Villilohenöljy, Alaskan Salmon Oil

Villilohenöljy on puhdas ja laadukas valinta turvaamaan omega 3 -rasvahappojen saanti. Villinä pyydetystä Alaskan lohesta saatu öljy on hienovaraisesti prosessoitu ja tämän jälkeen kapseloitu laadukkaisiin licaps® -kapseleihin. Omega 3 -rasvahapot ovat meille välttämättömiä ja auttavat esimerkiksi lievittämään tulehdusta, DHA ja EPA puolestaan ovat hyväksi sydämelle ja aivoille. Kalaöljyissä on kuitenkin eroja ja koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain lisäravitsemuksen parhaat palat päädyimme ottamaan tämän huippulaatuisen tuotteen valikoimiimme.

  • Laadukas villilohenöljy
  • Minimaalisesti prosessoitu
  • Hyväksi sydämelle ja verisuonille
  • Laskee matala-asteista tulehdusta

25,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Omega 3 -rasvahapot ovat meille välttämättömiä ja niillä on tärkeä rooli kokonaisvaltaisessa terveydessä. Elämme tulehdusta ylläpitävien omega 6 -rasvahappojen kyllästämässä maailmassa ja siksi on ensiarvoisen tärkeää varmistaa riittävä omega 3 -rasvahappojen saanti. Ne auttavat mm. lievittämään jatkuvaa matala-asteista tulehdusta ja DHA ja EPA ovat hyväksi erityisesti sydämelle ja aivoille. Haluammekin tarjota asiakkaillemme mahdollisimman puhtaan, laadukkaan ja minimaalisesti prosessoidun kalaöljyvalmisteen tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Valmisteesta löytyvä villinä pyydetystä Alaskan lohesta saatu öljy on hienovaraisesti ja minimaalisesti prosessoitu. Lisäksi valmisteen lohiöljy on kapseloitu koviin licaps® -kapseleihin, jotka eivät sisällä lainkaan kyseenalaisia plasticizers-yhdisteitä. Näitä yhdisteitä löytyy yleensä pehmytkapseleista, jotka ovat yleisiä öljypohjaisissa lisäravinteissa. Tuotteessa oleva MSC-sertifikaatti kertoo puolestaan siitä, että tuotteeseen liittyvä kalastus on kestävää ja näin kalakannat pysyvät elinvoimaisena. Tässä sinulle korkealuokkainen kalaöljyvalmiste tukemaan omega 3-rasvahappojen saantiasi.

Miksi me

Valitsemalla tuotteemme tiedät saavasi ainoastaan laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia ja mahdollisimman luonnollisia lisäravinteita ja luontaistuotteita. Voitkin olla rennoin mielin ilman huolta GMO-pohjaisista ainesosista tai muista epämääräisistä lisä- ja täyteaineista.

Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman laadukkaana asiakkaidemme hyödyksi. Suosimme luomulaatuisia tuotteita ja myös muita edistyksellisiä valmisteita. Olemmekin valinneet tietoisesti valikoimiimme vain parhaat palat!

Sisältö

Sisältää 90 kapselia

Ravintosisältö per annos (3 kapselia)

  • Lohiöljy         3 g
  • Omega 3       900 mg
  • EPA               210 mg
  • DHA              180 mg
  • A-vitamiini     13 μg            *1%

Ainesosat: lohiöljy, kapseli (kalagelatiini), auringonkukkaöljy, rosmariini lehtiuute

*päivittäisestä saantisuosituksesta

Säilytys: huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

gluteeniton – laktoositon – maidoton – soijaton

Käyttö

Ota 3 kapselia päivittäin aterian yhteydessä, tai terveydenhuollon ammattilaisten ohjeistuksen mukaan.

Huomautukset

Ravintolisää ei ole tarkoitettu korvaamaan terveellisiä elämäntapoja. Parhaat tulokset saavutetaankin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja, näin saat tuotteista täyden potentiaalin irti. Pidäthän tuotteet myös lasten ulottumattomissa, etkä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Mikäli olet raskaana, lääkityksen alaisena tai olet muuten epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa tuotteen käytöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Villilohenöljy, Alaskan Salmon Oil”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös