UltraBalans

UltraBalans on tehokas kahdeksan yrtin sekoitus, joka on suunnattu parasiittien irroittamiseen, suoliston puhdistamiseen sekä maksan toiminnan edistämiseen. Detoxointi eli kehonpuhdistus onkin järkevää tehdä säännöllisesti, sillä toksiinien määrä ruuassa, ympäristössä ja yleensäkin päivittäisessä elämässämme on suurempi kuin koskaan aiemmin. UltraBalans onkin loistava täsmäisku haitallisia organismeja vastaan!

  • Tukee kehonpuhdistusta
  • Auttaa puhdistamaan suolistoa
  • Suunnattu haitallisia organismeja vastaan
  • Tehokas 8 yrtin sekoitus
  • Käytä yhdessä UltraDetoxin kanssa

34,90 

Saatavuus: Vain 3 varastossa

Kuvaus

Parasiitit ja muut haitalliset organismit ovat yleensä vain etäinen ajatus useimmille ihmisille, mutta todellisuus on kuitenkin se, että valtaosa ihmisistä kantaa mukanaan enemmän tai vähemmän näitä kutsumattomia vieraita. Heikkolaatuinen ruoka ja turhat lisäaineet sekä muut toksiinit ovatkin omiaan luomaan olosuhteet, joissa haitalliset organismit viihtyvät. Jos ajatus toksiineja erittävistä ja ravinteitasi kuluttavista haitallisista organismeista ei tunnu houkuttelevalle, on UltraBalans jotain, mitä kannattaa kokeilla.

Kyseessä on tehokas kahdeksan yrtin sekoitus, joka on suunnattu parasiittien irroittamiseen, suoliston puhdistamiseen sekä maksan toiminnan edistämiseen. Detoxointi eli kehonpuhdistus onkin järkevää tehdä säännöllisesti, sillä toksiinien määrä ruuassa, ympäristössä ja yleensäkin päivittäisessä elämässämme on suurempi kuin koskaan aiemmin. UltraBalans onkin loistava täsmäisku haitallisia organismeja vastaan ja hyvä lisä puhdistuskuurin yhteyteen!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 90 kapselia

Ravintosisältö per 4 kapselia

-Mustapähkinäpuun hedelmäkuppi    440 mg

-Koiyrtti                                              400 mg

-Mausteneilikka                                240 mg

-Inkivääri                                           180 mg

-Oliivipuunlehti                                   40 mg

-Pau d’arcon kaarnaa                         40 mg

-Maarianohdake                                  40 mg

-Kurkuma                                             40 mg

Ainesosat: mustapähkinäpuun vihreä hedelmäkuppi (Juglans nigra), koiyrtti (Artemisia absinthium), piimaa, happamuudensäätöaine (fumaarihappo) mausteneilikka (Syzygium aromaticum), inkivääri ( Zingiber officinale), oliivipuun lehti (Olea europea), pau d´arcon kaarnaa, maarianohdake (Silybum marianum), kurkuma (Curcuma longa), vegaaninen kapseli (puun selluloosasta)

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Ota 2 kapselia kahdesti päivässä 3-6 viikon ajan. Voit aloittaa käytön 1/3 tai 1/2 annoksella ja nostaa sen vähitellen ohjeistuksen tasolle.

Käytä yhdessä UltraDetoxin kanssa.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UltraBalans”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös