Toimitusehdot

Tilaaminen

Kaikki tilaukset tehdään ja maksetaan verkkokaupassa.

Laitamme tilaukset postiin kaksi kertaa viikossa, arkisin alkuviikosta ja loppuviikosta. Postin toimitusaika lähetyksille on yleensä 2-3 päivää.

Toimitustavat

1) Postilla – kotimaahan kiinteä postimaksu 5,90 e painosta riippumatta.

Tuotteet voit noutaa valitsemastasi postitoimipaikasta tai pakettiautomaatista

2) Tilaaminen ulkomaille. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita vain kotimaahan. Mikäli haluat tilata ulkomaille tai Ahvenanmaalle, tilauksen arvon pitää olla yli 100 euroa. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilauksen tekemistä. asiakaspalvelu@tthyvinvointi.fi.

Palautusehdot

Lisäravinteet ja lisäravinnepaketit tai harmonic shieldit eivät ole palautuskelpoisia mikäli tuotteen/tuotteiden sinetti on avattu. Mikäli asiakas haluaa palauttaa sinetissä olevia ostamiaan tuotteitaan tulee hänen maksaa postimaksu ja ilmoittaa palautuksesta asiakaspalvelu@tthyvinvointi.fi.

Tuotteille Energeettiset etähoidot on rahat takaisin takuu jos koet, että et saanut hoidosta mitään vaikutuksia. Tarkemmat tiedot takuusta löydät hoidon mukana tulevasta PDF-dokumentista.

Tuotteelle Syvämieliäänitteet vapauta itsesi kokonaisuudelle on täysi rahat takaisin takuu mikäli et saavuta merkittävää vapautumista omaan elämääsi käytyäsi kyseisen ohjelman läpi noudattaen ohjeita työskentelyyn.

Vieritä ylös