Sinkki+Seleeni

Sinkki+Seleeni on todellinen immuunipuolustuksen tukipilari. Valmisteesta löytyvä sinkkibiglysinaatti on tehokas ja helposti hyödynnettävissä oleva sinkin muoto ja siksi hyvä valinta turvaamaan tämän välttämättömän ravintoaineen saanti. Sinkillä on monia tärkeitä tehtäviä joista yleisimpiä on vastustuskyvyn tukeminen ja hyvän testosteronitason ylläpito. Tämän lisäksi sinkki on osallisena jopa yli 300 entsyymin muodostumisessa. Seleeni puolestaan on vahva antioksidantti, joka auttaa suojaamaan elimistöä tulehduksilta. Kyseinen tuote on loistava valinta tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja immuunijärjestelmäsi toimintaa.

  • Immuunijärjestelmän tueksi
  • Hyväksi iholle ja hiuksille
  • Tukee kasvua ja kudosten uusiutumista
  • Vahva antioksidantti

12,90 

Saatavuus: Vain 3 varastossa

Kuvaus

Sinkin puutos on nykyisin todella yleistä ja siitä kärsii jopa neljännes maailman väestöstä. Kyseessä on välttämätön ravintoaine, jota emme pysty tuottamaan omatoimisesti ja siksi meidän tulisi saada sitä ravinnosta. Valitettavasti tilanne ei ole kuitenkaan optimaalinen, sillä maaperän heikentyneet ravinnepitoisuudet sekä imeytymishäiriöt ovat yleisempiä kuin koskaan.

Valmisteesta löytyvä sinkkibiglysinaatti on tehokas ja helposti hyödynnettävissä oleva sinkin muoto, Sinkki on siis sidottuna kahteen glysiinimolekyyliin. Näin ollen valmisteen sinkki on valmiiksi hyödynnettävässä muodossa, eikä sen tarvitse kilpailla muiden ravintoaineiden kanssa imeytymisestä. Varmistamalla riittävän sinkin saannin tuet immuunijärjestemäsi toimintaa, hyviä testosteronitasoja, hiusten ja ihon kuntoa, solujen kasvua ja uusiutumista sekä monia muita tärkeitä toimintoja elimistössäsi.

Kuten sinkki, myös valmisteesta löytyvä seleeni on helposti hyödynnettävässä muodossa. Se on peräisin inaktiivisesta seleenihiivasta ja on siksi helposti elimistömme hyödynnettävissä. Näin ollen saat seleenin mahdollisimman luonnollisessa muodossa ja saat täydet hyödyt irti tästä vahvasta antioksidantista. Riittävä seleenin saanti auttaa suojaamaan elimistöäsi tulehduksilta, edistää kilpirauhasen normaalia toimintaa, tukee hiusten ja kynsien hyvinvointia ja paljon muuta!

Kyseessä on siis kaksi todella tärkeää ravintoainetta kokonaisvaltaisten terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Tämän lisäksi valmisteeseen on lisätty kuparibiglysinaattia pitämään yllä sinkin ja kuparin hienovaraista tasapainoa elimistössämme. Voidaankin sanoa, että tästä on hankala enää parantaa ja siksi kyseinen tuote ansaitseekin vakiopaikan jokaisen lisäravinnevalikoimassa.

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 30 kapselia

Ravintosisältö per annos (1 kapseli)

  • Sinkkiä            15 mg     *150%
  • Seleeniä        200 μg     *364%
  • Kuparia        0,25 mg    *25%

Ainesosat: Sinkkibiglysinaatti, seleenihiiva, kuparibiglysinaatti, kapseli (kasviselluloosa), sitruunahappo, riisiuute, riisinkuoret, arabikumi, auringonkukkaöljy

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Ota 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sinkki+Seleeni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös