Kuivaverianalyysi kotiin

Kuivaverianalyysi on helppo ja edullinen keino yleisterveydentilan seuraamiseen. Analyysin avulla saatkin hyvän käsityksen kehosi kokonaisvaltaisesta terveydentilasta sen eri osa-alueilla. Kuivaverianalyysin avulla saat selville mm. verenpuhtausprosenttisi 0-100 %, joka kertoo suoraan mikä yleinen terveydentilasi on sillä hetkellä. Mitä korkeampi verenpuhtausprosentti sinulla on sitä eheämpää, punaisempaa ja terveempää veresi on ja sitä parempi yleinen terveydentilasi lähtökohtaisesti on. Analyysin avulla pystytään myös näkemään vallitseeko kehossasi piilevä matala-asteinen tai krooninen tulehdustila sekä kärsitkö magnesiumin tai kalsiumin puutoksesta ja onko sinulla kuormitusta tai stressiä lisämunuaisissa, imusuonistossa, suolistossa, ruoansulatuselimissä, kilpirauhasessa tai maksassa.

Kuivaverianalyysi onkin loistava valinta kun haluat saada käsitystä kehosi tilasta ja kokonaiskuormituksen määrästä sen eri osa-alueilla. Tilatessasi analyysin verkkokaupasta lähetämme sinulle kaikki tarvittavat välineet näytteen ottamista varten sekä ohjeet siihen miten näyte otetaan joko itsenäisesti tai toiselta. Otettuasi näytteet sormenpäästä palautat paketin takaisin postiin mukana tulevan palautuskortin avulla jonka jälkeen analysoimme sen ja lähetämme sinulle sähköpostilla tulokset ja suosituksineen yleisterveyden parantamiseen. Ota tästä lähtölaukaus entistä kokonaisvaltaisempaan terveyteen helpon ja edullisen kuivaverianalyysin avulla itsellesi ja vaikka koko perheellesi!

  • Helppo tapa saada tietoa omasta terveydentilasta
  • Mukana tulee opastusvideo näytteenottoon
  • Toimiva nouda ja palauta systeemi postin kanssa
  • Saat tulokset ja suositukset terveyden edistämiseen sähköpostiisi

74,90 

Saatavuus: Varastossa

Bulk deal
Quantity Discount Discounted price
2 5,00  69,90 
3 - 5 10,00  64,90 

Yläpuolella hinnoittelu per analyysi ostaessasi useamman kerralla.

Kuvaus

Kun puhutaan kuivaverianalyysista on syytä ymmärtää sen luonne. Kyseessä on kokonaisvaltaiseen terveyteen suuntaunut analyysi, joka antaa tietoa kehosi yleisestä terveydentilasta. Mitään virallisia dianooseja sen avulla ei siis pystytä antamaan, mutta se tarjoaa kuitenkin hyvää informaatiota kehon yleisestä tervedentilasta sen eri osa-alueilla sekä kertoo kokonaiskuormituksen määrän kehossasi.

Analyysin avulla saat siis selville onko sinulla kalsiumin tai magnesiumin puutosta, imusuoniston, suoliston tai maksan kuormitusta sekä onko kilpirauhasen, lisämunuaisten tai ruoansulatuselinten stressiä. Analyysi paljastaa myös vallitseeko kehossasi jatkuva matala-asteinen tai jopa krooninen tulehdustila. Saat lisäksi selville verenpuhtausprosenttisi, joka on selkeä indikaattori kehosi kokonaiskuormituksen määrästä.

Termillä verenpuhtaus ei siis ole niinkään tekemistä sen kanssa kuinka saastunutta veresi on vaan kuinka helposti veressäsi olevat eri elementit reagoivat happeen. Jos kehossasi on paljon oksidatiivista stressiä vähentää se hapettumiselta suojaavien antioksidanttien määrää ja näin ollen veresi hapettuu helpommin. Terveen ja korkean verenpuhtauden omaava verinäyte on siis väriltään tasaisen kirkkaan punainen. Jos näytteessä ilmenee valkoisia tai mustia proteiinimassoja tai valoa läpäiseviä verisolujen takertumisesta johtuvia aukkoja heikentävät ne verenpuhtausprosenttia ja kertovat epätasapainosta kehossa. Muut profiilit kuten kalsiumin ja magnesiumin puutos ja kehon eri osa-alueiden stressi ja kuormitustilat nähdään verenkuvista valkoisina ja mustina proteiinimassoina, värin muutoksista, fibriiniverkon tiheydestä ja muista toistuvista piirteistä.

Tulokset analysoidaan Suomessa tekoälypohjaisen konenäön sekä kuivaverikuvaajan toimesta. Yhdistämällä ihmisen ja tekoälyn kyvyt saavutetaan suurin mahdollinen hyöty ja tarkkuus näytteissä. Tuloksien mukana tulee myös ohjeet miten minkäkin profiilin kanssa terveyttään voi edistää ja mitkä lisäravinteet ovat avuksi missäkin tilanteessa. Analyysi kannattaa ottaa kehon ollessa ns. normaalissa tilassa nimittäin jos olet kipeänä tai raskaana vaikuttavat nämä tuloksiin heikentävästi. Suosittelemme seuraamaan omaa terveydentilaa kuivaverianalyysin avulla 4-6 kk välein. Voit lukea lisää aiheesta blogistamme.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuivaverianalyysi kotiin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös