Liposomaalinen D3-Vitamiini

Liposomaalinen D3-vitamiini on vahva valinta pohjoisen pimeään talveen. Talvikuukausina auringonvalon määrä on todella vähäistä ja se lisää meidän kaikkien D-vitamiinin tarvetta enemmän tai vähemmän. Riittävä D3-vitamiinin saanti on tärkeää ja se auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, luuston kuntoa, lihaksiston toimintaa ja vaikuttaa tuhansien geenien toimintaan. Tämä maanmainio valmiste tarjoaakin sinulle vahvan annoksen D3-vitamiinia helposti ja tehokkaasti imeytyvässä liposomaalisessa muodossa, pakattuna laadukkaisiin Licaps® kapseleihin.

  • Tukee imuunnijärjestelmää
  • Edistää lihaksiston ja hermoston toimintaa
  • Tärkeä kokonaisvaltaiselle terveydelle
  • Vahvistaa luustoa
  • Vahva ja hyvin imeytyvä valmiste

19,90 

Saatavuus: Vain 4 varastossa

Kuvaus

Suomi ja ihoa lämmittävät auringonsäteet, mukava ajatus mutta todellisuutta vain hetken aikaa vuodesta. Ainakin jos mietitään sitä riittävän D-vitamiinin saatavuuden kannalta. Vähäisen auringonvalon vuoksi meidän jokaisen D-vitamiinin tarve lisääntyy enemmän tai vähemmän. Yleisintä puutos on vähän ulkoilevilla vanhuksilla, vegaaneilla sekä vähän syövillä henkilöillä.

Riittävällä D-vitamiinin saannilla on useita positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaiseen terveyteen. Se auttaa ylläpitämään mm. immuunijärjestelmän toimintaa, testosteronitasot hyvällä tasolla, solujen uudistumista ja normaalia toimintaa, luuston, lihaksiston ja nivelten terveyttä. D3-vitamiini tukeekin yleistä terveyttä monilla tavoin ja siksi voidaankin sanoa, että kyseessä on yksi tärkeimmistä ravintoaineista kokonaisvaltaisen terveyden kannalta!

Tiesitkö, että  jo 20 minuutin oleskelu kesäpäivän auringossa voi antaa sinulle jopa 10000 IU (250 μg) D-vitamiinia? Silti monet D-vitamiinivalmisteet sisältävät vain murto-osan tästä. Haluammekin tarjota vahvan ja hyvin imeytyvän valmisteen jolla varmistat tämän tärkeän vitamiinin riittävän saannin. Liposomaalinen D3-vitamiini sisältää fosfolipidejä, jotka edistävät rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä 5-10 kertaisesti ja tarjoavat sen ikäänkuin valmiiksi hyödynnettävässä muodossa elimistömme käyttöön. Yksi Licaps® kapseli sisältää 125 μg D3-vitamiinia ja näin ollen voit olla varma, että saat riittävästi tätä aurinkovitamiinia.

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 30 kapselia

Ravintosisältö per annos (1 kapseli)

  • D3-Vitamiini    125 μg     *2500%

Ainesosat: D3-vitamiini (kolekalsiferoli), auringonkukkalesitiini, kapseli (hydroksiprotyylimetyyliselluloosa), keskipituiset rasvahapot, auringonkukkaöljy.

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton

Käyttö

Aikuinen ota 1 kapseli päivittäin, tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan.

D3-vitamiinin saanti vuorokausiannoksessa ylittää EFSAN antaman turvallisen saannin ylärajan. Ei suositella pitkäaikaiseen käyttöön.

 

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liposomaalinen D3-Vitamiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös