Kasviuute D3-vitamiini

Kasviuute D-vitamiini on jäkälästä uutettu D3-vitamiinivalmiste. Useimmat D3-vitamiinivalmisteet on eristetty lampaanvillasta ja siksi haluammekin tuoda asiakkaidemme saataville myös täysin vegaanisen vaihtoehdon. Riittävä D-vitamiinin saanti on tärkeää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Valitettavasti D-vitamiinin puutos kuitenkin on todella yleistä suomalaisessa väestössä. Tämä on täysin ymmärrettävää, sillä riittävä D-vitamiinin saanti ravinnosta on haastavaa ja usein lapset sekä vegaanista ruokavaliota noudattavat henkilöt ovat eniten sen tarpeessa. Varmista siis riittävä D-vitamiinin saanti tämän laadukkaan ja luonnollisen valmisteen avulla.

  • Tukee imuunnijärjestelmää
  • Edistää lihaksiston ja hermoston toimintaa
  • Vahvistaa luustoa
  • Tärkeä yleiselle terveydelle
  • Täysin vegaaninen

19,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Suomi ja ihoa lämmittävät auringonsäteet, mukava ajatus mutta todellisuutta vain hetken aikaa vuodesta. Ainakin jos mietitään sitä riittävän D-vitamiinin saatavuuden kannalta. Vähäisen auringonvalon vuoksi meidän jokaisen D-vitamiinin tarve lisääntyy enemmän tai vähemmän. Riittävä D-vitamiinin saanti ravinnosta on kuitenkin haastavaa ja erityisesti henkilöt, jotka noudattavat vegaanista ruokavaliota kuuluvat riskiryhmään.

Riittävällä D-vitamiinin saannilla on useita positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaiseen terveyteen. Se edistää mm. immuunijärjestelmän toimintaa, solujen uudistumista ja toimintaa, luuston ja lihaksiston terveyttä, ihon kuntoa, nivelten terveyttä, ravinteiden imeytymistä ja auttaa pitämään testosteronitasot hyvänä sekä tukee yleistä terveyttä monilla tavoin. Voidaankin sanoa, että kyseessä on yksi tärkeimmistä ravintoaineista kokonaisvaltaisen terveyden kannalta!

Useimmat D3-vitamiinivalmisteet on kuitenkin eristetty lampaanvillasta ja siksi haluamme tuoda asiakkaidemme saataville myös täysin vegaanisen vaihtoehdon. Kasviuute D3-vitamiini on täysin luonnollinen ja laadukas jäkälästä uutettu D3-vitamiinivalmiste, johon on lisätty mineraaleja ja hivenaineita tukemaan sen hyödynnettävyyttä. Nappaa siis mukaasi tämä maanmainio valmiste ja kukista kaamoksen synkkyys tämän aurinkovitamiinin voimalla!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää n.60 annosta (n. 60ml)

Ravintosisältö per annos (1 ml)

  • D3-Vitamiini    62,5 μg     *1250%

Ainesosat: D3-vitamiini (jäkälästä), guarkumi luomu, kasviglyseriini luomu, mineraalit ja hivenaineet (korealaisesta bambusuolasta), triplatislattu vesi

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Sekoita pullo hyvin ennen käyttöä. Ota 1 ml  1-2 kertaa päivässä. Tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasviuute D3-vitamiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös