Kehon puhdistus ja kokonaisvaltainen terveys

Tämä kirjoitus voitaisiin aloittaa toteamuksella; jos ihminen haluaa saavuttaa kokonaisvaltaisen terveyden ja täyden potentiaalinsa on kehon puhdistus välttämättömyys nykymaailmassamme. Olitpa siitä tietoinen tai et niin altistumme toksiselle kuormitukselle modernissa maailmassamme enemmän kuin koskaan aiemmin. Saasteiden, raskasmetallien, mikromuovin, torjunta-ainejäämien ja lisäaineiden koktaili on käsittämättön suuri ja sillä onkin moninaisia vaikutuksia terveyteemme. Elimistömme pystyy toki käsittelemään ja poistamaan näitä toksisia elementtejä, mutta silläkin on rajansa. Ja kun nämä rajat ylitetään jatkuvasti ei sille jää muuta vaihtoehtoa kuin alkaa varastoida näitä toksisia elementtejä kudoksiin. Sinne kerääntyessään ne eivät muutu yhtään vähemmän haitalliseksi, vaan määrän lisääntyessä myös negatiiviset vaikutukset lisääntyvät. Valitettavasti tämä elämänlaatua heikentävä liiallinen toksinen kuormitus on todellisuutta valtaosalle Suomalaisista.

Toksisen kuormituksen vaikutukset

Mitä tämä kemikaalikuorma sitten oikeasti tekee meille? No ei ainakaan mitään hyvää! Monet näistä toksisista elementeistä ovat karsinogeenisiä eli syöpää aiheuttavia sekä lisäävät ja ylläpitävät matala-asteista tulehdusta. Ei ole siis ihme, että syöpä ja muut elämäntapasairaudet lisääntyvät hurjaa vauhtia sillä elimistössämme vallitseva toksinen kuormitus luo niille oikein otolliset olosuhteet manifestoitua. Näillä toksisilla kemikaaleilla on myös muita ikäviä vaikutuksia. Nimittäin osa niistä voi tehdä sinut esimerkiksi ylipainoiseksi. Eli vika ei siis välttämättä ollutkaan sinun laiskuudessa vaan obesogens ryhmän kemikaaleissa. Obesogens tulee sanasta obese, joka tarkoittaa liikalihavaa. Tai mille kuulostaa annos xenoestrogens ryhmän kemikaaleja? Tällä tarkoitetaan käytännössä estrogeenihormonin kaltaisesti toimivia kemikaaleja. Jotkut kemikaalit toimivat myös mutageenisesti ja voivat aiheuttaa jopa pysyvää mutaatiota DNA tasolla. Tuttavallisemmin näitä kemikaaleja kutsutaan myös endocrine disruptoreiksi eli hormonitoimintaa häiritseviksi kemikaaleiksi. Nämä toksiset elementit siis vaikuttavat meidän endokannabinoidijärjestelmään, joka on suurelta osin vastuussa elimistömme tasapainosta säätelemällä sen hormonitoimintaa. Kun tähän lisätään vielä toksisten elementtien tuhoava vaikutus suoliston mikrobiomiin, joka on käytännössä terveytemme perusta alkaa olosuhteet olemaan valmiit vaikka ja minkälaiselle vaivalle ja epätasapainolle.

Mietitäänpä asiaa vielä hetki eli hormonitoiminta häiriintyy ja menee epätasapainoon? Sillä ei taida ollakkaan ihan vain yksi tai kaksi jälkiseurausta vaan lista on todella pitkä aina tunnepuolelta aineenvaihduntaan ja muihin hormonaalisiin seikkoihin. Samaa voidaan miettiä myös mikrobiomin suhteen. Nimittäin suoliston mikrobiomilla on todella suuri merkitys kokonaisvaltaiseen terveyteen aina immuunipuolustuksesta hyvinvoivaan ja terveeseen suoliston toimintaan. Liiallisen toksisen kuormitukseen liittyy myös usein jatkuvaa väsymystä ja uupumusta, toistuvia pääkipuja, iho-ongelmia, autoimmuunisairauksia, haasteita pudottaa painoa sekä keskittymisvaikeuksia. Listaa ja yksityiskohtia voisi jatkaa vaikka loputtomasti. Asia onkin helppo tiivistää siten, että toksiset elimistöömme kuulumattomat kemikaalit ovat mukana lähes kaikissa terveys haasteissa enemmän tai vähemmän.

