Holistic Kalium

Tiesitkö kaliumin olevan hyvin tärkeä kehollesi välttämätön elektrolyytti? Kalium on nimittäin hyvin merkittävässä roolissa kun halutaan solujen toimivan oikeaoppisesti. Kaliumin päätehtävänä on myös säädellä aivoista ja selkärangasta lihaksille tulevia hermosignaaleja edistäen hermojärjestelmän ja lihasten normaalia toimintaa. Kalium toimiikin yhdessä natriumin kanssa ja korkean verenpaineen omaavien tulisi kiinnittää huomiota riittävään päivittäiseen kaliumin saantiin, joka auttaa ylläpitämään normaalia verenpainetta ja toimii vastavoimana natriumille eli suolalle. Kaliumin saantia kannattaakin tukea lisäravinteilla. Kaliumvalmisteissa on kuitenkin eroja ja siksi kannattaa valita hyvin imeytyvä ja laadukas Holistic Kalium tukemaan tämän tärkeän elektrolyytin saantia.

  • Edistää hermoston normaalia toimintaa
  • Tukee lihasten normaalia toimintaa
  • Auttaa solujen oikeaoppisessa toiminnassa
  • Ylläpitää normaalia verenpainetta

13,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Kalium on meille välttämätön ravintoaine ja sen riittävällä saannilla on lukuisia positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaiseen terveyteemme. Sen puute saattaa aiheuttaa väsymystä, lihasheikkoutta, turvotusta ja ummetusta. Kalium luokitellaan elektrolyytiksi ja elimistömme tarvitsee sitä lukuisiin prosesseihin. Sen päätehtävänä on säädellä aivoista ja selkärangasta lihaksille tulevia hermosignaaleja edistäen hermojärjestelmän ja lihasten normaalia toimintaa. Kaliumin toinen tärkeä tehtävä on normaalin verenpaineen ylläpitäminen. Se auttaa tasapainottamaan natriumin vaikutusta soluissa ja kehossa varastoituneen nesteen määrää, mikä puolestaan auttaa laskemaan verenpainetta.

Kaliumia tarvitaan myös natrium-kaliumpumpun toiminnassa. Solunsisäinen kalium toimii siis solunulkoisen natriumin kanssa ja yhdessä ne liikuttavat vettä, glukoosia ja kuona-aineita soluseinämien läpi. Verenpaineen näkökulmasta kaliumin ja natriumin suhde tulisi olla tasapainossa. Yleinen virhekäsitys on, että natriumia, siis suolaa, pitää vähentää jotta verenpaine laskee. Todellisuudessa kyse on usein liian alhaisesta kaliumin saannista, sillä sen päivittäinen tarve on kohtuullisen suuri. Tyypillisimmät asiat, jotka altistavat puutokselle ovat runsas hikoilu, stressi, imeytymishäiriöt, runsas alkoholin tai sokerin käyttö, raskaus ja imetys, kuluttava urheilu sekä huonot ruokailutottumukset. Varmista siis tämän tuiki tärkeän elektrolyytin saanti hyvin imeytyvän ja laadukkaan Holistic Kaliumin avulla!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana, jolloin tuotamme eniten arvoa asiakkaillemme. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä ja laadukkaita valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 90 kapselia

Ravintosisältö per annos ( 2 kapselia)

  • Kalium 500 mg     *25%

Ainesosat: kaliumsitraatti, kaliummalaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), keskipitkät triglyseridit (mct-kookosöljystä). vegaaninen kapseli.

*päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Aikuinen ota 2-4 kapselia päivässä.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Holistic Kalium”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös