Sappientsyymit

Turvottaako tai tuntuuko olosi raskaalle rasvaisen aterian jälkeen? Mikäli vastasit kyllä saattaa rasvojen pilkkomisesta vastuussa olevan sappesi toiminta olla heikentynyt. Sappi onkin yksi tärkeimmistä ainesosista toimivan ruoansulatuksen, hyvien rasvojen ja rasvaliukoisten vitamiinien imeytymisen sekä kehonpuhdistuksen kannalta. Rasva on siis se mikä aktivoi sapen elimistössämme ja pitkään jatkunut vähärasvainen ruokavalio saattaa altistaa sapen toiminnan heikentymiselle, joka puolestaan vaikuttaa monella tasolla terveyteen. Sappientsyymit sopiikin loistavasti tukemaan ja elvyttämään sapen normaalia toimintaa sekä voi olla suuri apu henkilöille keiltä sappirakko on poistettu. Kokeile ja hämmästy kuinka kevyelle olosi voi tuntua aterian jälkeen! Sappientsyymit on hyvä valinta kun haluat tukea sapen normaalia toimintaa ja rasvojen imeytymistä.

  • Tukee sapen normaalia toimintaa
  • Edistää rasvojen pilkkoutumista
  • Helpottaa ruoansulatusta
  • Tukee rasvaliukoisten vitamiinien imeytymistä

24,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Ruoansulatuksen vaivat ovat varmasti tuttuja lähes jokaiselle jossain muodossaan. Ravintoaineista rasvojen imeytyminen ja pilkkoutuminen on kaikista hitainta ja siihen tarvitaan mm. maksan erittämää sappea sekä haiman entsyymejä. Huonot ruokailutottumukset ja pitkään jatkunut rasvojen välttely ruokavaliossa voi kuitenkin heikentää sapen toimintaa ja virtausta. Tämä puolestaan johtaa heikentyneeseen rasvojen ja rasvaliukoisten vitamiinien imeytymiseen sekä heikentää elimistön kykyä poistaa myrkkyjä kehosta. Maksasta lähtöisin olevan sapen tehtäviin kuuluu siis myös osaltaan myrkkyjen poisto kehosta ja siksi sen toiminta tärkeää. Sappi onkin yksi tärkeimmistä ainesosista toimivan ruoansulatuksen, rasvojen ja rasvaliukoisten vitamiinien imeytymisen ja optimaalisen kehonpuhdistuksen kannalta.

Sappientsyymit sopii tukemaan loistavasti esimerkiksi enemmän rasvaa sisältävää ketogeenistä ruokavaliota sekä ns. tavallista ruokavaliota sen sisältämien haimaentsyymien ja ATP:n vuoksi. Yhdessä nämä ainesosat antavat siis kokonaisvaltaisen tehoboostin ruoansulatuksellesi. Kokeile hämmästy kuinka kevyelle olosi voi tuntua aterian jälkeen Sappientsyymien avulla!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana, jolloin tuotamme eniten arvoa asiakkaillemme. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä ja laadukkaita valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 30 kapselia

Ravintosisältö per annos (1 kapseli)

  • Häränsappi       200 mg
  • Pankrealipaasit
  • *pankreatiini proteaasi 12480 USP
  • *pankreatiini amylaasi 12480 USP
  • *pankreatiini lipaasi 3000 USP
  • Adenosiini trifosfaatti 250milj. LCU

Ainesosat: häränsappi, pankrealipaasit, adenosiini trifosfaatti, riisin
kuoret luomu, viivästetysti vapauttava kapseli (hydroksiprotyylimetyyliselluloosa, pektiini), keskipitkät triglyseridit.

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton

Käyttö

Aikuinen ota 1 kapseli ennen päivän isointa ateriaa.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sappientsyymit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös