Superjodi, Detoxadine

Superjodi on loistava valinta turvaamaan jodin saantisi! Jodi on meille välttämätön ravintoaine, mutta elimistömme ei kuitenkaan pysty tuottamaan sitä omatoimisesti. Riittävä jodin saanti onkin tärkeä osa kokonaisvaltaista terveyttä, joka ylläpitää elimistömme kehitystä ja kasvua, edistää normaalia kilpirauhasen toimintaa ja tasapainoista aineenvaihduntaa sekä auttaa kehoa puhdistautumaan haitallisista toksiineista. Jo tippa tätä maanmainiota tuotetta riittää turvaamaan päivittäisen jodin saannin.

  • Kilpirauhasen toiminnan tukemiseen
  • Aineenvaihdunnan tasapainottamiseen
  • Kehonpuhdistuksen edistämiseen
  • Energiatasojen nostamiseen
  • Todella riittoisa

32,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Jodi, tämä tärkeä ja meille välttämätön ravintoaine, joka ei ole kuitenkaan saanut ansaitsemaansa huomiota muiden tärkeiden ravintoaineiden tapaan. Suomalaisessa aikuisväestössä jodin puutos on yleistä ja siitä kärsii noin joka kolmas suomalainen. Riskiryhmään kuuluvat lapset ja nuoret, odottavat ja imettävät äidit sekä vegaanit. Tämän lisäksi toksiset elementit vedessä, ravinnossa, lääkkeissä ja ympäristössämme vaikuttavat elimistömme jodin saatavuuteen.

Koska elimistömme ei pysty tuottamaan jodia omatoimisesti, on sen riittävään saantiin syytä kiinnittää huomiota. Erityisen tärkeää tämä on naisille, joilla on kahdeksan kertaa korkeampi riski kärsiä kilpirauhasen vajaatoiminnasta kuin miehillä. Jodin tärkein tehtävä elimistössämme onkin toimia osana kilpirauhashormonien tuotantoa. Jodin puutos on usein linkittyneenä kilpirauhaseen liittyviin ongelmiin kuten struumaan ja kilpirauhasen vajaatoimintaan. Kilpirauhasen epätasapaino puolestaan vaikuttaa kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin monella tavalla. Yleisimpiä merkkejä mahdollisesta epätasapainosta voi olla jatkuva väsymys, heikko olo, huonokuntoinen iho, heikentynyt muisti ja keskittymiskyky, hidastunut aineenvaihdunta ja häiriintynyt lämmönsäätely. Riittävä jodin saanti edesauttaa kasvua ja kehitystä sekä auttaa detoxoimaan eli puhdistamaan toksiineja elimistöstämme.

Riittävään jodin saantiin on syytä kiinnittää huomiota ja siihen tarkoitukseen Superjodi on takuuvarma valinta. Koska haluamme tarjota laadukkaan ja potentiaalisen jodi ravintolisän, valmisteessa olevan jodin on alkuperä on yli 2000 metrin syvyydessä noin 300 miljoonaa vuotta vanhassa suolakerrostumassa, jossa se on säilynyt koskemattomana ympäristön saasteilta. Tämän lisäksi valmisteesta löytyvä jodi on helposti ja tehokkaasti hyödynnettävässä muodossa elimistöämme varten. Tämä maanmainio valmiste ansaitseekin paikkansa jokaisen lisäravinne valikoimiin ja riittoisuutensa vuoksi pullosta riittää vaikka koko perheelle!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää n. 30 ml

Tuotesisältö per annos (1 tippa)

– Bioaktiivinen jodi    200mμg    *133%

Ainesosat: Farmaseuttista laatua oleva nestemäinen jodi, kasviglysereeni (luomu), triplatislattu vesi

* Päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Annostele 1-3 tippaa suuhun ja juo heti perään lasillinen puhdasta vettä. Käytä kerran päivässä, mieluiten aamuisin, tai terveydenhoidon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Mikäli kärsit kilpirauhaseen liittyvistä ongelmista, suosittelemme keskustelemaan tuotteen käytöstä lääkärisi kanssa.

Arviot

  1. Joni K (varmistettu kirjoittaja)

    Huippu tuote! Toinen pullo menossa! 😀

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös