Harmonic Shield 3-pack

Harmonic Shield on puhelimen ja muiden kuluttajille suunnattujen laitteiden säteilyn harmonisointiin tarkoitettu tuote. Yhteyksien nopeutuessa yhä useammat ihmiset ovat alkaneet kiinnittää huomiota myös laitteista tulevan EMF-säteilyn haittoihin. Tämän suojan sisältämät ainesosat toimivat yhdessä kumoten puhelimen ja muiden kuluttajille suunnattujen laitteiden säteilyn haittavaikutukset lähes 100%. Harmonic Shield onkin helppo ja tehokas ratkaisu kaikille kodin laitteille sekä mukana kulkeville langattomille laitteille. Suojaa itsesi ja perheesi sinisen miehen avulla jo tänään!

  • Vähentää yli 97% laitteiden säteilyä mittaavaa SAR-arvoa
  • Parantaa laitteiden akunkestoa ja elinkaarta
  • Helppo asentaa eikä kulu loppuun
  • Laboratorio testattu

37,90 

Varasto loppu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

kuvaus

Älylaitteiden yleistyessä yhä useampi ihminen alkaa tulla tietoiseksi sähkömagneettisen säteilyn eli EMF-säteilyn negatiivisista vaikutuksista. Modernissa maailmassamme lähes jokainen altistuu EMF-säteilylle enemmän tai vähemmän. Kaupunkialueella altistuminen on luonnollisesti intensiivisintä ja siellä vallitsevaa sähkösumua voidaakin ajatella nykypäivän näkymättömänä, hajuttomana ja mauttomana ”tupakan savuna”. Kaikista suurin säteilyn lähde päivittäisessä elämässä on kuitenkin puhelin. Harvemmin tuleekaan ajateltua, että mukanasi kulkeva puhelin on todellisuudessa antennivastaanotin, joka vastaanottaa ja lähettää dataa sähkömagneettisen säteilyn muodossa. Valitettavan usein puhelinta pidetään vieläpä taskussa, jolloin säteilylle altistutaan jatkuvasti. Erityisesti syrjäseudulla asuvien kannattaa olla tietoisia puhelimen säteilystä, sillä yhteysasemat ovat kauempana ja siksi puhelin joutuu nostamaan tehot moninkertaiseksi pitääkseen yhteyden yllä. Onneksi puhelimen ja muiden kuluttajille suunnattujen laitteiden säteilyn harmonisointiin on olemassa ratkaisuja!

Harmonic Shield on tarkoitettu juurikin tähän tarkoitukseen. Se ei siis eliminoi tai heikennä laitteesi EMF-säteilyä vaan se luo ympärilleen vahvan kentän, joka kumoaa laitteesta tulevan sähkömagneettisen säteilyn haitalliset vaikutukset. Tämä suoja on laboratorio testattu ja se vähentää puhelimen säteilyä mittaavaa SAR (specific absorption rate) arvoa yli 97%. Harmonic Shield sopii kaikkiin langattomiin  ja langallisiin laitteisiin kuten puhelimeen, tablettiin, tietokoneeseen, wifi reitittimeen, televisioon, etäluettavaan sähkömittariin, itkuhälyttimiin ja muihin vastaaviin laitteisiin eikä se myöskään kulu loppuun. Tämän lisäksi se voi auttaa parantamaan laitteiden akunkestoa, latausaikaa ja niiden elinkaarta. Sano ei laitteiden haitalliselle EMF-säteilylle ja valitse Harmonic Shield!

Voit lukea aiheesta lisää blogistamme

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Harmonic Shield 3-pack”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus

Vieritä ylös