Ryhmähoito uusikuu

Uudenkuun ryhmähoito on hyvä valinta kun haluat luoda tai aloittaa jotain uutta elämässäsi. Juuri tämän vuoksi monet istuttavat siemenet uudenkuun aikaan sillä energeettisesti kaikki on ikäänkuin nollatilanteessa ja kuu lähtee taas kasvamaan kohti täyttä kokoaan kuten siemenetkin. Hyödyntämällä tätä energeettistä kasvun sykliä voi myös elämässään istuttaa siemenen, asian jota haluaa lähteä kasvattamaan. Uudenkuun energiat ja siihen yhdistetty ryhmähoito on loistava apukeino jos haluat manifestoida elämääsi jotain uutta ja saada siihen kunnon lisäboostin. Ryhmähoito virtautetaan aina maskuliini- ja feminiinienergian toimesta jolloin saavutetaan kokonaisvaltaisin lopputulos. Ostettuasi ryhmähoidon saat välittömästi sähköpostiisi tilausvahvistuksen jossa on liitteenä 3-sivuinen PDF-dokumentti, josta käy ilmi kaikki tarpeellinen hoitoon liittyvä. Hyppää avoimin mielin mukaan tähän uutta luovaan ryhmähoitoon! Hoidot kestävät noin tunnin ja ne tehdään aina klo 21.00-22.00. Ryhmähoidot tehdään aina samana päivänä kuin uusikuu on. Hoitoja tehdään 1.4|30.4|30.5|29.6|28.7|27.8|26.9|25.10|24.11|23.12|

11,11 

Kokemuksia

Aika nopeasti ”nukahdin” mutta jossain vaiheessa säpsähtelin pari kertaa. Aamu 5 heräsin vessaan ja palasin takaisin nukkumaan pariksi tuntia.
En ole aikoihin nukkunut näin pitkään ja levollisesti.
Aamupäivä meni itkien, mutta siihen liittyy tarina kuukauden takaa, mutta herkällä mielellä meni tämä päivä. -Marja H.

Jo 15 – 30 min. ennen hoitoa tunsin kaksi kertaa vahvan lämmön tulevan olkani kautta rintakehään. Tajusin vasta hoidon aikana, että taisivat tulla teiltä. Hoito alkoi lämpöaallolla jaloista päähän. Sitten tuli lämpö rintakehän alueelle laajana ja tuntui siinä aika kauan miellyttävänä. Tunsin kun vasemman säären akupistettä painettiin hetki ja sain hoitoa oikean jalan polvelle. Viimeiseksi tuli viileä energia. Rauha ja levollinen olo. -Maila E.
Mukavan tuntuista hoitoa. Avasi käsistä jotakin. Tuntui vähän nipistelyä. Noin puolen tunnin kohdalla nukahdin. Kiitos hoidosta. -Jussi V.

Oli todella energisoiva hoito, kiitos. Pisti hulluna rakkautta liikkeelle 💗 -Mirka G.

Energiahoito lähti hyvin liikkeelle ja jotain prosessointeja tunsin kehon ja mielen tasolla kyllä. Kuitenkin parin kymmenen minuutin jälkeen olo tuli jotenkin levottomaksi ja hankalaksi enkä oikein osannut jatkaa siitä enää joten lähdin ulos paljasjaloin maadoittumaan. Edellisellä kerralla kun oli täydenkuun hoito koin todella vahavasti energian liikkuvan ja purkavan kehossa tukoksia -oli todella voimakas hoito, harmi että tämä meni oudosti -mutta ehkä sillä oli jokin tarkoitus! 🙂 Tuhannet kiitokset näistä. -Milla S.

Nukahdin varmaan hoidon ensimmäisen 15 minuutin aikana. Noin kolmen tunnin unen jälkeen heräsin ja kävin wc:ssä. Unessa näin mieheni edesmenneen ukin. Hän puhui kyllä minulle, mutta aamulla en sitten enää muistanutkaan mitä hän kertoi. Sitten menikin pari tuntia, ettei uni tullut. Nukahdin kuitenkin ja näin inhottavia painajaisia. Heräsin parin tunnin unien jälkeen enkä enää saanut nukuttua. Varsin raskas ja erilainen yö on takana, mutta uskon, että minulle vielä jotain tästä aukenee. -Mervi K.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ryhmähoito uusikuu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös