Multisporebiootti, Complete Spore Restore

Kuuluuko sinun todellisuuteesi vatsavaivoja? Jos vastasit kyllä niin Multisporebiootti on hyvä valinta sinulle. Vatsavaivat johtuvat usein suoliston mikrobiomin epätasapainosta. Epätasapaino mikrobiomissa tarkoittaa siis sitä, että hyödyllisten bakteerien määrä on vähentynyt ja haitallisten bakteerien määrä lisääntynyt. Suoliston hyödylliset bakteerit siis auttavat ruoansulatuksessa, painonhallinnassa sekä tuottavat vitamiineja kun taas haitalliset bakteerit heikentävät ruoansulatuksen toimintaa, kuluttavat ravintoaineitasi ja tuottavat myrkkyjä suolistoosi.

Ei huolta sillä onneksi on olemassa Multisporebiootti! Tuotteesta löytyvien probioottikantojen etu on se, että ne ovat itiömuotoisia kantoja joiden ympärillä on suojakuori jota kutsutaan sporeksi. Tämä suojakuori suojaa niitä kuumuudelta, kylmyydeltä sekä mahahapoilta ja vasta kun ne pääsevät suolistoon rauhallisempiin olosuhteisiin suojakuori sulaa pois ja tehokkaat probioottikannat aktivoituvat ja auttavat tasapainottamaan mikrobiomiasi. Multisporebiootti onkin tehokas probioottivalmiste luomaan tasapainoa läpi suoliston.

 • Edistää suoliston hyvinvointia
 • Sisältää tehokkaita sporekantoja
 • Tukee immuunijärjestelmää
 • Tasapainottaa bakteeriflooraa
 • Parantaa ravinteiden imeytymistä

38,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Multisporebiootti on tehokas probioottivalmiste suoliston ja sen mikrobiomin hyvinvoinnin ja tasapainon tueksi. Suoliston mikrobiomin hyvinvointi määritteleekin hyvin pitkälle ihmisen terveydentilan ja siksi sen huomioinen on ensiarvoisen tärkeää. Mikrobiomin epätasapainon vaikutukset saattavatkin näkyä monella tavalla kuten vaikkapa vatsavaivoina, haasteina painonhallinnassa, mielitekoina roskaruokaa ja herkkuja kohtaan, väsymyksenä, mielialan vaihteluina, immuunijärjestelmän heikentymisenä ja suolisto-ongelmina. Suoliston mikrobiomin hyvinvointi onkin yksi tärkeimmistä asioista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta ja silloin kun se on tasapainossa niin se tukee vahvistaa terveyttämme sekä luo hyvinvointia suolistoon kun taas epätasapainossa ollessaan se aiheuttaa moninaisia ongelmia ja heikentää terveyttämme.

Multisporebiootista löytyvien probioottikantojen etu on se, että ne ovat itiömuotoisia kantoja joiden ympärillä on suojakuori jota kutsutaan sporeksi. Tämä suojakuori suojaa niitä kuumuudelta, kylmyydeltä sekä mahahapoilta ja vasta kun ne pääsevät suolistoon rauhallisempiin olosuhteisiin suojakuori sulaa pois ja tehokkaat probioottikannat aktivoituvat ja auttavat tasapainottamaan mikrobiomiasi. Valmisteesta löytyy siis prebiootteja sekä useita itiömuotoisia probioottikantoja, jotka eivät jää suolistoosi vaan ne viipyvät siellä ainoastaan pari päivää puhdistaen ja tasapainottaen olosuhteita jolloin suoliston hyvälaatuiset bakteerit voivat taas kukoistaa.

Valmisteen sporebiootit ovatkin suolistosi ylimpiä ystäviä ja toimivat synergiassa keskenään eli tukien toisiaan edistäen muun muassa suolistosi hyödyllisten mikro-organismien elinolosuhteita ja samalla heikentäen haitallisten mikro-organismien elinolosuhteita. Bakteerifloorasi tasapainottuessa ruuansulatuksesi toimii paremmin, ravinteiden imeytyminen tehostuu sekä immuunijärjestelmäsi toimii optimaalisemmin. Terve ja tasapainoinen suolisto toimii perustana terveeseen ja hyvinvoivaan elämään. Suosittelemme lämpimästä kokeilemaan multisporebioottivalmistetta. Huomaat varmasti eron!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana, jolloin tuotamme eniten arvoa asiakkaillemme. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä ja laadukkaita valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 30 kapselia

Ravintosisältö per annos (1 kapseli)

 • Patentoitu seos                    140 mg
 • *Bacillus clausii (SC-109)
 • *Pediococcus acidilactici
 • *Bacillus subtilis
 • *Bacillus coagulans (SC-208)
 • Dr mercolan sieniseos           200mg
 • Lions mane (hericium erinaceus)
 • Siitake (lentinus edodes)
 • Silkkivyökääpä (trametes versicolor)

Ainesosat: annoksessa minimissään 4 mrd. CFU*, lions mane, siitake, silkkivyökääpä, kapseli (kasviselluloosa), ruskea täysjyväriisi (luomu)

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Ota 1 kapseli päivittäin ennen ateriaa.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Multisporebiootti, Complete Spore Restore”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös