Hiivabalanssi, Mycozil

Oletko totaalisen kyllästynyt hiiva- ja sieniongelmiin? Valitettavasti nämä ongelmat ovat yleisiä ja tahtovat uusiutua helposti. Mikäli tämän tyyppiset vaivat ovat sinulle todellisuutta, suosittelemme kokeilemaan Hiivabalanssia. Kyseessä on tehokas yrttivalmiste, jonka fulvohapot, entsyymit, probiootit, yrtit ja rohdokset toimivat synergiassa keskenään. Ne siis tukevat ja vahvistavat toisiaan tehtävässä taltuttaa valloilleen päässeet negatiiviset sieni- ja hiivakannat.

  • Edistää suoliston terveyttä
  • Tukee kehon puhdistautumista
  • Vahvistaa immuunijärjestelmää
  • Suunnattu haitallisia sieni- ja hiivakantoja vastaan
  • Suositeltavaa käyttää 3 purkin kuureissa

39,90 

Varasto loppu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Kuvaus

Hiivabalanssi on potentiaalinen valmiste, joka on suunnattu hiiva- ja sieniongelmien hoitoon. Mikäli tämän tyyppiset vaivat ovat sinulle todellisuutta, johtuu se näiden haitallisten kantojen valloilleen pääsemisestä eli liikakasvusta. Yliotteen saatuaan nämä haitalliset kannat saattavat olla valitettavan sitkeä vastustaja ja aiheuttavat usein jatkuvia infektioita, joihin paikallinen hoito ei välttämättä tehoa. Näissä tilanteissa onkin syytä pureutua juurisyihin, jotka löytyvät suolistosta.

Tämä maanmainiosta tuotteesta löytyvät ainesosat on suunnattu vahvistamaan immuunijärjestelmää sekä luomaan tasapainoa suolistomme bakteeriflooraan, jonka epätasapaino usein näkyy sieni- ja hiivainfektioina. Valmisteesta löytyvät fulvohapot, entsyymit, probiootit, yrtit ja rohdokset toimivat synergiassa keskenään eli vahvistavat toisiaan tehtävässä palauttaa sisäinen tasapaino ja sisäisen tasapainon palautuessa lopulta myös ulkoinen palautuu. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että haitalliset mikro-organismit käyttävät sokeria ravinnokseen. Siksi suosittelemme välttämään sokereita ja ylimääräisiä hiilihydraatteja Hiivabalanssi-kuurin aikana. Suosittelemmekin lämpimästi tätä tuotetta jos kamppailet sieni- tai hiivaongelmien kanssa. Tämä valmiste tukee loistavasti myös kehonpuhdistusta ja on hyvä lisä puhdistuskuurin yhteyteen.

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 40 annosta (120 kapselia)

Ravintosisältö per annos (3 kapselia)

  • Patentoitu seos     1920 mg

Ainesosat: Jatoban kaarnaa, Pau D´Arcon kaarnaa, lakritsinjuuri (luomu), aniksen siemen (luomu), beta-glukanaasi, hemiselluloosa, fulvohapot, brevibacillus laterosporus, vegaaninen kapseli (selluloosa), akaasiakumi (luomu)

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon –  maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Ota 3 kapselia kahdesti päivässä ennen ateriaa, tai terveydenhoidon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan.

Suositeltavaa käyttää kuuriluontoisesti 60 päivän ajan, jonka jälkeen voi pitää 20 päivän tauon. Mikäli oireita vielä ilmenee, käyttöä jatketaan samalla tavalla. Otathan huomioon myös ruokavalion merkityksen kuurin aikana.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Hiivabalanssi yrttivalmiste on tarkoitettu puhdistamaan ja edistämään kehon mekanismeja haitallisia organismeja vastaan. Käytön aloitus voi aiheuttaa joillekin henkilöille puhdistautumisreaktion, varsinkin jos terveytesi on ollut jo pidempään heikentynyt. Tämä on väliaikaista, mutta mikäli koet olosi epämiellyttäväksi, voit pienentää annostusta ja nostaa sen vähitellen ohjeistuksen tasolle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hiivabalanssi, Mycozil”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus

Vieritä ylös