Immuuniboosteri

Immuuniboosteri on yhdistelmä hienovaraisesti raakauutettuja yrttejä, sieniä ja muita aineosia, jotka ovat tunnettuja niiden vastustuskykyä edistävistä vaikutuksista ja yhdessä ne antavatkin tehoboostin immuunijärjestelmällesi. Vastustuskykyämme koetellaan nykyisin enemmän kuin koskaan, stressi, huono unenlaatu, epäterveellinen ruoka ja toksiinit elämässämme heikentävät immuunijärjestelmämme toimintaa. Immuuniboosteri on vankka valinta tukemaan terveyttäsi ja vahvistamaan vastustuskykyäsi flunssakaudella ja sen ulkopuolella! HOX! Valikoimista poistuva tuote. Poisto tarjous, parasta ennen 06/2022 loppuun.

  • Edistää yleistä terveyttä
  • Vahvistaa immuunijärjestelmää
  • Vähentää oksidatiivista stressiä
  • Hyvä valinta flunssakaudelle

14,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Onko kausiflunssa sinulle enemmänkin sääntö kuin poikkeus? Tai oletko kenties se henkilö, joka sairastelee jatkuvasti? Jos vastasit kyllä, suosittelemme kokeilemaan Immuuniboosteria. Immuunijärjestelmämme on tärkein puolustuskeino haitallisia patogeenejä kuten bakteereja, viruksia, loisia ja sieniä vastaan. Heikko unenlaatu, ylimääräinen stressi, huonolaatuinen ruoka ja toksiinit ympärillemme ovat omiaan heikentämään immuunijärjestelmämme toimintaa. Heikentynyt immuunijärjestelmä on yleinen ongelma ja altistaa monenlaisille sairauksille.

Immuuniboosteri on tehokas yhdistelmä hienovaraisesti raakauutettuja yrttejä, sieniä ja muita aineosia, jotka yhdessä edistävät immuunijärjestelmäsi tervettä toimintaa sekä tukevat valkosolujesi normaalia tuotantoa. Kaikki valmisteesta löytyvät ainesosat ovatkin tunnettuja niiden immuunijärjestelmää tukevista vaikutuksista ja edistyksellisellä veden ja kasviglyseriinin raakauuttamisprosessilla varmistetaan kaikkien hyvien ainesosien potentiaalin säilyminen lopulliseen valmisteeseen asti. Immuuniboosteri on vankka valinta vahvistamaan vastustuskykyäsi ja tukemaan yleistä terveyttäsi flunssakaudella ja sen ulkopuolella!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää n. 60 annosta (n. 60ml)

Ravintosisältö per annos (1 ml)

  • Patentoitu seos       1 ml

Ainesosat: mustaseljanmarja (L), auringonhattu (yrtti) (L), talvijuurekas (L), pökkelökääpä (L), oliivinlehti (L), männynkaarna (L), kasviglyseriini (L), kasvi essenssi sekoitus (pyhäbasilika, kurkuma, sitrusheinä) (L), mineraalit ja hivenaineet (korealaisesta bambusuolasta) triplatislattu vesi.

(L) = Luomulaatuinen ainesosa

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Sekoita pullo hyvin ennen käyttöä. Ota 1 ml  kaksi kertaa päivässä, tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Immuuniboosteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös