Mitä on sähköyliherkkyys?

Siinäpä vasta hyvä kysymys. Jos nimittäin jos kysyt sitä lääkäriltä tai virallisilta tahoilta, se on harhaa! Muualla maailmassa sähköherkkyyteen suhtaudutaan kuitenkin tosissaan ja se tunnistetaan oikeaksi ongelmaksi. Yleensä sähköyliherkkyyttä aiheuttaa sähkömagneettinen säteily eli EMF-säteily. Nykymaailmassa EMF-säteilyltä välttyminen on kuitenkin haastavaa, sillä telemastoja löytyy lähes jokaisesta kolkasta ja vastaanotin (puhelin) kulkee mukanamme jatkuvasti.

Joku voi tietysti pitää erikoisena sitä, että EMF-säteilyn negatiivisista vaikutuksista ei puhuta juuri mitään julkisessa keskustelussa. Valitettavasti tässäkin asiassa on toistumassa sama vanha kaava kuten esimerkiksi torjunta-aineglyfosaatin kohdalla, eli haitalliset vaikutukset kyllä tiedettiin alusta alkaen mutta ne pidettiin salassa kuluttajilta. Tai jos katsotaan hieman kauemmas menneisyyteen, oli tupakointi jopa lääkärien suosittelemaa toimintaa ja tupakansavu vakioelementti lentokoneissa ja ravintoloissa, eikä sen haitallisuutta kyseenalaistettu. Sama kaava toteutuu myös EMF-säteilyn kanssa. Sen haitallisuus on kyllä tiedossa, mutta rahoituksella kontrolloitu tiede, joka on lähes uskonnon kaltainen järjestelmä hyväksyy vain virallista linjaa tukevat tutkimukset ja näkemykset. Aluksi saatat olla kunnioitettu ja arvostettu tutkija mutta poiketessasi virallisesta linjasta sinut mustamaalataan, näkemyksiäsi ei kuunnella, rahoituksesi lopetetaan ja muutut tiedeyhteisössä hylkiöksi. Ei kovinkaan houkutteleva polku, mutta silti sadat arvostetut tutkijat ja tuhannet tutkimukset varoittavat EMF-säteilyn ja erityisesti 5G:n haitallisuudesta ja siksi useat maat ovat lykänneet sen käyttöönottoa.

Sähköherkkyydessä on siis lopulta kyse siitä, että yksilö tuntee helpommin ja vahvemmin sähkömagneettisen säteilyn negatiiviset vaikutukset. Vaikka et siis kokisi tai tuntisi EMF-säteilyn negatiivisia vaikutuksia, ei se tarkoita sitä etteikö se silti vaikuttaisi sinuun. Ihminen adaptoituu todella helposti muutoksiin ja jos asut kaupunkialueella, kehosi on pakotettu sopeutumaan lisääntyneeseen säteilyyn. Nykyisin luonnossa olemisen positiiviset vaikutukset tuntuvatkin yhä selkeämmin, kun poistumme kaupungin sähkösumusta ja vähennämme altistusta nykypäivän hajuttomalle, mauttomalle ja näkymättömälle ”tupakansavulle” eli tuttavallisemmin EMF-säteilylle.

Miksi EMF-säteily on haitallista?

Sähkömagneettinen säteily ja sen intensiteetti on kehittynyt vuosituhannen alusta todella paljon. Olemme siirtyneet 2G-yhteyksistä aina 5G-yhteyksiin asti ja myös harvemmin asutuilla alueilla 4G-yhteydet ovat arkipäivää. Näistä yhteyksistä uusin eli 5G toimii kuitenkin millimetriaallonpituudella perinteisten mikroaaltojen sijaan. 90-luvulla päätetyt raja-arvot, jotka perustuvat eläinkokeissa havaittuihin käytösmuutoksiin ja solujen lämpenemiseen kaipaavatkin monen tutkijan mielestä päivitystä ja ovat vain pintaraapaisu todellisuudesta.

Yleinen ongelma onkin siinä, että EMF-säteilyllä on havaittu olevan paljon muitakin fysiologisia vaikutuksia. Lista tutkimuksista on pitkä mutta jos nostetaan esille pari isointa epätasapainon aiheuttajaa terveydellemme. Ensimmäisenä voidaan mainita havainto EMF-säteilyn negatiivisesta vaikutuksesta suolistomme bakteerien tasapainoon. Suolistomme bakteerit ja niiden tasapaino on yksi tärkeimmistä asioista yleisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. EMF-säteilyn onkin havaittu edistävän haitallisten bakteerien lisääntymis- sekä vastustuskykyä luoden näin epätasapainoa suoliston mikrobiomiin.(1) Toinen tärkeä havainto on EMF-säteilyn negatiivinen vaikutus solujemme jänniteohjattuun kalsiumkanavaan.(2) Sen häiriintynyt toiminta vaikuttaa moniin kehomme toimintoihin aiheuttaen epätasapainoa sekä oksidatiivista stressiä, joka tunnetaan myös tuttavallisemmin jatkuvana matala-asteisena tulehduksena. Matala-asteinen tulehdus on puolestaan linkittyneenä useimpiin sairauksiin vaivoihin. Ei kovinkaan houkuttelevaa!

Asiaa voidaan katsoa myös metafyysisestä näkökulmasta, jolloin ymmärretään se, että kaikki materia on energiaa eri värähtelytasoilla. Myös me ihmiset olemme energiaa jolla on oma värähtelytasonsa. Tämä tietysti vaikuttaa loogiselle, sillä olemmehan eläviä olentoja. Kuitenkin myös näennäisesti paikallaan olevat asiat, kuten pöytä tai vaikkapa kivi ovat perimmäiseltä olemukseltaan energiaa, jotka värähtelevät tietyllä tasolla. Voidaankin siis sanoa, että elämme jatkuvasti liikkeessä olevassa ja värähtelevässä todellisuudessa.

Luonnollista ja tasapainoista värähtelyämme häiritsee kuitenkin luonteeltaan epätasapainoinen EMF-säteily. Tilannetta voisi verrata vaikka siihen, että menet kuuntelemaan klassisen musiikin sinfoniaa, jossa muutama soittaja on korvattu ensikertalaisilla. Jokainen varmasti ymmärtää, että lopputulos ei ole kovinkaan harmoninen vaan siitä muuttuu tuskallista kuunneltavaa. Valitettavasti tämä on tavallaan todellisuutta jokapäiväisessä elämässämme ja sen aiheuttaja on epätasapainoinen EMF-säteily. Vaikka emme näe tai kuule sitä kuten emme näe tai kuule kiven tai pöydän värähtelyä, vaikuttaa se silti meidän omaan värähtelyymme jatkuvasti luoden epätasapainoa.

Ongelmista ratkaisuihin

Luonnollisesti suurin EMF-säteilyn lähde elämässämme on melkein käteen kiinni kasvanut puhelin. Älylaitteet tuovat elämään kyllä paljon helppoutta. Harvemmin tulee kuitenkaan ajateltua, että mukanamme kulkeva puhelin on todellisuudessa antennivastaanotin, joka vastaanottaa ja lähettää dataa sähkömagneettisen säteilyn muodossa. Erityisesti syrjäseudulla asuvien kannattaa olla tietoisia puhelimen säteilystä, sillä yhteysasemat ovat kauempana ja siksi puhelin joutuu nostamaan tehot moninkertaiseksi pitääkseen yhteyden yllä. Onneksi puhelimen ja muiden langattomien laitteiden säteilyn harmonisointiin on olemassa ratkaisuja. Haluammekin esitellä langattomiin sekä langallisten laitteiden harmonisointiin tarkoitetun Harmonic Shieldin!

Harmonic Shield ei siis eliminoi tai heikennä laitteesi EMF-säteilyä vaan se luo ympärilleen vahvan kentän, joka kumoaa laitteesta tulevan sähkömagneettisen säteilyn haitalliset vaikutukset. Tämä suoja on laboratorio testattu ja se vähentää puhelimen säteilyä mittaavaa SAR (specific absorption rate) arvoa yli 97%. Tuotteen teho perustuu patentoituun seokseen, joka sisältää harvinaisia maametalleja eli lantanoideja sekä turmaliinia. Yhdessä nämä elementit tuottavat runsaasti negatiivisia ioneja sekä FIR (Far Infrared Radiation) jotka ovat hyödyllisiä yleiselle terveydelle ja kumoavat yhdessä lähes täysin laitteesi EMF-säteilyn haitalliset vaikutukset.

Data-analyysi Harmonic Shieldin testituloksista ja linkki tutkimukseen

Kuten aiemmin mainitsin, kyse on loppupeleissä värähtelystä. Asia voidaan tarkastella esimerkiksi vesianalyysin avulla. Yläpuolella näkyvässä kuvaparissa on mikroskooppikuvaa vedestä, joka on altistettu puhelimen EMF-säteilylle (sample 2) ja toisessa kuvassa (sample 1) näkymä vedestä. joka on altistettu puhelimen harmonisoidulle EMF-säteilyllä. Julkisessa keskustelussa harvemmin esille tuotu asia on se, että vesi reagoi energiaan ja pystyy varastoimaan sitä. Kuten kuvista nähdään harmonisoitu säteily saa aikaan kauniin ja harmonisen kuvion kun taas epäharmoninen säteily saa aikaan sekalaisen ja epätasapainoisen kuvion. Tässä vaiheessa onkin syytä muistaa, että koostumme yli 70% vedestä ja siksi sen energeettistä tilaa on syytä vaalia.

Harmonic Shield sopii kaikkiin langattomiin ja langallisiin laitteisiin kuten puhelimeen, tablettiin, tietokoneeseen, wifi reitittimeen, etäluettavaan sähkömittariin, televisioon, itkuhälyttimiin ja muihin vastaaviin eikä se myöskään kulu loppuun! Tämän lisäksi se voi auttaa parantamaan laitteiden akunkestoa, latausaikaa ja niiden elinkaarta. Sano ei laitteiden haitalliselle EMF-säteilylle ja suojaa itsesi ja läheistesi laitteet Harmonic Shieldin avulla. Klikkaa itsesi kauppaan Tästä ja valitse sinulle sopiva paketti

TTHyvinvointi, Mukanasi matkalla kohti tietoisempaa terveyttä ja hyvinvointia.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
tthyvinvointi

tthyvinvointi

Olen Janne TTHyvinvoinnin perustaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija. Näkemykseni terveydestä on hyvin laaja mm. omakohtaisten kokemusten sekä jatkuvan itsensä kehittämisen vuoksi. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä erittäin laaja tietoisuuteni pystyn tarjoamaan hyvin edistyksellisiä ratkaisuja ihmisten kokonaisvalteiseen hyvinvointiin. Katson siis ihmistä fyysisestä, henkisestä, mentaalisesta ja energeettisestä näkökulmasta ja kun nämä kaikki otetaan huomioon saavutetaan kestävää hyvinvointia kaikilla tasoilla! Tietoinen Terveys ja Hyvinvointi on luotu intohimosta kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin sekä keinoksi jakaa sitä eteenpäin.
Vieritä ylös