Suolistonhuolto M

Suolistonhuolto M on suunnattu suoliston puhdistamiseen ja sen toiminnan edistämiseen. Pakettiin valitut laadukkaat tuotteet ovat jokainen tärkeässä roolissa ruuansulutusjärjestelmän hyvinvoinnin edistämisessä. Happijauhe pitää huolen suoliston tehokkaasta puhdistumisesta, samalla kun vehnänorasjauhe tarjoaa suoliston hyvinvoinnin kannalta tärkeää lehtivihreää sekä laajan kattauksen mineraaleja ja hivenaineita. Paketin viimeistelee paljon mainetta niittänyt Latero-Flora Sporebiootti, joka tunnetaan sen positiivisista vaikutuksista suoliston ja sen bakteerien tasapainoon. Tämä paketti on hellävarainen ja samalla tehokas valinta edistämään suoliston hyvinvointia ja keventämään oloasi kokonaisvaltaisesti.

  • Puhdistaa suolistoa
  • Edistää suoliston toimintaa
  • Parantaa ravinteiden imeytymistä
  • Edistää hyödyllisten bakteerien olosuhteita
  • Tukee kehonpuhdistusta
  • Sisältää ohjeet käyttöön

69,90 

Varasto loppu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Kuvaus

Kuuluuko todellisuuteesi suolistovaivoja? Jos vastauksesi on myönteinen, se ei ole ihme, sillä suolistovaivat ovat yksi yleisimmistä vaivoista nykypäivän ihmisellä. Pitkälle prosessoitu ruoka, huonot ruokailutottumukset, torjunta-ainejäämät ja lisäaineet ovat omiaan heikentämään suolistomme hyvinvointia. Tämä puolestaan heijastuu negatiivisesti moneen asiaan kuten ravinteiden imeytymiseen, immuunijärjestelmän toimintaan, mielialaan, painonhallintaan, kehonpuhdistukseen ja suoliston normaaliin toimintaan.

Todellisuus on kuitenkin se, että terve ja hyvinvoiva suolisto on edellytys kokonaisvaltaiselle terveydelle. Siksi onkin järkevää ottaa tietoisia askelia kohti suoliston hyvinvointia tämän paketin avulla. Pakettiin valituista laadukkaista tuotteista jokainen näyttelee tärkeää roolia suoliston hyvinvoinnissa. Happijauhe pitää huolen suoliston tehokkaasta puhdistumisesta sulattamalla ja laittamalla liikkeelle ylimääräiset kuona-aineet. Vehnänorasjauhe puolestaan tarjoaa suoliston hyvinvoinnin kannalta tärkeää lehtivihreää sekä laajan kattauksen mineraaleja ja hivenaineita. Paketin viimeistelee paljon mainetta niittänyt Latero Flora Sporebiootti, joka tunnetaan positiivisista vaikutuksista suoliston ja sen bakteerien tasapainoon. Tämä paketti on hellävarainen mutta samalla tehokas valinta puhdistamaan suolistoa ja edistämään sen hyvinvointia. Anna siis suolistollesi kausihuolto ja kevennä oloasi tämän maanmainion paketin avulla!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Suolistonhuolto M sisältää:

1x happijauhe

1x sporebiootti

1x vehnänorasjauhe

+ ohjeistus käyttöön

Käyttö

Kyseessä on 30 päivän kuuri. Noudata paketin mukana tulevaa ohjeistusta tuotteiden käytöstä.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suolistonhuolto M”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus

Vieritä ylös