Luonnollinen Astaksantiini

Tiesitkö oksidatiivisen stressin eli matala-asteisen tulehduksen olevan todella yleistä nykyisin? Oksidatiivista stressiä voidaan kuitenkin hillitä antioksidanteilla ja kun ne otetaan aiheeksi on syytä tutustua astaksantiiniin. Astaksantiini on todellinen luonnon oma superantioksidantti ja se tarjoaa lukuisia hyötyjä kokonaisvaltaisen terveyden näkökulmasta. Nimitys superantioksidantti ei ole liioittelua, sillä astaksantiinin teho verrattuna esimerkiksi C-vitamiiniin on jopa 6000 kertainen. Toisin kuin useimmat antioksidantit astaksantiini pystyy läpäisemään aivoveriesteen antaen tärkeää suojaa myös aivoille, hermostolle ja silmille. Tehokkaan matala-asteista tulehdusta laskevan vaikutuksen vuoksi se onkin hyvä valinta tukemaan immuunijärjestelmää, helpottamaan nivelkipuja ja suojaamaan auringonvalolta. Valikoimissamme oleva astaksantiini on täysin luonnollinen ja se on peräisin Haematococcus pluvialis levästä. Kun haluat todellisen superantioksidantin suojaavat ja vahvistavat hyödyt elämääsi on Luonnollinen Astaksantiini varma valinta!

  • Vahva antioksidantti
  • Vähentää matala-asteista tulehdusta
  • Auttaa pitämään ihon hyvässä kunnossa
  • Tukee immuunijärjestelmää
  • Suojaa aivoja ja silmiä

21,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Antioksidantit ovat ravintoaineita, joilla on paljon positiivisia vaikutuksia ihmisen kokonaisvaltaiseen terveyteen. Nimi antioksidantti tulee niiden kyvystä neutralisoida vapaita happiradikaaleja eli oksidatiivista stressiä. Antioksidantteja on useita ja jokainen niistä tarjoaa omat hyötynsä, mutta jos joku pitäisi kruunata kuninkaaksi, se olisi todennäköisesti astaksantiini! Tämä ei ole lainkaan liiottelua, sillä astaksantiini on todellakin varsinainen superantioksidantti. Sen kyky neutralisoida vapaita happiradikaaleja eli oksidatiivista stressi on valtava. C-vitamiiniin verrattuna sen teho on jopa 6000 kertainen, koentsyymi Q10 verrattuna jopa 800 kertainen ja E-vitamiiniin verrattuna jopa 500 kertainen. Toisin kuin useimmat antioksidantit astaksantiinin on todettu läpäisevän aivoveriesteen sekä retina-veriesteen. Näin ollen sen suojaavat vaikutukset ulottuvat tehokkaasti myös aivoille, hermostolle ja silmille.

Astaksantiinin suhteen lisäravinteena kannattaa olla tarkkana ja valita synteettisen version sijasta luonnollinen Haematococcus pluvialis levästä peräisin oleva valmiste. Sen tehokkaan matala-asteista tulehdusta laskevan vaikutuksen vuoksi se on myös hyvä valinta tukemaan immuunijärjestelmää, helpottamaan nivelkipuja ja lisäämään yleistä jaksamista. Astaksantiinin tiedetään olevan myös hyväksi iholle ja se auttaa suojaamaan auringon ultraviolettisäteilyltä. Kun haluat kokea todellisen superantioksidantin voiman, Luonnollinen Astaksantiini on varma valinta!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana, jolloin tuotamme eniten arvoa asiakkaillemme. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä ja laadukkaita valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 30 kapselia

Ravintosisältö per annos (1 kapseli)

  • Astaksantiini    4 mg

Ainesosat: astaksantiini (Haematococcus pluvialis levästä), kapseli (kalagelatiini), luomu oliiviöljy, rosmariinilehtiuute

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Ota 1 kapseli päivässä.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnollinen Astaksantiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös