Tunteet kehossa

Oletko koskaan miettinyt kuinka tylsää elämä olisikaan ilman tunteita? Jos mietitään tunteiden englanninkielistä nimeä emotions niin se kuvastaa hyvin niiden luonnetta. E+motion = energy in motion eli suomeksi energia liikkeessä. Tunteet ovat siis se asia, joka laittaa energian liikkeelle. Jokainen löytää tähän esimerkkejä elämästään jos vaikka haluat uuden auton, asunnon, kesämökin, puhelimen niin pohjimmiltaan päädyt valintaasi sen perusteella mille se tuntuu. Tunteet olivat siis se perimmäinen asia, joka liikutti sinut tiettyyn suuntaan ja minkä pohjalta teit valinnan. Tunteet ovatkin kaikista hallitsevin elementti ihmiselämässä ja ne määrittelevät hyvin pitkälle elämäsi suunnan, olitpa siitä tietoinen tai et.

Tietysti ihminen joka kamppailee vaikkapa masennuksen kanssa voisi vastata, että elämä olisi paljon helpompaa ilman tunteita kun taas ihminen joka elää unelma elämäänsä voisi vastata haluavansa vain enemmän ja enemmän hyviä tuntemuksia. Tässäpä se ongelman ydin kiteytyykin. Ihmisten niin sanottu kärsimys johtuu siitä, että he haluaisivat päästä eroon tietyistä tuntemuksista tai he haluaisivat jotain tuntemuksia vain lisää ja lisää. Salaisuus kaikkeen on kokea ja nähdä todellisuus sellaisena kuin se on. Jos tuntuu epämielyttävälle niin sitten tuntuu epämiellyttävälle, se pitäisi pystyä tuntemaan ja käymään läpi jolloin sen saa käsiteltyä ja siitä pääsee, tunne ikäänkuin pääsee vapautumaan. Tunteet ovatkin luonteeltaan sellaisia, että ne tulevat ja menevät. Tunnetila nousee ja laskee, mutta jos epämiellyttävää tunnetta välttelee niin se tulee, muttei pääse koskaan menemään kun sitä ei kohdata. Herkimmät ihmiset ovatkin usein niitä, jotka turruttavat tuntemuksensa päihteillä tai syövät mielialalääkkeitä. Tunteiden turruttaminen onkin vain oireiden hoitoa ja itsensä pakenemista sillä ainut oikea ratkaisu on kohdata ne epämiellyttävät tunteet ja sitä ei pysty tekemään kukaan muu kuin sinä itse.

Samalla tavalla myös unelma elämäänsä elävä voi kokea niin sanottua kärsimystä tai ehkä parempi sana olisi epätasapainoa halutessaan vain lisää ja lisää hyviä tuntemuksia. Mieti ihmistä jolla on vaikkapa satoja kenkiä. Kun hän on hankkinut ensimmäiset upeat kengät niin tunne on ollut varmasti mahtava. Koska hän elää unelma elämää ei raha ole ongelma ja hän alkaa tavoitteleen tätä tunnetta uudelleen. Toinen pari antaa kans upean tunteen, mutta mitä useammat parit hän hankkii sen vähemmän se enään säväyttää. Hankkiessaan yhä uusia ja uusia pareja hän todellisuudessa tavoittelee ja himoitsee vain tätä alkuperäistä tunnetilaa ja kun sitä ei enään tulekaan niin on tämäkin ihminen niin sanotun kärsimyksen piirissä. Valtaosa ihmisistä siis joko haluaisi tunteiden loppuvan tai himoitsee lisää ja lisää tuntemuksia jääden roikkumaan vanhoihin hyviin tuntemuksiin. Kumpikin aiheuttaa epätasapainoa sillä todellisuudessa tunteet tulevat ja menevät, nousevat ja laskevat. Se on niiden luonto ja mikäli toimii sitä vastaan niin luo elämäänsä varmasti epätasapainoa.

Tunteet varastoituvat kehoon

Ihminen on fyysinen ja henkinen kokonaisuus ja perimmäinen olemuksemme on energeettinen. Tunne-energian olisi tarkoitus virrata jatkuvasti lävitsemme kuten energian luonteeseen kuuluu. Energia olemus on sellainen, että se on liikkeessä ja virtaa jatkuvasti. Se miksi tunteet varastoituvat kehoon johtuu siitä, että tunne-energia ei pääsee virtaamaan koska sitä ei pystytä kohtaamaan/käsittelemään. Tunne siis virtaa sisään muttei pääse virtaamaan ulos kuten sen luonteeseen kuuluu. Valtaosa tunteista varastoituu siis kehoomme lapsuudessa ja nämä varastoituneet tunteet ovat traumoja. Trauma ei siis tarvitse välttämättä mitään isoakaan tapahtumaa sillä lapsuudessa olimme niin herkkiä, että pienemmät ja vaikkapa toistuvat asiat riittivät traumatisoimaan meidät.

