Superprobiootti, Floratrex

Kuuluuko todellisuuteesi vatsavaivoja tai onko yleinen terveytesi heikentynyt? Jos vastasit kyllä niin luultavasti suolistosi mikrobiomi kaipaa tasapainotusta. Superprobiootti on tähän tarkoitukseen hyvä valinta. Suoliston bakteerien merkitys terveyteemme on valtava. Jos olet etsinyt tehokasta ja laadukasta probioottivalmistetta, voit lopettaa, sillä olet löytänyt etsimäsi. Superprobiootti on edistyksellinen ja tehokas probioottivalmiste, josta löytyy 25 tarkoin valittua probioottikantaa sekä PreforPro® prebioottiseos, joka sisältää haitallisia bakteereja syöviä bakteriofageja. Kyseessä on markkinoiden paras probioottivalmiste tukemaan immuunipuolustusta, ruuansulatusta ja suoliston hyödyllisten bakteerien kukoistamista. Kokeile ja totea itse!

  • 25 tarkoin valittua probioottikantaa
  • Tukee immuunijärjestelmää
  • Edistää ruuansulatusta
  • Tasapainottaa mikrobiomia
  • Parantaa ravinteiden imeytymistä

29,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Suolistossamme on valtava määrä bakteereja, joiden merkitys kokonaisvaltaiseen terveyteen on todella suuri. Valitettavasti bakteeriflooran epätasapaino on nykyisin todella yleistä johtuen mm. lisäaineiden, antibioottien, prosessoidun ruuan, huonojen ruokailutottumusten ja toksiinien lisääntymisestä elämässämme. Nämä seikat ovat omiaan heikentämään hyvälaatuisten bakteerien olosuhteita ja kun siihen päälle lisätään vielä tarpeeton sokerin kulutus, jota haitalliset bakteerit käyttävät ravinnokseen, ovat olosuhteet epätasapainolle valmiit.

Jos todellisuuteesi kuuluu jatkuvaa sairastelua, suolistovaivoja, masennusta, iho-ongelmia, ylipainoa ja mielitekoja roskaruokaa kohtaan, on hyvin mahdollista, että suolistosi mikrobiomi on epätasapainossa ja hyvälaatuiset bakteerit kaipaavat vahvistusta. Nämä edellämainitut sekä monet muut terveyshuolet ovatkin aina enemmän tai vähemmän linkittyneenä suoliston mikrobiomin hyvinvointiin. Tutkimuksia suoliston mikrobiomin yhteydestä erinäisiin sairauksiin ja vaivoihin julkaistaan jatkuvasti lisää. Siksi onkin järkevää edistää suoliston bakteerien hyvinvointia laadukkaalla probioottivalmisteella.

Superprobiootti Floratrex on siihen tarkoitukseen paras mahdollinen valinta! Tähän valmisteeseen on valittu 25 probioottikantaa, jotka ovat tutkituimmat ja tehokkaimmat vaihtoehdot luomaan hyvinvointia suolistoosi. Joukosta löytyy myös useita sporemuotoisia kantoja, jotka eivät jää suolistoosi asumaan vaan edistävät tehokkaasti hyvälaatuisten bakteerien kasvua luomalla niille otolliset olosuhteet. Tämän lisäksi valmisteesta löytyy PreforPro® prebioottiseos, joka sisältää haitallisia bakteereja tuhoavia bakteriofageja. Tästä johtuen hyvälaatuiset bakteerit pystyvät lisääntymään huomattavasti tehokkaammin ja nopeammin jolloin tasapaino palautuu helpommin takaisin suolistoosi. Tässä sinulle markkinoiden paras probioottivalmiste, kokeile ja totea itse!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana, jolloin tuotamme eniten arvoa asiakkaillemme. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä ja laadukkaita valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 60 kapselia

Ravintosisältö per annos (2 kapselia)

Probiootti & prebiootti sekoitus 780 mg
(*Bacillus coagulans, *Bacillus subtilis (DE111®), *Lactobacillus paracasei, *Saccharomyces boulardii, *Lactococcus lactis, *Lactobacillus plantarum, *Lactobacillus acidophilus, *Lactobacillus casei, *Streptococcus thermophilus, *Bifidobacterium animalis lactis, *Lactobacillus brevis, *Lactobacillus gasseri, *Lactobacillus bulgaricus, *Lactobacillus delbrueckii, *Bacillus coagulans (Lactospore®), *Lactobacillus fermentum, *Lactobacillus reuteri, *Bifidobacterium longum, *Bifidobacterium bifidum, *Lactobacillus rhamnosus, *Lactobacillus salivarius, *Bifidobacterium breve, *Bifidobacterium lactis, *Bacillus clausii, *Pediococcus acidilactici), PreforPro® Bacteriophage Prebiotic (Myoviridae (LH01), Siphoviridae (LL5), Myoviridae (T4D), Myoviridae (LL12))
Ainesosat: annoksessa minimissään 75 mrd. CFU*, agave-inuliini luomu, akaasiakumi luomu, vegaaninen kapseli (selluloosa), riisinkuoret luomu, ormus mineraalit.

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Ota 2 kapselia 20 min ennen päivän ensimmäistä ateriaa.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Superprobiootti, Floratrex”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös