Latero-Flora Sporebiootti

Latero-Flora Sporebiootti on tehokas probioottivalmiste, joka tasapainottaa ja parantaa hyödyllisten bakteerien olosuhteita suolistossasi ja samalla heikentää haitallisten bakteerien olosuhteita. Tuotteessa olevan Brevibacillus laterosporus -kannan on todettu edistävän puhdistumista ja tasapainoa läpi ruuansulatusjärjestelmän.( Tarjoushinta päiväyksen vuoksi joka on maaliskuun loppuun)

  • Parantaa suoliston terveyttä
  • Edistää ruuansulatuksen toimintaa
  • Tukee immuunijärjestelmää
  • Tasapainottaa bakteeriflooraa
  • Sporekanta selviää mahahapoista

25,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Tiesitkö, että suoliston bakteereilla on merkittävä rooli kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta? Latero-Flora Sporebiootti on tehokas probioottivalmiste, jonka sisältämä brevibacillus laterosporus probioottikanta on niin sanottu sporekanta. Spore-suojakuoren ansiosta tämä kanta selviytyy äärimmäisistä olosuhteista ongelmitta ja sen vuoksi antibiootit, mahahapot tai muutkaan haastavat olosuhteet elimistössämme eivät pääse vaikuttamaan niiden tehoon.

Tämä probioottikanta on ollutkin jo pitkään käytössä holistisessa terveydenhoidossa sen lukuisten hyötyjen vuoksi. Sille tyypillistä on luoda terveyttä ja tasapainoa suolistoon ja sen bakteeriflooraan. Toisin sanoen se siis parantaa hyödyllisten mikro-organismien olosuhteita tehden samalla haitallisten mikro-organismien kuten bakteerien, hiivan ja sienien elinolosuhteet haastaviksi. Tämä johtuu sen erittämistä antimikrobisista entsyymejstä ja siitä, että se toimii fagosyyttisesti eli syöden haitallisia mikro-organismeja suolistostamme. Kyseessä todellakin maanmainio tuote, sillä se löydettiin alunperin Islannin maaperästä. Jos suolistovaivat kuuluvat todellisuuteesi tämä valmiste on loistava valinta luomaan tasapainoa läpiruuansulatusjärjestelmän.

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 60 kapselia

Tuotesisältö per annos ( 2 kapselia )

  • *Brevibacillus laterosporus   70μg

Ainesosat: minimissään 1 milj. mikro-organismia*, vegaaninen kapseli, akaasiakumi

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Aloita käyttö ottamalla 2 kapselia veden kanssa aamuisin noin 20 min ennen syömistä. Tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan.

Ylläpitokäyttö: Kuukauden päivittäisen käytön jälkeen ota 2 kapselia 2-3 kertaa viikossa.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Latero-Flora Sporebiootti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös