Täydenkuun Energiahoito

Ryhmähoito on hyvä valinta kun haluat energiahoitoa ns. yleisemmällä tasolla. Ryhmähoitomme kanavoidaan maskuliini- ja feminiinienergian toimesta, jolloin saavutetaan mahdollisimman kokonaisvaltainen vaikutus hoitoon. Energeettisesti täydenkuun aika on asioiden kasvamista ja kypsymistä täyteen huippuunsa, jonka jälkeen tulee irtoaminen. Mieti vaikka hedelmäpuuta jonka sato kypsyy täyteen huippuunsa ja lopulta irtoaa.

Sama tapahtuu myös täydenkuun aikaan jolloin kuu kasvaa täyteen huippuunsa ja sen energeettistä vaikutusta hyödyntäen tämän ryhmähoidon avulla voit asettaa intention mitä haluaisit irrottaa omista energioistasi. Mieti mikä vanha malli ei enää palvele sinua ja mistä olisit valmis päästämään irti?  Mieti mitkä asiat ja mallit heikentävät elämänlaatuasi ja aseta niistä irtipäästäminen hoidon intentioksi.

Ostettuasi ryhmähoidon saat välittömästi sähköpostiisi tilausvahvistuksen jossa on liitteenä 3-sivuinen PDF-dokumentti, josta käy ilmi kaikki tarpeellinen hoitoon liittyvä. Hyppää avoimin mielin mukaan tähän vanhoja malleja hajoittavaan ryhmähoitoon! Hoidot kestävät noin tunnin ja ne tehdään aina klo 21.00-22.00. Ryhmähoidot tehdään aina samana päivänä kuin täysikuu on. HOIDOT PALAAVAT VALIKOIMIIN VUODEN VAIHTEEN JÄLKEEN.

9,99 

Varasto loppu

Kokemuksia

Hoito oli tosi rauhoittava. On viime päivät ollu tosi rauhaton mieli ja hoidon alussa heti humpsahdin heti todella rentoon mielentilaan. Fyysisinä tuntemuksina tuntui kämmenillä ja kyynärvarsissa painon tunnetta. Hoitokokemus oli oikein positiivinen ja tuli tarpeeseen. Kiitos siitä. – Hanne N.
Tuli hoidon alussa kehoon tärinät ja sitten filmi sammui. Tänään on ärsytystä luopumaani asiaa kohtaan. Muuten energinen ja virkeä olo. – Susanna K.
Kiitos hoidosta. Ei paljon ollut tuntemuksia muuta kuin jossain vaiheessa alkoi palelemaan. Muuten olo oli aika rento ja hyvä olo. – Jari T.

Alkupuolella hoitoa oli nykimistä mutta lopussa oli rento olo, tuntui että voisin nukahtaa. Hoidon aikana tunsin aluksi kämmenissä kuin painalluksen. Jaloissa oĺi kuplintaa ja sirinää, selässä oli lämmön tunnetta, lonkassa pieni terävä kipu. Lopussa oli hieman viileä olo. Olo on tuntunut helpommalle. Kiitos hoidosta – Soile H.

Minun intentio hoidolle oli puhdistava ja halusin päästää irti asioista mitkä eivät enää palvele polkuani. Minulla oli aika paljon tuntemuksia, jotka kertoo että hoito tulee perille, lämpöä, kihelmöintiä sellasta kuplintaa kehossa jne, aluksi tunsin maskuliinista puhdistavaa energiaa, sitten tunsin femiinistä hoivaavaa energiaa ja rentouttavaa energiaa, ja tunsin kuinka painoa lähti rinnastani ja energia hoito laittoi liikkelle asioita, joka on aina siis hyvä asia vaikka tuntu aika lujaa seuraavana päivänä ja vielä tänääkin, lähti puhdistus eteenpäin. Kiitos tosi paljon hoidosta se oli ihana -Klaudia R.

Tosiaan nukahin melko heti, mutta ennen sitä ehin tuntea sydänchakran ja solar plexuksen kohdalla aikamoista paineen tunnetta. Sitä kesti jonkun aikaa ja sen jälkeen paine muuttu kihelmöinniksi, ikään kuin laukes se paine. Hoito oli tosi hyvä kokemus. -Kiira H.

Kiitos vielä täydenkuun ryhmähoidosta. Hoito oli rauhoittava ja olin unenomaisessa tilassa. Sen jälkeisenä yönä uneni olivat intsesiivisiä ja levottomia. Koen, että voimakkaa prosessit alitajunnan tasolla käynnistyivät hoidon jälkeen. -Maria L.
Nukahdin heti ja nukuin todella syvästi näkemättä unia koko yön 😍 oloni on ollut hoidon jälkeen kevyt ja jotenki luottavainen erinäisten asioiden suhteen. Päätä kylläkin on särkenyt paljon. Kiitos ihanasta hoidosta –Tanja H.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Täydenkuun Energiahoito”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös