Suolistonhuolto L

Suolistonhuolto L on suunnattu suoliston puhdistamiseen ja sen toiminnan edistämiseen. Pakettiin valitut laadukkaat tuotteet ovat jokainen tärkeässä roolissa ruuansulutusjärjestelmän hyvinvoinnin edistämisessä. Happijauhe pitää huolen suoliston tehokkaasta puhdistumisesta, samalla kun ravintotiheä chlorella tarjoaa suoliston hyvinvoinnin kannalta tärkeää lehtivihreää sekä sille tyypillisen detoxoivan vaikutuksen. Paketin viimeistelee legendaarinen Superprobiootti, joka pitää sisällään 25 tarkoin valittua probioottikantaa sekä edistyksillisen PreforPro® prebioottiseoksen, joka vähentää haitallisen bakteerien määrää suolistossa. Tämä paketti on hyvä valinta edistämään suolistosi hyvinvointia, kehonpuhdistusta ja keventämään oloasi kokonaisvaltaisesti.

  • Puhdistaa suolistoa ja edistää sen toimintaa
  • Auttaa puhdistamaan kehoa
  • Parantaa ravinteiden imeytymistä
  • Tasapainottaa ja tukee bakteeriflooraa
  • Kohentaa yleistä jaksamista ja hyvinvointia
  • Kuuriluontoinen, sisältää ohjeet käyttöön

114,90 

Varasto loppu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Kuvaus

Kuuluuko todellisuuteesi suolistovaivoja? Jos vastauksesi on myönteinen, se ei ole ihme, sillä suolistovaivat ovat yksi yleisimmistä vaivoista nykypäivän ihmisellä. Pitkälle prosessoitu ruoka, huonot ruokailutottumukset, torjunta-ainejäämät ja lisäaineet ovat omiaan heikentämään suolistomme hyvinvointia. Tämä puolestaan heijastuu negatiivisesti moneen asiaan kuten ravinteiden imeytymiseen, immuunijärjestelmän toimintaan, mielialaan, painonhallintaan, kehonpuhdistukseen ja ruuansulatusjärjestelmän normaaliin toimintaan.

Todellisuus on kuitenkin se, että terve ja hyvinvoiva suolisto on edellytys kokonaisvaltaiselle terveydelle. Siksi onkin järkevää ottaa tietoisia askelia kohti suoliston hyvinvointia tämän paketin avulla. Pakettiin valituista laadukkaista tuotteista jokainen näyttelee tärkeää roolia suoliston hyvinvoinnissa. Happijauhe pitää huolen suoliston tehokkaasta puhdistumisesta sulattamalla ja laittamalla liikkeelle sinne jääneet ylimääräiset kuona-aineet. Chlorella puolestaan tarjoaa suoliston hyvinvoinnin kannalta tärkeää lehtivihreää sekä laajan kattauksen mineraaleja ja hivenaineita samalla edistäen kehonpuhdistusta sitomalla toksiineja itseensä. Paketin viimeistelee legendaarinen Superprobiootti, joka pitää sisällään 25 tarkoin valittua probioottikantaa ja edistyksellisen PreforPro® prebioottiseoksen, joka vähentää tehokkaasti suoliston haitallisia bakteereja ja luo näin hyvän elintilan hyödyllisille bakteereille. Suolistonhuolto L on loistava valinta puhdistamaan suolistoa, tukemaan hyvälaatuisten bakteerien olosuhteita ja luomaan hyvinvointia läpi ruuansulatusjärjestelmän. Anna siis suolistollesi kausihuolto ja kevennä oloasi tämän fantastisen paketin avulla!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Suolistonhuolto L pitää sisällään:

1x Superprobiootti

1x Happijauhe

1x Chlorella tabletit

+ ohjeistus käyttöön

Käyttö

Kyseessä on 30 päivän kuuri. Noudata paketin mukana tulevaa ohjeistusta tuotteiden käytöstä.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suolistonhuolto L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus

Vieritä ylös