Syvämieliäänitteet vapauta itsesi

17,90 

17,90 
17,90 
17,90 
17,90 
17,90 
17,90 
17,90 
17,90 
Bulk deal
Quantity Discount
8 14,90 

Aktivoi yläpuolella oleva etuhinta per äänite ostamalla kaikki sarjan äänitteet kerralla.

Kuvaus

Mille kuulostaisi oman elämän perustavanlaatuinen muutos? Haluisitko saavuttaa harmonian, tasapainon ja täyden potentiaalisi? Kaikkihan sitä pohjimmiltaan haluaisivat, mutta niin harvalle se on todellisuutta. Syy siihen miksi elämäsi on sellaista kuin se nyt on johtuu hyvin pitkälle alitajuisen tiedostamattoman mielesi tilasta. Olet varmasti kokeillut joskus muuttaa elämääsi, mutta se on tuntunut hankalalle ja mitään todellista muutosta ei ole tapahtunut? Älä huoli et ole ainoa sillä kun päätös tehdään vain tietoisen mielen tasolla niin hallitsevassa asemassa oleva alitajuinen mielemme ylikirjoittaa sen vaivatta ja todellinen muutos jää tapahtumatta. Onneksi on olemassa syvämieliäänitteet vapauta itsesi kokonaisuus!  Se on tarkoitettu uudelleen ohjelmoimaan alitajuisen mielesi rajoittavat mallit uuteen uskoon sekä antamaan työkalut itseäsi rajoittavien perustunteiden käsittelyyn.

Hyppää siis mukaan tähän kokonaisuuteen joka tarjoaa kaksi korkeavärähteistä äänitettä kuhunkin aihealueeseen. Toinen äänite sisältää ohjatun puhematkan, joka auttaa sinua saavuttamaan sydänyhteyden ja kohtaamaan sisäisen lapsesi ja sitä mukaan käsittelemään elämääsi hallitsevat perustunteet, joka johtaa lopulta vapautumiseen ja lisääntyneeseen harmoniaan elämässäsi. Toisen äänitteen kanssa pääset puolestaan vain rentoutumaan ja avautumaan sen miellyttäville äänimaailmoille samalla kun sinua tukevat subliminaaliset viestit tulevat taustalta ja vaikuttavat tiedostamattomaan mieleesi ja auttavat ohjelmoimaan sitä uudelleen. Nämä viestit ovat siis sinua tukevia affirmaatioita ja koska ne ovat subliminaalisia et oikeastaan kuule niitä vaan ne tulevat taustalta ja menevät suoraan tiedostamattomaan mieleesi. Jokainen syvämieliäänite sisältää varsinaisten äänitteiden lisäksi kattavan PDF-dokumentin, jossa kyseistä aihetta avataan tekstin ja motivoivien opastusvideoiden avulla, jolloin tietoisuus siitä lisääntyy ja tulokset ovat vielä merkittävämpiä.

Vapauta itsesi sarja on tarkoitettu syväluotaavaksi matkaksi itseesi ja vain käsittelemällä nämä siihen kuuluvat perustunteet pystytään luomaan pohja ja perusta uudenlaiselle elämälle, jonka varaan voi alkaa rakentamaan juuri sellaista elämää kun itse haluaa. Tulokset vapauta itsesi sarjan avulla ovat taattu ja sen vuoksi annamme rahat takaisin takuun tälle kokonaisuudelle mikäli koet ettet saanut tuloksia käytyäsi sen läpi. Kokeile ja aloita matka uudenlaiseen vapautuneempaan ja harmonisempaan elämään vaikka heti!

Äänitteitä voi käyttää yksittäin jos kokee tarvitsevansa tukea vain tiettyyn aiheeseen siinä hetkessä, mutta mikäli haluat saavuttaa todellisen muutoksen niin suosittelemme käymään koko sarjan läpi. Syvämieliäänitteiden kanssa työskentely tulisi aina aloittaa kohtaa sisäinen lapsesi äänitteellä ja sen jälkeen käydä äänitteet läpi vapaamuotoisessa järjestyksessä.

Tilattuasi äänitteet pääset nauttimaan niistä samantien. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää latauslinkin ja sieltä löydät äänitteesi sekä kaiken tarvittavan tiedon aiheeseen liittyen.

Jos haluat tietää lisää aiheesta niin pääset lukemaan blogipostauksen painamalla tästä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Syvämieliäänitteet vapauta itsesi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös