmä hienovaraisesti raakauutettuja tarkkaan valittuja ginseng yrttejä. Ginseng yrtit ovat luonteeltaan adaptogeenisiä eli ne auttavat tasapainottamaan kehon epätasapainotiloja. Tästä valmisteesta löytyy mm. panax ginsengiä ja valikoima muita laadukkaita adaptogeenisiä ginseng yrttejä, jotka antavat energiaa elämääsi ja auttavat kehoasi löytämään paremmin tasapainon nykytilanteessa. Olipa kyseessä sitten väsymys, stressi tai haluat vain yleisesti tukea henkistä ja fyysistä jaksamistasi luonnollisella tavalla niin kokeile Ginseng-uutetta!

  • Antaa energisyyttä ja elinvoimaa
  • Parantaa stressin sietoa
  • Tasapainottaa kehoa ja mieltä
  • Kohentaa yleistä fyysistä kuntoa

34,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

2020-luku ja elämäsi on seesteistä ja tasaista kiitos kaiken teknologian tuoman helpotuksen? Mukava ajatus, mutta todellisuutta liian harvoin. Tasapainon löytäminen jatkuvasti kehittyvässä ja hektisessä maailmassa voi olla ajoittain haastavaa. Tehokkuus työelämässä sekä jatkuvat digitaaliset ärsykkeet aiheuttavat usein jatkuvaa stressiä ja yleistä uupumusta, josta palautuminen voi olla haastavaa.

Jos todellisuuteesi kuuluu väsymystä, voimattomuutta, stressiä, jatkuvaa sairastelua tai kaipaat vain yleistä boostausta henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiisi suosittelemme kokeilemaan Ginseng-uutetta. Valmisteessa löytyvät ainesosat ovat adaptogeenejä, eli toisin sanoen ne tasapainottavat sitä, mikä elimistössämme on epätasapainossa. Hienovaraisen raakauuttamisprosessin avulla varmistetaan, että lopputulokseen jää mahdollisimman paljon kasvin hyviä ainesosia. Lisäksi valmisteeseen on lisätty mineraaleja ja hivenaineita parantamaan tuotteen imeytyvyyttä ja hyödynnettävyyttä aivan kuten luonnossakin. Ota siis askel kohti tasapainoisempaa ja energisempää elämää Ginseng-uutteen avulla. Kokeile ja totea itse!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana, jolloin tuotamme eniten arvoa asiakkaillemme. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä ja laadukkaita valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää n. 60 annosta (n. 60ml)

Ravintosisältö per annos (1 ml)

  • Patentoitu seos       1 ml

Ainesosat: Korean ginseng (Panax ginseng, juuri), Siperian ginseng (Eleutherococcus senticosus, juuri), Intian ginseng/ashwagandha (Withania somnifera, juuri), Perun ginseng/maca (Lepidium meyenii, juuri), five Leaf ginseng/Jiao Gu Lan (Gynostemma pentaphyllum, lehti), kasviglysereeni, ormus mineraalit, triplatislattu vesi,

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Sekoita hyvin ennen käyttöä. Annostele 1 ml  1-2 kertaa päivässä suoraan suuhusi.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ginseng-uute, Ginseng Fuzion”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös