Kasviuute D3-vitamiini

Tiesitkö D-vitamiinin olevan yksi tärkeimmistä ravintoaineista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta? Keskikesällä auringonvalo tukee riittävää D-vitamiinin saantiasi, mutta Suomen pimeä syksy ja talvi altistavat puutoksille, jolloin kannattaa ottaa avuksi laadukas ja hyvin imeytyvä Kasviuute D3-vitamiini. Kyseessä on jäkälästä uutettu D3-vitamiinivalmiste, joka on siis täysin luonnollinen ja vegaaninen tuote. Riittävällä D-vitamiinin saannilla onkin useita positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaiseen terveyteen. Se edistää mm. immuunijärjestelmän toimintaa, solujen uudistumista ja toimintaa, luuston ja lihaksiston terveyttä, ihon kuntoa, nivelten terveyttä, ravinteiden imeytymistä ja tukee hormonitoimintaa sekä yleistä terveyttä monilla tavoin. Valitettavasti D-vitamiinin puutos kuitenkin on todella yleistä suomalaisessa väestössä. Varmista siis tämän tärkeän vitamiinin saantisi vegaanisen ja laadukkaan Kasviuute D3-vitamiinin avulla!

  • Tukee imuunnijärjestelmää
  • Edistää lihaksiston ja hermoston toimintaa
  • Vahvistaa luustoa
  • Tärkeä yleiselle terveydelle
  • Täysin vegaaninen

21,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Suomi ja ihoa lämmittävät auringonsäteet, mukava ajatus, mutta todellisuutta vain hetken aikaa vuodesta. Ainakin jos mietitään sitä riittävän D-vitamiinin saatavuuden kannalta. Pimeinä kuukausina vähäisen auringonvalon vuoksi meidän jokaisen D-vitamiinin tarve lisääntyy enemmän tai vähemmän. Riittävä D-vitamiinin saanti ravinnosta on kuitenkin haastavaa ja siksi puutostilat ovat yleisiä väestömme keskuudessa.

Riittävään D-vitamiinin saantiin kannattaakin kiinnittää huomiota sen useista positiivisista vaikutuksista johtuen. Se edistää mm. immuunijärjestelmän toimintaa, solujen uudistumista ja toimintaa, luuston ja lihaksiston terveyttä, ihon kuntoa, nivelten terveyttä, ravinteiden imeytymistä ja tukee hormonitoimintaa sekä yleistä terveyttä monilla tavoin. Voidaankin sanoa, että kyseessä on yksi tärkeimmistä ravintoaineista kokonaisvaltaisen terveyden kannalta!

Useimmat D3-vitamiinivalmisteet ovat kuitenkin eristetty lampaanvillasta ja siksi haluamme tuoda asiakkaidemme saataville myös täysin vegaanisen vaihtoehdon. Kasviuute D3-vitamiini on täysin luonnollinen ja laadukas jäkälästä uutettu D3-vitamiinivalmiste, johon on lisätty hyvin imeytyviä mineraaleja tukemaan sen hyödynnettävyyttä. Nappaa siis mukaasi tämä maanmainio valmiste ja kukista kaamoksen synkkyys tämän aurinkovitamiinin voimalla!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana, jolloin tuotamme eniten arvoa asiakkaillemme. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä ja laadukkaita valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää n.60 annosta (n. 60ml)

Ravintosisältö per annos (1 ml)

  • D3-Vitamiini    62,5 μg     *1250%

Ainesosat: D3-vitamiini (jäkälästä), guarkumi luomu, kasviglyseriini luomu, ormus mineraalit, triplatislattu vesi

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Sekoita pullo hyvin ennen käyttöä. Annostele suuhusi 1 ml  1-2 kertaa päivässä.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasviuute D3-vitamiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös