UltraDetox

UltraDetox on yrtti- ja kuituvalmiste, joka on suunnattu elimistön ja suoliston puhdistukseen. Jauhe koostuu 35 yrtin sekoituksesta ja runsaasta määrästä kuituja. Tämä yhdistelmä puhdistaa tehokkaasti suolistoa, maksaa, munuaisia, keuhkoja sekä ihoa. Detoxointi eli kehonpuhdistus onkin järkevää tehdä säännöllisesti, sillä toksiinien määrä ruuassa, ympäristössä ja yleensäkin päivittäisessä elämässämme on suurempi kuin koskaan aiemmin. UltraDetox on loistava valinta tukemaan sinua näissä tavoitteissa!

  • Loistava tuote kehonpuhdistukseen
  • Puhdistaa tehokkaasti suolistoa
  • Hyvä apu ummetukseen
  • Tehokas 35 yrtin kuitupitoinen sekoitus
  • Käytä yhdessä UltraBalansin kanssa

39,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Detoxointi eli kehonpuhdistus on yksi tärkeimmistä asioista kun halutaan tavoitella tai ylläpitää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kehonpuhdistus onkin järkevää tehdä säännöllisesti, sillä toksiinien määrä ruuassa, ympäristössä ja yleensäkin päivittäisessä elämässämme on suurempi kuin koskaan aiemmin. Elimistöllämme on kyllä kyky hankkiutua eroon toksiineista, mutta sen kapasiteetti on rajallinen. Kun tämä kapasiteetti ylitetään, joutuu elimistömme varastoimaan toksiinit mm rasvakudokseen, jossa ne aiheuttavat jatkuvaa matala-asteista tulehdusta. Harvemmin tulee ajateltua, että altistumme päivittäin jopa kymmenille tuhansille erilaisille toksisille kemikaaleille. Siksi säännöllistä kehonpuhdistusta voidaakin pitää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kulmakivenä.

UltraDetox on loistava valinta tähän tarkoitukseen. Tuotteen sisältämä jauhe koostuu 35 yrtin sekoituksesta ja runsaasta määrästä kuituja. Tämä yhdistelmä auttaa puhdistamaan tehokkaasti suolistoa, maksaa, munuaisia, keuhkoja sekä ihoa. Jos todellisuuteesi kuuluu jatkuvaa väsymystä, aivosumua tai jatkuvia terveysvaivoja on mahdollista, että elimistösi on puhdistuskuurin tarpeessa. UltraDetox onkin hyvä valinta keventämään oloasi ja tukemaan kehon luonnollisia puhdistautumismekanismeja. On aika riisua toksisen kuormituksen raskas viitta ja elää virkeämpää elämää!

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 270 g yrttiseos jauhetta

Ravintosisältö per annos (2 tl=n.6 g)

  • Energiaa            20 kcal / 87kj
  • Hiilihydraatteja                   5 g
  • Kuitua                                 5 g
  • Psylliumkuori                   3.6 g

Ainesosat: Psylliumsiemenkuori, guarkumi, lakritsinjuuri, omenakuidut, hibiscuskukka, luonnolliset makuaineet (appelsiini ja vadelma), rohtopaatsama, mustan pähkinäpuun hedelmäkuppi, sinimailanen, aloe vera, tyrni, vaxporsjuuri, punajuuri, bentoniittiisavi, mustikka, rautayrtti, iso takiaisjuuri, kissanminttu, metsätähti, valkosipuli, rakkolevä (merilevä), lääkemalvajuuri, piparminttu, kurpitsansiemen, salvia, punajalava, timjami, raparperi, papaija, crispus, yucca, mausteneilikka, kaneli, cayennepippuri, voikukanjuuri, inkivääri, oliivinlehti.

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton – vegaaninen

Käyttö

Ota 2 tl (n.6 g) kahdesti päivässä veteen tai nesteeseen sekoitettuna. Voit aloittaa käytön 1/3 tai 1/2 annoksella ja nostaa sen tasaisesti ohjeistuksen tasolle.

Käytä yhdessä UltraBalansin kanssa

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UltraDetox”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös