Sappientsyymit

Sappientsyymit on hyvä valinta kun haluat tukea sapen normaalia toimintaa ja rasvojen imeytymistä. Sappi on yksi tärkeimmistä ainesosista toimivan ruoansulatuksen, ravinteiden imeytymisen ja kehonpuhdistuksen kannalta. Monet ruuansulatuksen vaivat ovatkin yhteydessä rasvojen heikentyneeseen imeytymiseen. Pitkään jatkunut vähärasvainen ja hyviä rasvoja välttelevä ruokavalio saattaa altistaa sapen toiminnan heikentymiselle. Tämä puolestaan vaikuttaa tärkeiden rasvojen ja sitä mukaa rasvaliukoisten vitamiinien imeytymiseen. Sappientsyymit sopii loistavasti tukemaan sapen normaalia toimintaa tai esimerkiksi ketogeenistä ruokavaliota. Kokeile hämmästy kuinka kevyelle olosi voi tuntua aterian jälkeen!

  • Tukee sapen normaalia toimintaa
  • Edistää rasvojen pilkkoutumista
  • Helpottaa ruoansulatusta
  • Tukee rasvaliukoisten vitamiinien imeytymistä

19,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Ruoansulatuksen vaivat ovat varmasti tuttuja lähes jokaiselle jossain muodossaan. Ruoansulatukseen liittyvät vaivat johtuvatkin usein ruoansulatusentsyymien puutteesta. Ravintoaineista rasvojen imeytyminen ja pilkkoutuminen on kaikista hitainta ja siihen tarvitaan mm. maksan erittämää sappea sekä haiman entsyymejä. Huonot ruokailutottumukset ja pitkään jatkunut rasvojen välttely ruokavaliossa voi kuitenkin heikentää sapen toimintaa ja virtausta. Tämä puolestaan johtaa heikentyneeseen rasvojen imeytymiseen sekä heikentää elimistölle toksisten elementtien poistoa.

Sappi onkin yksi tärkeimmistä ainesosista toimivan ruoansulatuksen, ravinteiden imeytymisen ja optimaalisen kehonpuhdistuksen kannalta. Sappientsyymit on hyvä valinta kun haluat tukea sapen normaalia toimintaa ja edistää rasvojen pilkkoutumista sekä tehostaa ruoansulatuksen toimintaa. Sappientsyymit sopii tukemaan loistavasti esimerkiksi enemmän rasvaa sisältävää ketogeenistä ruokavaliota sekä ns. tavallista ruokavaliota sen sisältämien haimaentsyymien ja ATP:n vuoksi. Yhdessä nämä ainesosat antavat kokonaisvaltaisen tehoboostin ruoansulatuksellesi. Kokeile hämmästy kuinka kevyelle olosi voi tuntua aterian jälkeen Sappientsyymien avulla!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

.

Sisältö

Sisältää 30 kapselia

Ravintosisältö per annos (1 kapseli)

  • Häränsappi       200 mg
  • Pankrealipaasit
  • *pankreatiini proteaasi 12480 USP
  • *pankreatiini amylaasi 12480 USP
  • *pankreatiini lipaasi 3000 USP
  • Adenosiini Trifosfaatti 250milj. LCU

Ainesosat: häränsappi, pankrealipaasit, adenosiini trifosfaatti, riisin
kuoret luomu, viivästetysti vapauttava kapseli (hydroksiprotyylimetyyliselluloosa, pektiini), keskipitkät triglyseridit.

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton

Käyttö

Aikuinen ota 1 kapseli ennen päivän isointa ateriaa.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sappientsyymit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös