Plantforce Magnesium

Tiesitkö magnesiumin olevan yksi tärkeimmistä ravintoaineista? Magnesium on nimittäin osallisena useissa sadoissa erinäisissä reaktiossa kehossasi ja mikäli siitä on puutetta vaikuttaa se hyvin laaja-alaisesti monilla eri osa-alueilla. Magnesiumvalmisteissa on kuitenkin eroja ja siksi kannattaa valita laadukas Plantforcen magnesiumjauhe. Veteen sekoitettuna valmisteesta löytyvät magnesiumkarbonaatti ja GMO-vapaista sokerijuurikkaista valmistettu sitruunahappo reagoivat keskenään ja muodostavat heti-imeytyvän, valmiiksi ionisoidun magnesiumsitraattijuoman, joka ei tarvitse enää vatsahappoja pilkkoutuakseen. Plantforce magnesium myös maistuu hyvältä ilman lisättyä sokeria tai keinotekoisia aromeja ja on hellävarainen vatsallesi. Valmis juoma on raikas ja kevyesti kupliva. Kokeile puristaa juoman sekaan hieman sitruunan mehua antamaan makua ja lisäämään hyötyjä terveydellesi.

  • Vähentää väsymystä ja uupumusta
  • Edistää hermoston ja lihasten toimintaa
  • Tukee normaalia elektrolyytti tasapainoa
  • Hyväksi luuston ja hampaiden kunnolle
  • Hyvin imeytyvä ja hellävarainen vatsalle

19,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Magnesium on meille välttämätön ravintoaine ja sen riittävällä saannilla on paljon positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaiseen terveyteemme. Lievä magnesiumin puutos on kuitenkin suhteellisen yleistä ja siksi magnesium lisäravinteena on hyvä valinta turvaamaan sen riittävä saanti. Tyypillisimmät asiat, jotka altistavat puutokselle ovat, runsas hikoilu, stressi, imeytymishäiriöt, runsas alkoholin käyttö, raskaus ja imetys, kuluttava urheilu sekä huonot ruokailutottumukset.

Magnesium onkin aiheellisesti ansainnut paikkansa tärkeimpien ravintoaineiden listalla. Se osallistuu useihin satoihin eri reaktoihin kehossamme kuten yli 300 aineenvaihdunnalliseen reaktioon. Se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää lihaksiston ja hermoston toimintaa, tukee normaalia elektrolyyttitasapainoa sekä auttaa pitämään immuunijärjestelmän pystyssä. Magnesium vaikuttaa myös positiivisesti D-vitamiinin imeytymiseen ja auttaa hermostoa rauhoittumaan.

Plantforcen magnesiumjauhe sisältää magnesiumkarbonaattia ja GMO-vapaista sokerijuurikkaista valmistettua sitruunahappoa. Veteen sekoitettuna nämä raaka-aineet reagoivat keskenään ja muodostavat heti-imeytyvän, valmiiksi ionisoidun magnesiumsitraattijuoman, joka ei tarvitse enää vatsahappoja pilkkoutuakseen. Plantforce magnesium on 100% luonnollinen ja vegaaninen eikä ärsytä vatsaa. Se myös maistuu hyvältä ilman lisättyä sokeria tai keinotekoisia aromeja eikä sisällä mitään ylimääräisiä täyte- tai sidosaineita. Valmis juoma on raikas ja kevyesti kupliva. Kokeile ja ihastu!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana, jolloin tuotamme eniten arvoa asiakkaillemme. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä ja laadukkaita valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 150 g magnesiumkarbonaatti jauhetta

Ravintosisältö per annos (2,5 g)

  • Magnesium     250 mg    *67%

Ainesosat: Magnesiumkarbonaatti, sitruunahappo

*päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Lisää jauhetta 2 tl  (2,5 g) kylmään tai kuumaan veteen ja sekoita kunnes jauhe on liuennut. Juo kun kuplinta on loppunut (kylmään veteen lisättäessä n. 10 min kuluttua, kuumaan veteen lisättynä melkein heti).

Voit aloittaa käytön puolikkaalla annoksella (tasan 1 teelusikallisesta) ja nostaa annosta hiljalleen 2,5 grammaan. Voidaan ottaa aterian yhteydessä tai aterioiden välillä ja yhtenä annoksena tai jakaa päiväannos 2-3 pienempään annokseen.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Plantforce Magnesium”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös