Kasviuute C-vitamiini

Tiesitkö, että C-vitamiini on meille välttämätön ravintoaine ja sen riittävällä saannilla on monia positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Elimistömme ei kuitenkaan pysty varastoimaan tai tuottamaan C-vitamiinia omatoimisesti  ja siksi on tärkeää varmistaa sen päivittäinen saanti. Kasviuute C-vitamiini on luonnollinen ja laadukas valinta tukemaan tämän tärkeän antioksidantin saantia. C-vitamiini tukee immuunijärjestelmän toimintaa, osallistuu kollageenituotantoon, joka vaikuttaa luuston, nivelten, ihon ja hiuksien hyvinvointiin ja se edistää myös raudan imeytymistä. Luonnollinen täyden spektrin Kasviuute C-vitamiini onkin loistava valinta tukemaan tämän tärkeän vitamiinin saantia. Kokeile ja ihastu tähän pirtsakkaan valmisteeseen!

  • Suojaa ja uudistaa kudoksia
  • Hyväksi kokonaisvaltaiselle terveydelle
  • Edistää kollageenin muodostumista
  • Tukee immuujärjestelmää
  • Tehostaa raudan imeytymistä

21,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

C-vitamiini on meille kaikille välttämätön vitamiini. Elimistömme ei kuitenkaan pysty tuottamaan tai varastoimaan vesiliukoista C-vitamiinia ja siksi on tärkeää saada sitä riittävästi päivittäin. Yleisintä puutos on tupakoitsijoilla, imeytymishäiriöistä kärsivillä, kroonisesti sairailla ja ihmisillä joiden ruokavalio ei sisällä paljon C-vitamiinipitoisia ruokia.

Riittävällä C-vitamiinin saannilla on useita positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaiseen terveyteen. Kyseessä on vahva antioksidantti, joka suojaa soluja hapettumiselta ja auttaa vähentämään matala-asteista tulehdusta sekä tukee immuunipuolustusta. Tämän lisäksi se tehostaa raudan imeytymistä ja edistää kollageenin muodostumista, joka puolestaan vaikuttaa ikenien, ihon, rustojen ja luuston kuntoon. C-vitamiinia voisi kutsua myös stressivitamiiniksi, sillä se on osallisena stressihormonien kuten adrenaliinin ja muiden hermovälittäjäaineiden muodostumisessa. Voidaankin varmasti sanoa, että kaikkien tuntema C-vitamiini on maineensa ansainnut!

Kasviuute C-vitamiini on yhdistelmä hienovaraisesti uutettuja C-vitamiinipitoisia ainesosia. Et saa siis pelkästään yksittäistä eristettyä C-vitamiinia vaan saat täyden C-vitamiinikompleksin, johon kuuluu tärkeät kofaktorit, mineraalit ja hivenaineet, jotka tukevat tämän tärkeän ravintoaineen imeytymistä ja toimintaa. Tämä laadukas valmiste onkin loistava valinta tukemaan päivittäistä C-vitamiinin saantiasi ja edistämään kokonaisvaltaista terveyttäsi. Kokeile ja ihastu!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana, jolloin tuotamme eniten arvoa asiakkaillemme. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä ja laadukkaita valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää n.30 annosta (n. 60ml)

Ravintosisältö per annos (2 ml)

  • Luonnollinen C-vitamiini    250 mg     *312%

Ainesosat: amlamarjauute, arecolahedelmäuute, kakadumarjauute, camu camu-uute ruusunmarjakasvin uute, kasvi essenssi sekoitus (ruusunmarja, appelsiini, sitruuna), kasviglyseriini, mineraalit ja hivenaineet (korealaisesta bambusuolasta) triplatislattu vesi.

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Sekoita pullo hyvin ennen käyttöä. Annostele 2 ml suuhusi kerran päivässä.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasviuute C-vitamiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös