Happijauhe, Oxypowder

Happijauhe on tehokas valmiste, joka on suunnattu suoliston puhdistamiseen ja sen toiminnan edistämiseen. Jos turvotus, ilmavaivat ja epäsäännöllisyys suoliston toiminnassa ovat sinulle todellisuutta, voi puhdistuskuuri suolistollesi olla paikallaan. Tuotteen teho perustuu luonnolliseen hapen vaikutukseen, joka turvallisesti ja tehokkaasti sulattaa ja laittaa liikkeelle ylimääräiset kuona-aineet suolistostasi.

  • Puhdistaa suolistoa
  • Helpottaa ummetusta
  • Tukee detoxointia
  • Edistää suoliston toimintaa

29,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Onko ilmavaivat, turvotus, ummetus ja epäsäännöllisyys suoliston toiminnassa sinulle todellisuutta? Jos vastasit kyllä, Happijauhe voi se mitä kaipaat. Säännöllisesti toimiva ja puhdas suolisto on tärkeää kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Kun suolistosi on hyvinvoiva, ravinteiden imeytyminen tehostuu ja toksiinien poistuminen nopeutuu. Olipa mielessäsi sitten totinen puhdistuskuuri tai ehkä haluat vain yleisesti keventää oloasi, Happijauhe on loistava valinta tukemaan näitä tavotteita.

Tuotteen teho perustuu luonnolliseen hapen vaikutukseen, joka sulattaa ja laittaa liikkeelle suolistoosi jääneet ylimääräiset kuona-aineet. Hapen ja luonnollisen sitruunahapon yhdistelmä onkin tehokas, mutta samalla hellävarainen suolistollesi. Happijauhe on loistava valinta tukemaan kehonpuhdistusta ja suoliston toimintaa. Voit käyttää valmistetta satunnaisesti tarpeen mukaan tai kuuriluontoisesti.

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 60 kapselia

Ravintosisältö per annos (4 kapselia)

  • Magnesiumoksidi          1400 mg  *400%
  • Sitruunahappo (ei gmo)  90 mg

Ainesosat: magnesiumoksidi, sitruunahappo, vegaaninen kapseli, akaasiakumi (luomu)

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Kuurluontoinen käyttö: Aloita käyttö ottamalla 4 kapselia illalla ennen nukkumaan menoa tyhjään mahaan. Seuraavana päivänä suolistosi pitäisi toimia 3-5 kertaa. Mikäli et saavuta 3-5 kertaa, lisää annostusta 2 kapselilla kunnes suolistosi toimii 3-5 kertaa päivässä. Käytä Happijauhetta kuuriluontoisesti yhteensä 5 päivää.

Ylläpitokäyttö: Ota sinulle toimiva annos 2-3 kertaa viikossa, tai satunnaisesti tarpeen mukaan.

Käyttövinkki: Purista sitruunamehua veteen, jonka kanssa nautit kapselit. Näin saat tuotteesta kaiken potentiaalin irti. Muista myös juoda runsaasti vettä käyttäessäsi happijauhetta.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Happijauhe, Oxypowder”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös