Toimitusehdot

Tilaaminen

Kaikki tilaukset tehdään ja maksetaan verkkokaupassa.

Laitamme tilaukset postiin kaksi kertaa viikossa, arkisin alkuviikosta ja loppuviikosta. Postin toimitusaika Lähetyksille on 2-3 päivää.

Toimitustavat

1) Postilla – kotimaahan kiinteä postimaksu 5,90 e painosta riippumatta.

Tuotteet voi noutaa lähimmästä postitoimipaikastasi tai pakettiautomaatista.

Yli 100 euron tilauksilla toimitus on maksuton.

2) Tilaaminen ulkomaille. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita vain kotimaahan. Mikäli haluat tilata ulkomaille tai Ahvenanmaalle, tilauksen arvon pitää olla yli 100 euroa. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilauksen tekemistä. asiakaspalvelu@tthyvinvointi.fi.

Palautusehdot

Lisäravinteet ja lisäravinnepaketit tai harmonic shieldit eivät ole palautuskelpoisia mikäli tuotteen/tuotteiden sinetti on avattu. Mikäli asiakas haluaa palauttaa sinetissä olevia ostamiaan tuotteitaan tulee hänen maksaa postimaksu ja ilmoittaa palautuksesta asiakaspalvelu@tthyvinvointi.fi.

Tuotteelle Itsensä Kohtaamisen Viikonloppuretriitti sovelletaan palautusehtoa jossa 10 päivää ennen retriittiä ilmoitettu peruminen voidaan hyvittää täysimääräisesti. Tästä eteenpäin pidätämme 50% maksusta itsellämme.

Mikäli retriitti peruuntuu järjestäjän toimesta maksu palautetaan täysimääräisesti tai asiakas voi halutessaan pitää paikan seuraavaan retriittiin.

Tuotteille Energiahoidot on rahat takaisin takuu jos koet, että et saanut hoidosta mitään vaikutuksia. Rahat takaisin takuu edellyttää kuitenkin asian käsittelyn ja avaamisen hoitajan kanssa molemminpuolisen yhteisymmärryksen ja harmonian saavuttamiseksi.

Vieritä ylös