Suolistonhuolto XL

Suolistonhuolto XL on suunnattu suoliston puhdistamiseen ja sen toiminnan edistämiseen. Pakettiin valitut laadukkaat tuotteet ovat jokainen tärkeässä roolissa ruuansulutusjärjestelmän hyvinvoinnin edistämisessä. Happijauhe pitää huolen suoliston tehokkaasta puhdistumisesta sulattamalla ja laittamalla liikkeelle suolistoon jääneet ylimääräiset kuona-aineet. Chlorella puolestaan tarjoaa suoliston hyvinvoinnin kannalta tärkeää lehtivihreää sekä laajan kattauksen mineraaleja ja hivenaineita samalla edistäen kehonpuhdistusta sitomalla toksiineja itseensä. Paketista löytyvä Superprobiootti tarjoaa 25 tarkoin valittua probioottikantaa sekä edistyksellisen PreforPro® prebioottiseoksen, joka vähentää tehokkaasti suoliston haitallisia bakteereja. Paketin kruunaa Black Stuff jonka sisältämät 100% luonnolliset tehoaineet ovat omiaan luomaan tasapainoiset ja terveet olosuhteet suoliston mikrobiomiin. Yhdessä nämä tuotteet luovatkin tasapainoisen ja hyvän elintilan hyödyllisille bakteereille. Suolistonhuolto XL on loistava valinta puhdistamaan suolistoa, tasapainottamaan mikrobiomia ja luomaan hyvinvointia läpi ruuansulatusjärjestelmän. Anna siis suolistollesi kausihuolto ja kevennä oloasi tämän fantastisen paketin avulla!

  • Puhdistaa suolistoa ja edistää sen toimintaa
  • Tukee kehonpuhdistusta
  • Parantaa ravinteiden imeytymistä
  • Tasapainottaa ja tukee bakteeriflooraa
  • Kohentaa yleistä jaksamista ja hyvinvointia
  • Kuuriluontoinen, sisältää ohjeet käyttöön

149,90 

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

Kuvaus

Kuuluuko todellisuuteesi suolistovaivoja? Jos vastauksesi on myönteinen, se ei ole ihme, sillä suolistovaivat ovat yksi yleisimmistä vaivoista nykypäivän ihmisellä. Pitkälle prosessoitu ruoka, huonot ruokailutottumukset, torjunta-ainejäämät ja lisäaineet ovat omiaan heikentämään suolistomme hyvinvointia. Tämä puolestaan heijastuu negatiivisesti moneen asiaan kuten ravinteiden imeytymiseen, immuunijärjestelmän toimintaan, mielialaan, painonhallintaan, kehonpuhdistukseen ja ruuansulatusjärjestelmän normaaliin toimintaan.

Todellisuus on kuitenkin se, että terve ja hyvinvoiva suolisto on edellytys kokonaisvaltaiselle terveydelle. Pakettiin valituista laadukkaista tuotteista jokainen näyttelee tärkeää roolia suoliston hyvinvoinnissa. Happijauhe pitää huolen suoliston tehokkaasta puhdistumisesta sulattamalla ja laittamalla liikkeelle suolistoon jääneet ylimääräiset kuona-aineet. Chlorella puolestaan tarjoaa suoliston hyvinvoinnin kannalta tärkeää lehtivihreää sekä laajan kattauksen mineraaleja ja hivenaineita samalla edistäen kehonpuhdistusta sitomalla toksiineja itseensä. Paketista löytyvä Superprobiootti tarjoaa 25 tarkoin valittua probioottikantaa sekä edistyksellisen PreforPro® prebioottiseoksen, joka vähentää tehokkaasti suoliston haitallisia bakteereja. Paketin kruunaa Black Stuff jonka sisältämät 100% luonnolliset tehoaineet ovat omiaan luomaan tasapainoiset ja terveet olosuhteet suoliston mikrobiomiin. Yhdessä nämä tuotteet luovatkin tasapainoisen ja hyvän elintilan hyödyllisille bakteereille. Suolistonhuolto XL on loistava valinta puhdistamaan suolistoa, tasapainottamaan mikrobiomia ja luomaan hyvinvointia läpi ruuansulatusjärjestelmän. Anna siis suolistollesi kausihuolto ja kevennä oloasi tämän fantastisen paketin avulla!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Valtaosa valikoimissamme olevista tuotteista on luomulaatuisia eivätkä ne sisällä GMO-pohjaisia ainesosia. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain lisäravitsemuksen parhaat palat.

Sisältö

Suolistonhuolto XL pitää sisällään:

1x Superprobiootti

1x Happijauhe

1x Chlorella tabletit

1x Black Stuff -jauhe

+ ohjeistus käyttöön

Käyttö

Kyseessä on 30 päivän kuuri. Noudata paketin mukana tulevaa ohjeistusta tuotteiden käytöstä.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suolistonhuolto XL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus

Vieritä ylös