Mikrobiomi Plus

Mikrobiomi Plus on tehokas paketti, joka on suunnattu suoliston hyvinvoinnin ja sen bakteeriflooran vahvistamiseen. Suoliston mikrobiomin hyvinvointi onkin yksi tärkeimmistä asioista kun halutaan saavuttaa toimiva suolisto ja tukea kokonaisvaltaista terveyttä. Tämä paketti tarjoaakin sinulle aimo latauksen tehokkaimpia sporebiootteja, probiootteja ja edistyksellisen PreforPro® prebioottiseoksen, joka vähentää haitallisten bakteerien määrää suolistossa erittäin tehokkaasti. Paketin kruunaa Black Stuff jonka sisältämät 100% luonnolliset tehoaineet ovat omiaan luomaan tasapainoiset ja terveet olosuhteet suoliston mikrobiomiin. Kokonaisvaltainen terveys lähtee aina suolistosta. Valitsemalla Mikrobiomi Plus paketin tasapainotat ja herätät bakteerifloorasi uuteen kukoistukseen!

  • Edistää suoliston hyvinvointia
  • Parantaa ravinteiden imeytymistä
  • Lisää bakteeriflooran hyvinvointia
  • Tukee kokonaisvaltaista terveyttä
  • Vahvistaa immuunipuolustusta
  • Laaja kattaus probioottikantoja

119,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Suolistossamme on valtava määrä bakteereja, joiden merkitys kokonaisvaltaiseen terveyteemme on todella suuri. Valitettavasti bakteeriflooran epätasapaino on nykyisin todella yleistä johtuen mm. lisäaineiden, antibioottien, prosessoidun ruuan, huonojen ruokailutottumusten ja toksiinien lisääntymisestä elämässämme. Nämä seikat ovat omiaan heikentämään hyvälaatuisten bakteerien olosuhteita ja kun siihen päälle lisätään vielä tarpeeton sokerin kulutus, jota haitalliset bakteerit käyttävät ravinnokseen, ovat olosuhteet epätasapainolle valmiit.

Tutkimuksia suoliston mikrobiomin yhteydestä erinäisiin sairauksiin ja vaivoihin julkaistaan jatkuvasti lisää. Harvemmin jokapäiväisessä elämässä tulee kuitenkaan ajateltua, että jatkuva sairastelu, suolistovaivat, masennus, iho-ongelmat, ylipaino ja mieliteot roskaruokaa kohtaan saattavatkin olla peräisin suoliston bakteerifloorasta. Jos nämä asiat ovat sinulle todellisuutta on hyvin mahdollista, että suolistosi hyvälaatuiset bakteerit kaipaavat vahvistusta. Suoliston ja sen bakteeriflooran hyvinvointi ovat terveytesi kulmakivi. Siksi onkin järkevää edistää suoliston bakteerien hyvinvointia.

Mikrobiomi Plus on tehokas paketti, joka on suunnattu suoliston hyvinvointiin ja sen bakteeriflooran vahvistamiseen. Tämä paketti tarjoaa sinulle aimo latauksen tehokkaimpia sporebiootteja, probiootteja ja edistyksellisen PreforPro® prebioottiseoksen, jonka sisältämät bakteriofagit auttavat vähentämaan haitallisten bakteerien määrää suolistossa erittäin tehokkaasti. Paketin kruunaa Black Stuff, jonka sisältämät humus- ja fulvohapot edistävät tehokkaasti suoliston mikrobiomin hyvinvointia. Mikrobiomi Plus on varma valinta kun haluat tasapainottaa suolistosi toimintaa, vahvistaa immuunijärjestelmää ja yleisesti ottaen tukea kokonaisvaltaisen terveytesi perustaa eli suoliston mikrobiomia. Herätä mikrobiomisi kukoistukseen tämän loistavan paketin avulla!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Mikrobiomi Plus sisältää:

1x Superprobiootti

1x Multisporebiootti

1x Black Stuff -kapselit

Käyttö

Mikrobiomi Plus -paketin sisältämiä valmisteita käytetään tuotteista löytyvien annosteluohjeiden mukaan.

Mikrobiomi Plus pakettia suositellaan kuuriluontoiseen käyttöön 1-2 kk ajaksi.

Vinkki: Mikrobiomi Plus sopii loistavasti käytettäväksi Suolistonhuolto M, L tai XL -pakettien jälkeen tehostamaan ja ylläpitämään niiden vaikutusta.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mikrobiomi Plus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös