Multisporebiootti, Complete Spore Restore

Multisporebiootti on tehokas ja potentiaalinen probioottivalmiste luomaan tasapainoa läpi suoliston. Tämä maanmainio valmiste pitääkin sisällään prebiootteja sekä useita itiömuotoisia probioottikantoja. Näiden probioottikantojen etu on se, että ne ovat suojakuoressa, eli niin kutsutussa sporessa. Tämän vuoksi niillä on täydellinen suoja elimistömme haastavia olosuhteita kuten mahahappoja vastaan. Vasta olosuhteiden muuttuessa sopiviksi suojakuori sulaa pois ja nämä probiootit pääsevät luomaan terveyttä ja tasapainoa läpi ruuansulatusjärjestelmän.

 • Edistää suoliston hyvinvointia
 • Sisältää sporekantoja
 • Tukee immuunijärjestelmää
 • Tasapainottaa bakteeriflooraa
 • Parantaa ravinteiden imeytymistä

36,90 

Saatavuus: Varastossa

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Kuvaus

Multisporebiootti on tehokas ja potentiaalinen probioottivalmiste suoliston ja sen bakteeriflooran hyvinvoinnin ja tasapainon tueksi. Valmisteesta löytyy prebiootteja sekä useita itiömuotoisia probioottikantoja. Näiden probioottikantojen etu on se, että ne ovat suojakuoressa, eli niin kutsutussa sporessa. Tämän vuoksi niillä on täydellinen suoja elimistömme haastavia olosuhteita kuten mahahappoja vastaan. Vasta olosuhteiden muuttuessa sopiviksi suojakuori sulaa pois ja nämä probiootit pääsevät luomaan terveyttä ja tasapainoa läpi ruuansulatusjärjestelmän.

Valmisteen sporebiootit ovatkin suolistosi ylimpiä ystäviä ja toimivat synergiassa keskenään edistäen muun muassa suolistosi hyödyllisten mikro-organismien elinolosuhteita ja samalla heikentäen haitallisten mikro-organismien elinolosuhteita. Bakteerifloorasi tasapainottuessa ruuansulatuksesi toimii paremmin, ravinteiden imeytyminen tehostuu sekä immuunijärjestelmäsi toimii optimaalisemmin. Terve ja tasapainoinen suolisto toimii perustana terveeseen ja hyvinvoivaan elämään. Suosittelemme lämpimästä kokeilemaan multisporebioottivalmistetta. Huomaat varmasti eron!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 30 kapselia

Ravintosisältö per annos (1 kapseli)

 • Patentoitu seos                    140 mg
 • *Bacillus clausii (SC-109)
 • *Pediococcus acidilactici
 • *Bacillus subtilis
 • *Bacillus coagulans (SC-208)
 • Dr mercolan sieniseos           200mg
 • Lions mane (hericium erinaceus)
 • Siitake (lentinus edodes)
 • Silkkivyökääpä (trametes versicolor)

Ainesosat: annoksessa minimissään 4 mrd. CFU*, lions mane, siitake, silkkivyökääpä, kapseli (kasviselluloosa), ruskea täysjyväriisi (luomu)

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Ota 1 kapseli päivittäin ennen ateriaa, tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Multisporebiootti, Complete Spore Restore”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus

Vieritä ylös