Ongelmista ratkaisuihin

Tärkeintä on luonnollisesti elämäntapamuutos. Yksinkertaisuudessaan se tarkoittaa pitkälle prosessoitujen ruokien vaihtamista mahdollisen luonnolliseen ja alkuperäisessä muodossa olevaan ruokaan. Luomulaatuinen ruoka on aina hyvä valinta sekä mahdollisimman luonnolliset hygienia tuotteet ja muut vastaavat on järkevä valinta.Toksinen kuormitus ja sen tuomat ongelmat ovat toki hmisten tiedossa jossain määrin ja siksi markkinoilla on tarjolla erinäisiä kehonpuhdistus valmisteita kuten detox-laastareita, detox-teetä, ja erinäisiä yrttivalmisteita tai pieniä tuotepaketteja. Nämä kaikki ovat tietysti positiivinen asia ja antavat kyllä joitain hyötyjä, mutta kun puhutaan todellisesta kehonpuhdistuksesta jolla tavoitellaan monitasoisia hyötyjä ovat nämä edellämainitut asiat lähinnä hiekkalaatikko tason juttuja.

Hyvänä esimerkkinä kokonaisvaltaisesta Detox paketista, jolla haetaan monitasoisia hyötyjä on valikoimistamme löytyvä Detox-Kuuri XL. Jotta tämä nyt ei menisi ihan omakehun puolelle on varmasti syytä hieman avata tätä asiaa. Ensimmäisenä voidaan nostaa esille kuurin kesto. Nimittäin kun halutaan tehdä tehokas puhdistuskuuri sen keston tulisi olla yli kuukausi. Tämä johtuu kuun syklistä, joka on yhteydessä haitallisten mikro-organismien lisääntymiseen. Eli kaikista paras teho ja tulokset saavutetaan riittävän pitkällä kuurilla ja oikeilla tuotteilla. Mitä sitten on nämä oikeat tuotteet? Ei ole olemassa varsinaisesti oikeita tai vääriä tuotteita vaan sillä viitataan tuotteisiin joilla saavutetaan monimuotoisia hyötyjä ja edistetään kokonaisvaltaista terveyttä monella tasolla. Ja juuri se tekee tästä Detox-Kuuri XL paketista niin tehokkaan.

Paketti on suunniteltu siten, että sen sisältämät tuotteet edistävät kehonpuhdistukseen liittyvien elinten toimintaa kuten maksan ja munuaisten sekä sapen toimintaa, joka on erittäin tärkeässä roolissa kehonpuhdistuksessa. Tämän lisäksi se auttaa häätämään haitallisia mikro-organismeja, kuten sieniä, hiivoja, loisia ja muita haitallisia mikrobeja. Se auttaa myös tasapainottamaan mikrobiomia sekä puhdistamaan tehokkaasti suolistoon kertynyttä biofilmiä ja siellä pitkään olleita kuona-aineita todella tehokkaasti. Käytännössä se auttaa vähentäämään elimistön toksisen kuormituksen määrää sitomalla toksisia elementtejä itseensä sekä tarjoaa lisähyötyjä mm. alkalisoimalla kehoa ja edistämällä ravinteiden imeytymistä. Detox-Kuuri XL tarjoaakin sinulle markkinoiden monipuolisimman ja laajamittaisimman kehonpuhdistuksen. Kyseessä on 40-45 päivän kuuri johon sisältyy kattava info, josta löytyy tarkat ohjeet kuurin suorittamiseen sekä ohjeita kuuria tukeviin muutoksiin ruokavaliossa ja elämässä. Jos olet kyllästynyt kantamaan toksisen kuormituksen raskasta viittaa ylläsi niin valitse tämä paketti matkalle kohti kirkkaampaa ja kokonaisvaltaisesti terveempää elämää.

TTHyvinvointi, mukanasi matkalla kohti tietoisempaa terveyttä ja hyvinvointia

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
tthyvinvointi

tthyvinvointi

Olen Janne TTHyvinvoinnin perustaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija. Näkemykseni terveydestä on hyvin laaja mm. omakohtaisten kokemusten sekä jatkuvan itsensä kehittämisen vuoksi. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä erittäin laaja tietoisuuteni pystyn tarjoamaan hyvin edistyksellisiä ratkaisuja ihmisten kokonaisvalteiseen hyvinvointiin. Katson siis ihmistä fyysisestä, henkisestä, mentaalisesta ja energeettisestä näkökulmasta ja kun nämä kaikki otetaan huomioon saavutetaan kestävää hyvinvointia kaikilla tasoilla! Tietoinen Terveys ja Hyvinvointi on luotu intohimosta kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin sekä keinoksi jakaa sitä eteenpäin.
Vieritä ylös