Ginseng-uute, Ginseng Fuzion

Ginseng-uute on yhdistelmä hienovaraisesti raakauutettuja adaptogeenisiä yrttejä. Valmisteesta löytyy mm. panax ginsengiä ja valikoima muita adaptogeenisiä yrttejä tukemaan sopeutumistasi elämän haasteisiin. Olipa kyseessä sitten väsymys, stressi tai haluat vain yleisesti tukea henkistä ja fyysistä jaksamistasi luonnollisella tavalla. Valitsemalla Ginseng-uutteen pääset nauttimaan usean potentiaalisen adaptogeenisen yrtin tehosta, jotka auttavat sinua sopeutumaan monenlaisiin haasteisiin elämässäsi.

  • Antaa energisyyttä ja elinvoimaa
  • Parantaa stressin sietoa
  • Edistää mentaalista tasapainoa
  • Kohentaa yleistä fyysistä kuntoa
  • Tasapainottaa kaikilla osa-alueilla

34,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

2020-luku ja elämäsi on seesteistä ja tasaista kiitos kaiken teknologian tuoman helpotuksen? Mukava ajatus mutta todellisuutta liian harvoin. Tasapainon löytäminen jatkuvasti kehittyvässä ja hektisessä maailmassa voi olla ajoittain haastavaa. Tehokkuus työelämässä sekä jatkuvat digitaaliset ärsykkeet aiheuttavat usein jatkuvaa stressiä ja yleistä uupumusta, josta palautuminen voi olla haastavaa.

Jos todellisuuteesi kuuluu väsymystä, voimattomuutta, stressiä, jatkuvaa sairastelua tai kaipaat vain yleistä boostausta henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiisi, suosittelemme kokeilemaan Ginseng-uutetta. Valmisteessa löytyvät ainesosat ovat adaptogeenejä, eli toisin sanoen ne tasapainottavat sitä, mikä elimistössämme on epätasapainossa. Hienovaraisen raakauuttamisprosessin avulla varmistetaan, että lopputulokseen jää mahdollisimman paljon hyviä ainesosia. Lisäksi valmisteeseen on lisätty mineraaleja ja hivenaineita parantamaan tuotteen imeytyvyyttä ja hyödynnettävyyttä, sillä eihän luontokaan tarjoa vain yksittäistä ainesosaa, vaan kombinaation aineosia, jotka toimivat toistensa hyödyksi. Valitsemalla tämän tuotteen pääset nauttimaan useasta eri ginseng-lajikkeesta, jotka tarjoavat jokainen oman vivahteensa. Voidaankin sanoa, että tämä maanmainio valmiste ansaitsee vakiopaikan jokaisessa lisäravinnevalikoimassa. Kokeile ja totea itse!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää n. 60 annosta (n. 60ml)

Ravintosisältö per annos (1 ml)

  • Patentoitu seos       1 ml

Ainesosat: Korean ginseng (Panax ginseng, juuri), Siperian ginseng (Eleutherococcus senticosus, juuri), Intian ginseng/ashwagandha (Withania somnifera, juuri), Perun ginseng/maca (Lepidium meyenii, juuri), five Leaf ginseng/Jiao Gu Lan (Gynostemma pentaphyllum, lehti), kasviglysereeni, mineraalit ja hivenaineet (korealaisesta bambusuolasta), triplatislattu vesi,

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Sekoita hyvin ennen käyttöä. Ota 1 ml (n. 20 tippaa) 1-2 kertaa päivässä suoraan suuhun, tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ginseng-uute, Ginseng Fuzion”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös