Immuuni Plus

Immuuni Plus on tehokas paketti, joka on suunnattu vahvistamaan ja tukemaan immuunijärjestelmän toimintaa sekä kokonaisvaltaista terveyttä. Paketista löytyvät tuotteet ovat jokainen keskeisessä roolissa kun halutaan tukea immuunipuolustusta ja vähentää elimistön matala-asteista tulehdusta. Paketista löytyvä Immuuniboosteri tarjoaa kattauksen raakauutettuja yrttejä, sieniä ja muita aineosia, jotka ovat tunnettuja niiden vastustuskykyä tukevista vaikutuksista. Kasviuute C-vitamiini puolestaan tarjoaa vastustuskyvylle tärkeää C-vitamiinia hellävaraisesti uutetussa luonnollisessa muodossa. Paketin viimeistelevät vastustuskyvyn ja yleisen hyvinvoinnin kulmakivet Sinkki+Seleeni ja Liposomaalinen D3-vitamiini. Yhdessä nämä laadukkaat valmisteet antavatkin todellisen tehoboostin immuunijärjestelmällesi ja auttavat vähentämään matala-asteista tulehdusta.

  • Edistää kokonaisvaltaista terveyttä
  • Tukee immuunijärjestelmän toimintaa
  • Vähentää matala-asteista tulehdusta
  • Hyvä valinta flunssakaudelle

82,90 

Saatavuus: Varastossa

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Kuvaus

Vastustuskykyämme koetellaan nykyisin enemmän kuin koskaan. Heikko unenlaatu, ylimääräinen stressi, huonolaatuinen ruoka ja toksiinit ympärillemme ovatkin omiaan heikentämään immuunijärjestelmämme toimintaa. Immuunijärjestelmämme on tärkein puolustuskeino haitallisia patogeenejä kuten bakteereja, viruksia, loisia ja sieniä vastaan. Heikentynyt immuunipuolustus onkin yleinen ongelma ja altistaa monenlaisille sairauksille.

Immuuni Plus on tehokas paketti, joka on suunnattu vahvistamaan ja tukemaan immuunijärjestelmän toimintaa sekä kokonaisvaltaista terveyttä. Paketista löytyvät tuotteet ovat jokainen keskeisessä roolissa kun halutaan tukea immuunipuolustusta ja vähentää elimistön matala-asteista tulehdusta. Paketista löytyvä Immuuniboosteri tarjoaa kattauksen  hienovaraisesti uutettuja yrttejä, sieniä ja muita aineosia, jotka ovat tunnettuja niiden vastustuskykyä tukevista vaikutuksista. Kasviuute C-vitamiini tarjoaa puolestaan yhdistelmän hienovaraisesti uutettuja C-vitamiinipitoisia ainesosia. Et saa siis pelkästään yksittäistä eristettyä C-vitamiinia vaan saat täyden C-vitamiini kompleksin, johon kuuluu tärkeät kofaktorit sekä mineraalit ja hivenaineet, jotka tukevat tämän tärkeän vitamiinin imeytymistä.

Paketin viimeistelevät vastustuskyvyn ja yleisin hyvinvoinnin kulmakivet. Liposomaalinen D3-vitamiini edistää mm. immuunijärjestelmän toimintaa, solujen uudistumista ja normaalia toimintaa, luuston ja lihaksiston terveyttä, ihon kuntoa, ravinteiden imeytymistä sekä tukee yleistä terveyttä monilla tavoin. Liposomaalinen muoto parantaa imeytymistä jopa 5-10 kertaa normaaliin valmisteeseen verrattuna. Sinkki+Seleeni puolestaan tarjoaa nämä kaksi tärkeää ravintoainetta helposti imeytyvässä muodossa. Yhdessä nämä valmisteet antavatkin todellisen tehoboostin immuunijärjestelmällesi ja auttavat vähentämään tehokkaasti matala-asteista tulehdusta. Immuuni Plus on varma valinta vahvistamaan vastustukykyäsi ja kokonaisvaltaista terveyttäsi.

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Immuuni Plus sisältää:

1x Immuuniboosteri

1x Kasviuute C-vitamiini

1x Liposomaalinen D3-vitamiini

1x Sinkki+Seleeni

Käyttö

Immuuni Plus -paketin sisältämiä valmisteita käytetään tuotteista löytyvien annosteluohjeiden mukaan.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Immuuni Plus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus

Vieritä ylös