Se miksi lapsena tunteet koetaan niin vahvasti johtuu siitä, että elämme sydämestämme käsin. Lapsena luovuus kukoistaakin kun elämme sydämestämme käsin ja aikuisena puolestaan operoimme mielestämme käsin. Mielestä käsin on toki helppo toimia niin silloin suojaa itsensä paremmin epämiellyttäviltä tuntemuksilta sillä eihän aikuisena voi käyttyä enään kuin pieni lapsi ja olla tunteidensa vietävissä? Noh todellisuudessa kaikki aikuisetkin ovat sisäisesti lapsia niin kauon kunnes lapsuuden kehoon jumiutuneet tunteet on käsitelty ja vapautettu. Eli vaikka aikuinen operoi mielestään käsin ja luulee ettei hän ole tunteidensa vietävissä niin todellisuudessa hän on nimenomaan niiden vietävissä. Ei kuitenkaan samalla tavalla kuin lapsi vaan aikuisen käytöstä ohjaa lapsuuden käsittelemättömät kehoon jumiutuneet traumat, jotka ovat hyvin syviä alitajuisia malleja, jotka puolestaan luovat suuntaviivat minkälaista elämäsi on tällä hetkellä sisäisesti ja ulkoisesti.

Alitajunta ja sydänyhteys

Alitajunta ja tiedostamaton mieli on siis mielemme osa, johon on hyvin hankala päästä käsiksi. Todellisuudessa alitajuiset mallit ovatkin niitä, jotka ohjaavat yksilön elämää. Jos tietoisessa mielessäsi siis pyörii itseä rajoittavia ajatusmalleja niin ne ovat lähtöisin alitajuisesta mielestäsi. Mieli ja aivot eivät kuitenkaan ole se joka määrää vaan sydän. Sydämen energiakenttä on nimittäin vahvempi kuin aivojen ja todellisuudessa alitajunta muodostuukin sydämesi mukaisesti. On olemassa tapauksia, joissa ihmiselle on tehty sydämensiirto ja hän on perinyt malleja häneltä keneltä sydän on peräisin. Sydän on siis elin joka muistaa ja todellisuudessa sieltä nousee malleja alitajuntaan eli sydän on siis se mistä kaikki on lähtöisin.

Tämä tietysti herättää kysymyksen miten tehdä muutos sydämeen. Se onnistuu luomalla sydänyhteys, jonka kautta pääset käsiksi sisäiseen lapseesi. Meissä kaikissa siis asuu sisäinen lapsi ja hänet löytää sydämestä. Sisäinen lapsi on siis sinä lapsena, joka kantaa edelleen mukanaan niitä tunteita, joita lapsuudessa ei ole osannut käsitellä ja ne pitäisi saada vapautettua. Valitettavasti useimmat elävät mielestään käsin ja silloin he eivät ole kosketuksissa sisäiseen lapseensa ja näin ollen vanhat käsittelemättömät tunteet ja niistä johtuvat alitajuiset mallit hallitsevat elämää. Alla olevasta videosta saat lisää käsitystä aiheesta sisäinen lapsi.

Miten vapautua hallitsevista malleista?

Siinäpä onkin kysymys mihin kaikki haluaisivat saada vastauksen. Kaikenlaisia ratkaisuja on kyllä tarjolla, mutta kuinka moni niistä oikeasti toimii ja vapauttaa ihmisen? Osa kyllä auttaa jossain määrin, mutta totuus on, että mikäli koitetaan vain vaikuttaa alitajuntaan hypnoosin ja muiden keinojen avulla se ei tarjoa todellista muutosta. Todellinen muutos savutetaan luomalla yhteys sisäiseen lapseen ja toimimalla hänen kanssaan oikeaoppisesti. Kysymys kuuluukin miten toimia sisäisen lapsesi kanssa oikeaoppisesti?

Tähän tarkoitukseen olemme luoneet syvämieliäänitteet vapauta itsesi kokonaisuuden! Tämä kokonaisuus sisältää siis kaikkiin sinua hallitsevien alitajuisten mallien taustalla oleviin perustunteisiin oman äänitteensä, jotka auttavat sinua käsittelemään kyseisen osa-alueen. Sarja sisältää siis yhteensä 8 äänitettä ja kaikki lähtee sisäisen lapsen kohtaamiseen suunnatulla äänitteellä. Nämä äänitteet sisältävät siis subliminaalisia viestejä, jotka ovat sinua tukevia affirmaatioita ja ne suunnattu sinulle ja sisäiselle lapsellesi. Subliminaalinen viesti on siis sellainen, jota tietoinen mielesi ei kykene havaitsemaan vaan se menee suoraan alitajuiseen mieleesi. Äänitteiden lisäksi saat jokaiseen aihealueeseen liittyvän PDF-dokumentin, jossa kyseistä aihealuetta avataan entisestään ja saat lisää ymmärrystä mistä käytösmallisi johtuvat. Tietoisuus aiheesta ja ohjeet oikeaoppiseen sisäiseen työskentelyyn auttavat sinua vapauttamaan sisällesi jumiutuneita tunteita samalla kun syvämieliäänitteet auttavat uusia terveitä malleja muodostumaan alitajunnan ja sydämen tasolle. Syvämieliäänitteisiin pääset tutustumaan tarkemmin painamalla tästä.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email
Pinterest
tthyvinvointi

tthyvinvointi

Olen Janne TTHyvinvoinnin perustaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen. Näkemykseni terveydestä on hyvin laaja mm. omakohtaisten kokemusten sekä jatkuvan itsensä kehittämisen vuoksi. Katson ihmistä fyysisestä, henkisestä, mentaalisesta ja energeettisestä näkökulmasta ja kun nämä kaikki otetaan huomioon saavutetaan todellista kokonaisvaltaista hyvinvointia kaikilla tasoilla! TTHyvinvointi on missioni jonka tarkoitus tuoda ihmisten elämään lisää harmoniaa ja hyvinvointia kaikilla tasoilla
Vieritä ylös