Sinkki+Seleeni

Jos haluat pitää perustan kunnossa niin ravintoaineista sinkki ja seleeni ovat todellisia immuunipuolustuksen tukipilareita. Riittävä sinkin saanti on hyvin tärkeää sillä se on osallisena jopa yli 300 entsyymin muodostumisessa ja sillä on merkittävä rooli vastustuskyvyn tukemisessa. Seleeni on puolestaan vahva antioksidantti, joka auttaa suojaamaan elimistöä tulehduksilta ja se tukee kilpirauhasen toimintaa. Valmiste sisältää myös hieman kuparia, jotta elimistön hienovarainen sinkin ja kuparin välinen tasapaino pysyy yllä. Kuten aina kannattaa valita laadukas ja hyvin imeytyvä valmiste. Tästä tuotteesta löytyvät ravintoaineet ovatkin helposti hyödynnettävässä muodossa ja siksi se on loistava valinta tukemaan immuunijärjestelmäsi toimintaa sekä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi monella eri rintamalla!

  • Immuunijärjestelmän tueksi
  • Hyväksi iholle ja hiuksille
  • Tukee kasvua ja kudosten uusiutumista
  • Vähentää tulehdusta
  • Sisältää myös kuparia

13,90 

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Sinkin puutos on nykyisin todella yleistä ja siitä kärsii jopa neljännes maailman väestöstä. Kyseessä on välttämätön ravintoaine, jota emme pysty tuottamaan omatoimisesti ja siksi meidän tulisi saada sitä ravinnosta. Valitettavasti maaperän heikentyneet ravinnepitoisuudet sekä imeytymishäiriöt ovat yleisempiä kuin koskaan ja ne näkyvät myös sinkin puutoksena.

Valmisteesta löytyvä sinkkibiglysinaatti on tehokas ja helposti hyödynnettävissä oleva sinkin muoto, Sinkki on siis sidottuna kahteen glysiinimolekyyliin. Näin ollen valmisteen sinkki on valmiiksi hyödynnettävässä aminohappomuodossa, eikä sen tarvitse kilpailla muiden ravintoaineiden kanssa imeytymisestä. Varmistamalla riittävän sinkin saannin tuet immuunijärjestemäsi toimintaa, hyviä testosteronitasoja, hiusten ja ihon kuntoa, solujen kasvua ja uusiutumista sekä useiden satojen entsyymien muodostumista. Tämän lisäksi valmisteeseen on lisätty kuparibiglysinaattia pitämään yllä sinkin ja kuparin hienovaraista tasapainoa elimistössämme eikä näinollen epätasapainoa pääse syntymään.

Kuten sinkki, myös valmisteesta löytyvä seleeni on helposti hyödynnettävässä muodossa. Se on peräisin inaktiivisesta seleenihiivasta ja on siksi helposti elimistömme hyödynnettävissä. Näin ollen saat seleenin mahdollisimman luonnollisessa muodossa ja saat täydet hyödyt irti tästä vahvasta antioksidantista. Riittävä seleenin saanti auttaa suojaamaan elimistöäsi tulehduksilta, edistää kilpirauhasen normaalia toimintaa, tukee hiusten ja kynsien hyvinvointia ja paljon muuta! Tämä tuote tarjoaa sinulle kaksi todella tärkeää ravintoainetta kokonaisvaltaisten terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Voidaankin sanoa, että tästä on hankala enää parantaa ja siksi kyseinen tuote ansaitseekin vakiopaikan jokaisen lisäravinnevalikoimassa!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana, jolloin tuotamme eniten arvoa asiakkaillemme. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä ja laadukkaita valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 30 kapselia

Ravintosisältö per annos (1 kapseli)

  • Sinkkiä            15 mg     *150%
  • Seleeniä        200 μg     *364%
  • Kuparia        0,25 mg    *25%

Ainesosat: Sinkkibiglysinaatti, seleenihiiva, kuparibiglysinaatti, kapseli (kasviselluloosa), sitruunahappo, riisiuute, riisinkuoret, arabikumi, auringonkukkaöljy

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Aikuinen ota 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sinkki+Seleeni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös