Liposomaalinen D3-Vitamiini

Tiesitkö D-vitamiinin olevan yksi tärkeimmistä ravintoaineista puhuttaessa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista? Keskikesällä auringonvalo tukee riittävää D-vitamiinin saantiasi, mutta Suomen pimeä syksy ja talvi altistavat puutoksille, jolloin kannattaa ottaa avuksi tehokas ja hyvin imeytyvä liposomaalinen D3-vitamiini. Riittävä D3-vitamiinin saanti on tärkeää sillä se auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, edistää luuston kuntoa sekä lihaksiston toimintaa ja vaikuttaa tuhansien geenien toimintaan. Tämä valmiste tarjoaakin sinulle vahvan annoksen D3-vitamiinia helposti ja tehokkaasti imeytyvässä liposomaalisessa muodossa. Liposomaalinen D3-vitamiini sisältää siis fosfolipidejä, jotka edistävät rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä 5-10 kertaisesti. Liposomaalinen D3-vitamiini on vahva ja varma valinta pohjoisen pimeään talveen!

  • Tukee imuunnijärjestelmää
  • Edistää lihaksiston ja hermoston toimintaa
  • Tärkeä kokonaisvaltaiselle terveydelle
  • Vahvistaa luustoa
  • Vahva ja hyvin imeytyvä valmiste

21,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Suomi ja ihoa lämmittävät auringonsäteet, mukava ajatus, mutta todellisuutta vain hetken aikaa vuodesta. Ainakin jos mietitään sitä riittävän D-vitamiinin saatavuuden kannalta. Pimeinä kuukausina vähäisen auringonvalon vuoksi meidän jokaisen D-vitamiinin tarve lisääntyy enemmän tai vähemmän. Riittävä D-vitamiinin saanti ravinnosta on kuitenkin haastavaa ja siksi puutostilat ovat yleisiä väestömme keskuudessa.

Riittävään D-vitamiinin saantiin kannattaakin kiinnittää huomiota sen useista positiivisista vaikutuksista johtuen. Se edistää mm. immuunijärjestelmän toimintaa, solujen uudistumista ja toimintaa, luuston ja lihaksiston terveyttä, ihon kuntoa, nivelten terveyttä, ravinteiden imeytymistä ja tukee hormonitoimintaa sekä yleistä terveyttä monilla tavoin. Voidaankin sanoa, että kyseessä on yksi tärkeimmistä ravintoaineista kokonaisvaltaisen terveyden kannalta!

Tiesitkö, että  jo 20 minuutin oleskelu kesäpäivän auringossa voi antaa sinulle jopa 10000 IU (250 μg) D-vitamiinia? Silti monet D-vitamiinivalmisteet sisältävät vain murto-osan tästä. Haluammekin tarjota vahvan ja hyvin imeytyvän valmisteen jolla varmistat tämän tärkeän vitamiinin riittävän saannin. Liposomaalinen D3-vitamiini sisältää fosfolipidejä, jotka edistävät rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä 5-10 kertaisesti ja tarjoavat sen ikäänkuin valmiiksi hyödynnettävässä muodossa elimistömme käyttöön. Yksi Licaps® kapseli sisältää 125 μg D3-vitamiinia ja näin ollen voit olla varma, että saat riittävästi tätä aurinkovitamiinia tukemaan kokonaisvaltaista terveyttäsi.

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana, jolloin tuotamme eniten arvoa asiakkaillemme. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä ja laadukkaita valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 30 kapselia

Ravintosisältö per annos (1 kapseli)

  • D3-Vitamiini    125 μg     *2500%

Ainesosat: D3-vitamiini (kolekalsiferoli), auringonkukkalesitiini, kapseli (hydroksiprotyylimetyyliselluloosa), keskipituiset rasvahapot, auringonkukkaöljy.

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton

Käyttö

Aikuinen ota 1 kapseli päivittäin, tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan.

D3-vitamiinin saanti vuorokausiannoksessa ylittää EFSAN antaman turvallisen saannin ylärajan. Ei suositella pitkäaikaiseen käyttöön.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liposomaalinen D3-Vitamiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös