Maksuehdot

Maksutavat

1) Verkkopankkimaksut

Voit maksaa seuraavilla pankkipalveluilla: Osuuspankki, Danske Bank, Handelsbanken, Tapiola,  Ålandsbanken, S-pankki,  Aktia, Säästöpankki, Paikallisosuuspankit, Nooa Säästöpankki ja Nordea.  Luottokunnan MasterCard, Visa, Visa Electron ja Eurocard-korteilla voi myös maksaa.

Maksupalvelutarjoaja: Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

2) Korttimaksut ja mobiilimaksu

Voit maksaa myös korttimaksulla seuraavilla korteilla: Visa, Visa Electron, Mastercard, tai mobiilimaksutavoilla mobilepay, pivo tai OP-siirto.

Tuotteen palautusoikeus

Tuotteet joiden sinetti on avattu ei ole palautusoikeutta. Jos haluat palauttaa avaamattoman tuotteen ota yhteyttä asiakaspalvelu@tthyvinvointi.fi.

Rekisteröityminen

Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä, mutta rekisteröitymällä voit seurata tilauksiasi ja hallinnoida tietojasi helposti.

Vieritä ylös