Ubikinoni Q10 & BioPQQ+Shilajit

Ubikinoni Q10 & BioPQQ+shilajit on edistyksellinen valmiste parantamaan solutason energiantuotantoa, kognitiivisia kykyjä, aivotoimintaa ja tukemaan sydämen terveyttä. Valmisteesta löytyvä koentsyymi Q10 on (kaneka Q10®) luonnollisessa muodossa ja  sopii sinulle loistavasti ollessasi jo hieman ikääntyneempi ja halutessasi lisätä elinvoimaasi, tai jos olet nuorempi ja haluat maksimoida energisyytesi, terävyytesi ja tuottavuutesi pysyen askeleen edellä muita.

  • Edistää solutason energiantuotantoa
  • Tukee sydämen ja aivojen terveyttä
  • Parantaa kognitiivisia kykyjä
  • Suojaa mitokondrioita
  • Hyväksi ikääntyville

62,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Ubikinoni Q10 & BioPQQ+shilajit on edistyksellinen ja potentiaalinen valmiste parantamaan solutason energiantuotantoa, kognitiivisia kykyjä ja aivotoimintaa sekä tukemaan sydämen terveyttä. Valmiste sopii sinulle loistavasti erityisesti jos olet jo hieman ikääntyneempi ja haluat lisätä energisyyttäsi ja elinvoimaasi. Mutta myös jos olet nuorempi ja haluat maksimoida energisyytesi, terävyytesi ja tuottavuutesi pysyen askeleen edellä muita. Valitsemalla tämän tuotteen saat kolme tehokasta lisäravinnetta, jotka on yhdistetty yhdeksi potentiaaliseksi valmisteeksi, jonka ainesosat tukevat toisiaan nostaen tämän valmisteen täysin omalle tasolleen.

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on tärkeässä roolissa energia-aineenvaihdunnassa solujen mitokondrioissa. Lyhyesti voidaankin sanoa, että tämä vitamiinin kaltainen yhdiste on välttämätön energiantuotantosi kannalta! Sitä esiintyy runsaasti paljon energiaa kuluttavissa elimissä kuten sydämessä ja aivoissa ja se auttaa suojaaman niitä. Ikääntyessä kehon Q10-pitoisuudet kuitenkin pienevät ja siksipä Q10 onkin tärkeä erityisesti ikääntyville ihmisille. Valmisteesta löytyvä luonnollinen koentsyymi Q10 (kaneka Q10) on takuuvarma valinta kun haluat ubikinonin suojaavat ja energisoivat vaikutukset elämääsi.

BioPQQ eli Pyrrolokinoliinikinonin tehtävänä on toimia kofaktorina useissa eri entsyymireaktioissa. Jokaisen meidän elimistössä tapahtuu jatkuvasti erilaisia entsyymireaktiota ja mitä paremmin nämä reaktiot toimivat, sitä paremmin se näkyy kokonaisvaltaisessa terveydessä ja hyvinvoinnissa. BioPQQ:lla on vaikutusta mm. mitokondrioiden tuotantoon, eli toisin sanottuna sisäisten energialaitostesi määrä lisääntyy ja tämän ansiosta myös energisyytesi lisääntyy. BioPQQ on lisäksi voimakas antioksidantti ja se on hyväksi erityisesti aivoille, sydämelle ja verisuonille.

Shilajit puolestaan sisältää paljon mineraaleja ja kivennäisaineita sekä humus- ja fulvohappoja. Shilajitia on lisätty valmisteeseen edistämään toisten ainesosien imeytymistä sekä tietysti tuomaan omat hyötynsä pöytään. Sanskritin kielellä Shilajit tarkoittaa ”vuorien valloittajaa ja heikkouksien tuhoajaa”, eikä ihme, sillä shilajitissa on runsaasti kasvipohjaisia orgaanisia mineraaleja, antioksidantteja, aminohappoja ja fytoravinteita. Nämä ovat juuri niitä ainesosia, joita meidän nykyisestä ravinnostamme uupuu ja juuri siksi shilajitilla on niin paljon myönteisiä vaikutuksia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. Tämä maanmainio tehopakkaus energisoi elämäsi uudelle tasolle. Kysymys kuuluukin mihin meinaat käyttää sen kaiken energian?

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 60 kapselia

Ravintosisältö per annos (1 kapseli)

  • Ubikinoni (koentsyymi Q10)      150 mg
  • Shilajit, puhdistettu (luomu)        85 mg
  • BioPQQ (pyrrolokinoliinikinoni)   10 mg

Ainesosat: koentsyymi Q10(kaneka Q10®), shilajit, pyrrolokinoliinikinoni, vegaaninen kapseli, akaasiakumi (luomu), riisinkuori (luomu)

Säilytys: huoneenlämmössä kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Ota 1-2 kapselia päivittäin aterian yhteydessä, tai terveydenhuollon ammatilaisen ohjeistuksen mukaan.

 

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteistamme täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ubikinoni Q10 & BioPQQ+Shilajit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös