Sivuston avaus

Arvoisat asiakkaat, on tullut aika avata tthyvinvointi.fi -verkkokauppa. Nimi TTHyvinvointi tulee sanoista Tietoinen Terveys ja Hyvinvointi. Tämä kuvastaa hyvin meidän näkemystämme terveydestä ja hyvinvoinnista. On selvää, että yksilön pitää tulla tietoiseksi valinnoistaan ja siitä, mikä vaikutus niillä on omaan terveyteen ja hyvinvointiin. Vain näin voidaan saavuttaa kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kyse ei ole siis tuurista, vaan valinnoista ja ajatusmallien muuttamisesta omaan terveyteen liittyen. Verkkokaupan oli tarkoitus aueta jo kesäkuun puolella, mutta valitettavasti byrokratia ja säädökset hidastivat toiminnan aloitusta. Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, että verkkokauppa on nyt auki, vaikkakin sivuston julkaisuun suunniteltua tuotevalikoimaa jouduttiin hieman supistamaan alkuperäisestä. Näinhän se monesti menee, että aloitus on se kaikista vaikein vaihe.

Miksi ylipäätään päädyin perustamaan verkkokaupan? Vastaus on helppo; ensinnäkin terveys ja hyvinvointi on intohimoni ja uskon, että näin voin jakaa sitä omalta osaltani myös muille. Toisekseen haluan ylläpitää hieman erilaista verkkokauppaa yksinkertaisuuden ja selkeyden ollessa kulmakivet, joilla mennään eteenpäin nyt ja jatkossa. Uskonkin näin tarjoavani miellyttävän ostokokemuksen asiakkaalle. Usein verkkokaupat ovat täynnä myynnillisiä ärsykkeitä ja tarjouksia, joilla yritetään saada asiakas ostamaan lisää, mikä puolestaan usein vie selkeyttä ja yksinkertaisuutta pois ostokokemuksesta. Haluankin osoittaa arvostukseni asiakasta kohtaan tarjoamalla mahdollisimman selkeän ja laadukkaan, mutta ärsykkeistä riisutun ostokokemuksen hektisessä nykymaailmassa.

Mitä voit odottaa meiltä jatkossa? Ajatuksena on laajentaa tuotevalikoimaa ja sitä mukaa myös kehittää verkkokauppaa vastaamaan päivitettyä valikoimaa. Tavoitteena ei kuitenkaan ole massiivinen valikoima tuotteita, vaan suppea, mutta kattava valikoima laadukkaita, puhtaita, potentiaalisia sekä mahdollisimman luonnollisia tuotteita sinun hyvinvointisi tueksi. Laatuhan tunnetusti korvaa määrän. Suunnitelmissa on myös kasata tuotepaketteja esimerkiksi kehonpuhdistukseen. Tietysti tarkoitus on myös tuottaa sisältöä tänne blogiin liittyen tuotteisiimme sekä yleisesti ottaen terveyteen ja kuinka voit ottaa sen hallintaan omilla valinnoillasi.

-Hyvää loppukesää

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
tthyvinvointi

tthyvinvointi

Olen Janne, hyvinvoinnin asiantuntija ja holistisen terveyden puolestapuhuja. tthyvinvointi.fi on luotu ennen kaikkea intohimosta kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin sekä keinoksi jakaa sitä eteenpäin.
Vieritä ylös