Rautavalmiste, Iron Fuzion

Väsyttääkö sinua jatkuvasti ja tuntuuko ettei energiasi riitä mihinkään? Jos vastasit kyllä niin kyseessä saattaa olla raudanpuutos ja vaikka et olisikaan väsynyt on tämän välttämättömän ravintoaineen saantiin silti syytä kiinnittää huomiota. Rautavalmiste on luonnollinen kasvipohjainen valmiste, johon rauta on uutettu currypuun lehdistä. Tähän laadukkaaseen valmisteeseen on lisätty myös timjamia, auringonhatun juurta ja mineraaleja tukemaan optimaalista raudan imeytymistä ja hyödynnettävyyttä jolloin saadaan aikaiseksi tehokas kokonaisuus raudan saannin tukemiseen. Koska tuote on täysin luonnollinen, se on myös lempeä ruuansulatukselle ja sopii loistavasti tukemaan terveellisiä elämäntapoja. Kokeile tätä maanmainiota tuotetta ja totea itse sen laatu!

  • Nostaa energiatasoja ja yleistä vireystilaa
  • Luonnollinen ja laadukas rautalisä
  • Tukee aivojen terveyttä ja toimintaa
  • Edistää hapenkuljetusta kudoksille

32,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Rauta on meille välttämätön ravintoaine, joka tukee monia toimintoja elimistössämme. Sen tärkein tehtävä on toimia hapen kuljettimena soluillemme ja se on osallisena punasolujen ja hemoglobiinin tuotannossa. Tämän lisäksi se vaikuttaa myös aivojen normaaliin toimintaan sekä yleisesti ottaen solujen energiantuotantoon. Tästä johtuen raudan puute näkyy usein jatkuvana väsymyksenä ja energian puutteena. Riittävä raudan saanti on tärkeää erityisesti raskaana oleville naisille ja naisille joilla on kuukautiset. Myös kasvissyöjillä ja imeytymishäiriöistä kärsivillä on usein kasvanut raudantarve. Valmisteen luonnollisuudesta johtuen se sopii myös henkilöille joille useimmat rautavalmisteet aiheuttavat vatsavaivoja. Laadun maksimoimiseksi valmisteeseen on lisätty myös timjamia, auringonhatun juurta sekä hyvin imeytyviä mineraaleja tukemaan optimaalista raudan imeytymistä ja hyödynnettävyyttä. Voimmekin suositella lämpimästi tätä maanmainiota tuotetta turvaamaan päivittäinen raudan saantisi.

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana, jolloin tuotamme eniten arvoa asiakkaillemme. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä ja laadukkaita valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 60 kapselia

Ravintosisältö per annos ( 1 kapseli )

  • Rautaa        18mg     *100%

Ainesosat: currypuun lehdet (luomu), timjamin lehdet (luomu), auringonhatunjuuri (luomu), kapseli (selluloosa), akaasiakumi (luomu), ormus mineraalit.

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Ota 1 kapseli päivässä ruoan kanssa.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä

Arviot

  1. Eija (varmistettu kirjoittaja)

    Sain ferritiiniarvon nousemaan syömällä tätä valmistetta, eli tuntuu toimivan. Vatsa ei oireillut mitenkään.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös