Rautavalmiste, Iron Fuzion

Rautavalmiste on luonnollinen kasvipohjainen valmiste, johon rauta on uutettu currypuun lehdistä. Tähän laadukkaaseen valmisteeseen on lisätty myös timjamia, auringonhatun juurta ja fulvohappoja tukemaan optimaalista raudan imeytymistä ja hyödyntämistä. Koska tuote on täysin luonnollinen, se on myös lempeä ruuansulatukselle ja sopii loistavasti tukemaan terveellisiä elämäntapoja.

  • Optimoi hapenkuljetuksen kudoksille
  • Tukee aivojen terveyttä ja toimintaa
  • Nostaa energiatasoja ja yleistä vireystilaa
  • Luonnollinen ja laadukas rautalisä

29,90 

Saatavuus: Varastossa

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Kuvaus

Rauta on meille välttämätön ravintoaine, joka tukee monia toimintoja elimistössämme. Sen tärkein tehtävä on toimia hapen kuljettimena soluillemme ja se on osallisena punasolujen ja hemoglobiinin tuotannossa. Tämän lisäksi se vaikuttaa myös aivojen normaaliin toimintaan sekä yleisesti ottaen solujen energiantuotantoon. Tästä johtuen raudan puute näkyy usein jatkuvana väsymyksenä ja energian puutteena.

Riittävä raudan saanti on tärkeää erityisesti raskaana oleville naisille ja naisille joilla on kuukautiset. Myös kasvissyöjillä ja imeytymishäiriöistä kärsivillä on usein kasvanut raudantarve. Valmisteen luonnollisuudesta johtuen se sopii myös henkilöille joille useimmat rautavalmisteet aiheuttavat vatsavaivoja. Laadun maksimoimiseksi valmisteeseen on lisätty myös timjamia, auringonhatun juurta sekä fulvohappoja tukemaan optimaalista raudan imeytymistä ja hyödyntämistä. Voimmekin suositella lämpimästi tätä maanmainiota tuotetta turvaamaan päivittäinen raudan saantisi.

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Valikoimissamme olevat tuotteet ovat luomulaatuisia eivätkä sisällä GMO-pohjaisia ainesosia. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain lisäravitsemuksen parhaat palat.

Sisältö

Sisältää 60 kapselia

Ravintosisältö per annos ( 1 kapseli )

  • Rautaa        18mg     *100%

Ainesosat: currypuun lehdet (luomu), timjamin lehdet (luomu), auringonhatunjuuri (luomu), kapseli (selluloosa), akaasiakumi (luomu), ioniset fulvohappomineraalit

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Ota 1 kapseli päivässä ruuan kanssa, tai terveydenhoidon ammattilaisen ohjeistuksen mukaisesti.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rautavalmiste, Iron Fuzion”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus

Vieritä ylös