Happijauhe, Oxypowder

Puhuitko jotain suolistovaivoista? Jos turvotus, ummetus, ilmavaivat ja epäsäännöllisyys suoliston toiminnassa ovat sinulle todellisuutta niin happijauhe on jotain mitä kannattaa kokeilla.  Happijauhe on tehokas valmiste, joka on suunnattu suoliston puhdistamiseen ja sen toiminnan edistämiseen.  Tuotteen teho perustuu luonnolliseen hapen vaikutukseen, joka turvallisesti ja tehokkaasti sulattaa ja laittaa liikkeelle suolistoosi jämähtäneet ylimääräiset kuona-aineet. Tämän seurauksena olosi kevenee ja raikastuu sekä suolistosi alkaa toimia paremmin. Suoliston hyvinvointi määritteleekin hyvin pitkälle sinun hyvinvointisi joten sen puhdistaminen on hyvä vaihtoehto.

  • Puhdistaa suolistoa
  • Helpottaa ummetusta
  • Tukee kehonpuhdistusta
  • Edistää suoliston toimintaa
  • Keventää oloa

14,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Säännöllisesti toimiva ja hyvinvoiva suolisto on tärkeää kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Kun suolistosi on hyvinvoiva ja toimii kuten pitääkin niin ravinteiden imeytyminen tehostuu sekä keholle ylimääräisten kuona-aineiden poistuminen nopeutuu. Olipa mielessäsi kunnon suoliston puhdistuskuuri tai ehkä haluat vain yleisesti keventää oloasi niin Happijauhe on loistava valinta tukemaan näitä tavoitteita.

Tuotteen teho perustuu luonnolliseen hapen vaikutukseen, joka sulattaa ja laittaa liikkeelle suolistoosi jääneet ylimääräiset kuona-aineet. Hapen ja luonnollisen sitruunahapon yhdistelmä onkin tehokas, mutta samalla hellävarainen suolistollesi. Voit käyttää tuotetta ns. kuuriluontoisesti jos haluat tehokkaampaa puhdistusta tai sitten satunnaisesti tarpeen mukaan helpottamaan suoliston toimintaa. Happijauhe on loistava valinta kun haluat keventää oloasi, tukea kehonpuhdistusta ja  edistää suoliston toimintaa. Kokeile ja ihastu tähän kestosuosikkiin!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana, jolloin tuotamme eniten arvoa asiakkaillemme. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä ja laadukkaita valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 60 kapselia

Ravintosisältö per annos (4 kapselia)

  • Magnesiumoksidi          1400 mg  *400%
  • Sitruunahappo (ei gmo)  90 mg

Ainesosat: magnesiumoksidi, sitruunahappo, vegaaninen kapseli, akaasiakumi (luomu)

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Kuurluontoinen käyttö: Aloita käyttö ottamalla 4 kapselia illalla ennen nukkumaan menoa tyhjään mahaan. Seuraavana päivänä suolistosi pitäisi toimia 3-5 kertaa. Mikäli suolistosi ei toimi 3-5 kertaa, lisää annostusta 2 kapselilla kunnes suolistosi toimii 3-5 kertaa päivässä. Käytä Happijauhetta kuuriluontoisesti yhteensä 5 päivää. Tyypillisesti haluttu suoliston aktiivisuus saavutetaan 4-6 kapselilla.

Ylläpitävä/satunnainen käyttö: Ota sinulle toimiva annos 2 kertaa viikossa, tai satunnaisesti tarpeen mukaan.

Käyttövinkki: Purista sitruunamehua veteen, jonka kanssa nautit kapselit. Näin saat tuotteesta kaiken potentiaalin irti. Muista myös juoda runsaasti vettä käyttäessäsi happijauhetta.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Happijauhe, Oxypowder”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös