Syvämieliäänitteet vapauta itsesi

12,90 

12,90 
12,90 
12,90 
12,90 
12,90 
12,90 
12,90 
12,90 

Kuvaus

Mille kuulostaisi oman elämän perustavanlaatuinen muutos? Haluisitko saavuttaa harmonian, tasapainon ja täyden potentiaalisi? Kaikkihan sitä pohjimmiltaan haluaisivat, mutta niin harvalle se on todellisuutta. Syy siihen miksi elämäsi on sellaista kuin se nyt on johtuu hyvin pitkälle alitajuisen tiedostamattoman mielesi tilasta. Olet varmasti kokeillut joskus muuttaa elämääsi, mutta se on tuntunut hankalalle ja mitään todellista muutosta ei ole tapahtunut? Älä huoli et ole ainoa sillä kun päätös tehdään vain tietoisen mielen tasolla niin hallitsevassa asemassa oleva alitajuinen mielemme ylikirjoittaa sen vaivatta ja todellinen muutos jää tapahtumatta. Onneksi on olemassa syvämieliäänitteet, jotka on tarkoitettu uudelleen ohjelmoimaan alitajuisen mielesi rajoittavat mallit uuteen uskoon!

Hyppää mukaan näiden korkeavärähteisten äänitteiden pariin, jotka auttavat sinua kohtaamaan sisäisen lapsesi ja ohjelmoimaan alitajuisen mielesi uudelleen. Pääset nauttimaan äänitteiden miellyttävistä äänimaailmoista samalla kun subliminaaliset viestit taustalla vaikuttavat tiedostamattomaan mieleesi. Nämä viestit ovat sinua tukevia affirmaatioita ja koska ne ovat subliminaalisia et siis kuule niitä vaan ne tulevat taustalta ja menevät suoraan tiedostamattomaan mieleesi. Vapauta itsesi sarja on tarkoitettu elämää rajoittavien alitajuisten perustunteiden käsittelyyn. Vain käsittelemällä nämä perustunteet pystytään luomaan pohja ja perusta uudenlaiselle elämälle, jonka varaan voi alkaa rakentamaan juuri sellaista elämää kun itse haluaa. Jokainen syvämieliäänite sisältää varsinaisen äänitteen lisäksi vielä kattavan PDF-dokumentin, josta löytyy linkit opastusvideoihin sekä kyseisen äänitteen aihetta avataan jolloin tietoisuus siitä lisääntyy ja tulokset ovat vielä merkittävämpiä. Kokeile ja aloita matka uudenlaiseen vapautuneempaan elämään vaikka heti!

Äänitteitä voi käyttää yksittäin jos kokee tarvitsevansa tukea vain tiettyyn aiheeseen, mutta mikäli haluat saavuttaa todellisen muutoksen niin suosittelemme käymään kaikki äänitteet läpi aloittamalla kohtaa sisäinen lapsesi äänitteellä ja sen jälkeen käymällä äänitteet läpi vapaamuotoisessa järjestyksessä.

Tilattuasi äänitteet pääset nauttimaan niistä samantien. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää latauslinkin ja sieltä löydät äänitteesi sekä kaiken tarvittavan tiedon aiheeseen liittyen.

Jos haluat tietää lisää aiheesta niin pääset lukemaan blogipostauksen painamalla tästä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Syvämieliäänitteet vapauta itsesi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös